Момичета,не ми се смеите,мисля че бебо е урочасан,какво мога да направя?

Как би определила количеството на акото в памперса? Също така ме интересува как е организирано кърменето на Краси в момента - колко хранения има за 24 часа; на поискване ли кърмиш или на режим; една или две гърди предлагаш на хранене; на колко часа средно суче бебето; кърмиш ли го нощем; даваш ли вода, чай или добавка и ако да в какво количество за 24 часа? Използваш ли компресия? 

Май изпунах нещата с Вики - иска постоянно да има някой с нея и по възможност да е в ръцете ми. И сега заспа дълбоко в моите ръце, а като я оставих в креватчето се събуди след 5 минути. Явно ще развия добри мускули на ръцете.
133/ 78 за мен си е височко при условие , че рядко горната ми граница минава 100.
Та открих причината за главоболието и в тази насока кажете нещо, за да го смъкна
Утре пристига майка да помага(щяла да ме изолирва в другата стая) да не раболея Дарка!

Много палчета ще ви стискам , а за колелото ами.... все пак в БГ сме .
Зло да ви забрави и да сте здрави другото се възстановява 

Нацелувай Краско от нас 
Ще почакаме ще видим 

Целувчици
Не се ядосвай бе мила
А за шезлонга браво чудесна работа върши
Нашия има за вибрация и музикален бутон,но не можем да му намерим батерии.
А снимката да я сложиш в рамка

Ще стискм палчета и за вас дано да е сгрешил първия док и да няма нищо на бебка.

малко ми е по добре,но ътре ще ходя да ми чуят гърдите, че много бързо правя плевмонии.Много кекава съм станала.

Ние сме с шампоан на Бебино(бълг. е) и знам от болницата , че не предизвиква алергични реакции и е точно за по чувствителен тип кожа.Не е скъп ,можеш да пробваш с него. 
Относно декларацията за детски се пуска 1-ин път годишно за 12 месеца назад.Искат дохода твоя и на таткото за тези месеци и събраното се дели на членовете вкъщи.Дохода мисля , че го вдигнаха на 350 лв. на член от семйството.
Казаха ми , че като ми пускат детските за каките този месец ще пуснат и помоща. 
Много са сладки на снимките и ти си имаш голям помощник
Надявам се, че са ти минали здравословните проблеми. 

,но вие сте си ми свикнали 

. Уж са колики обаче такъв неперстанен рев ...не знам какво даси мисля.
за всички
,нямам почти никакво свободно време ,ако ми остане такова гледам да свърша нещо вкъщи или да поспя малко.