Евтините неща, от които сме доволни - 4

• 91 820
  • 677
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Така вече спокойно след седмица две ползване на маската на Орзен,направо вече нямам думи.Разресвам се чудесно и крайщата не са сухи вече и бодливи,ами прибрани и подредени.Бях видяла ефект от подобна маска,но на снимка от един чужд блог,която я има в Азиатските страни и я има само в ибей и не е никак евтина.Определено се радвам на тоя резултат за 5-6лева.
За ампулите на Виши,моите струваха към 4лв някъде от Ремедиум,виждала съм ги и по скъпо.
Намерих най сетне шампоана на Бюбхен в Керфура долу в големия хранителен магазин.Случайно го мернах на един стелаж и грабнах веднага,мисля че беше 5 или 6 лв малката разфасовка.Ще се мия днес та тия дни ще дам отзиви и аз за него.

# 601
  • София
 Laughing Най-сетне се докопа до Бюбхена  Laughing Да дадеш отзиви като го пробваш. Аз моя го поприключих и се чудя от него ли пак да си взема или да пробвам някой на Орзен  Rolling Eyes Балеата ме разочарова, двата на Милва ми писнаха, Лореалите вече замислям да ги командировам при майка ми и оставам само с един на Гарние, от който съм доволна, но аз не обичам да се мия с един и същ шампоан всеки път, редувам поне два винаги (без някаква конкретна причина, просто разнообразие да има  Laughing )

# 602
купих си  тези сенки
на Катерин Арлей , но с изкючение на сивото изобщо не са трайни розовото се изпари за 2 часа , като не съм си пипала очите , а черното - него изобщо го няма още при нанасянето.иначе цветовете са страхотни , но капачката на сенките се разглоби още в магазина .
и търся - никаде няма сенки без блясък.

# 603
  • София
аз оставам вярна на Милвата с бира,сега ще пробвам Бюбхена и определено Орзен за мазна коса.Отдавна спрях да трупам шампоани на тоалетката в банята,избягвам въобще да купувам повече от един,чакам да бъде изхабен и тогава купувам нов или стария го подарявам(ако не ми е харесал).А освен това си оставам вярна на Каритес жълтите опаковки за честа употреба и този за мазни корени.Определено ще натрупам доста любимци от тая тема на които да се радвам.
От маските освен орзен за мое съжаление друга любима нямам,освен адвансед техникс на ейвън,но понеже ме мързи да поръчвам и да чакам,от години не съм ползвала тая серия.От балсамите освен тоя на Импресията зеления,никой друг не ми е грабнал окото.Хем съм ползвала повече от половината професионални марки които ги има тука по салоните,нищо не ми действа така добре на косата от тия неща които изброих.И честно да ви кажа си ползвам и обикновените кристали на Биофарма и са ми екстра,колкото и хора да ги плюят,на мене добре ми оправяха косата когато нямах маската Орзен.

# 604
На Кашето жена му ,много те моля, покажи снимка на тези шампоани за честа употреба и за мазни корени. Доволна ли си от тях, че от години се боря с тия мазни корени и какво ли не пробвах.

# 605
  • София
Моите кристали са на Сери, казаха ми, че те били най-хубавите, аз не съм ползваал до сега други кристали, но не виждам кой знае какъв ефект от тях, освен че лесно се разресва косата от тях, но това се постига и с друга козметика. Най-хубава ми се струва косата като си я изправя с пресата Simple Smile
Да попитам всеки път ли си слагате маска за коса след шампоана или редувате с балсами. Няма ли да свикне косата, ако и се слага постоянно маска?

# 606
yasmina, и аз матови обичам.
Arissa са страхотни, но не са чак много евтини - двойка бяха 12 или 14 лв.
Такива имам, много трайни:
http://www.arissastudios.com/eyeshadow_duo_detail.php

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 17:49 от Анонимен

# 607
Моите кристали са на Сери, казаха ми, че те били най-хубавите, аз не съм ползваал до сега други кристали, но не виждам кой знае какъв ефект от тях, освен че лесно се разресва косата от тях, но това се постига и с друга козметика. Най-хубава ми се струва косата като си я изправя с пресата Simple Smile
Да попитам всеки път ли си слагате маска за коса след шампоана или редувате с балсами. Няма ли да свикне косата, ако и се слага постоянно маска?
Аз ли4но всеки път маска слагам.С балсам косата ми не става хубава.Не помня тук ли бях писала какво ми беше казала позната фризьорка.Зна4и шампоана отваря косъма и го по4иства,след това се слага маска и тя прониква ве4е в отворения косъм и действа и накрая се завършва с балсам,който затваря косъма.Тоест винаги се ползват и трите неща  в тази последователност.не съм пробвала,4е ми се струва много,но има логика! Flutter

# 608
На мен този въпрос за маската + балсама ми се е завъртял из главата от известно време Thinking Това, което казахте, че след маската се слага и балсам, за да затвори люспичките на косъма. Аз логически погледнато все съм си мислела, че маската всъщност е като балсам, но по-концентриран, по-гъст, по-мазен и с повече подхранващи и хидратиращи вещества. Мисля си, че маската има същата функция като балсама да затвори косъма, но просто е по-подхранваща и поради тази причина ми се струва безсмислено да слагам и балсам след това. Но точно това съм го чувала и чела няколко пъти, че трябва балсам след маската, затова сега се чудя така ли е или не, има ли смисъл.... Rolling Eyes Пробвах преди известно време да сложа балсам след маската и това, което забелязах е, че косата ми стана по-мека, по-хлъзгава и съответно се омазни по-бързо. Нямаше някаква кой знае каква разлика, но все пак се чудя как е правилно, при положение, че всички фризьори си казват различни неща. И те като лекарите - на колкото лекари/фризьори отидеш, все различни неща ще чуеш как е правилно.

# 609
  • На изток от Ада
Искам да си купя някои хубав бял лак плътен на флармар такива ли са ,или нещо друго предложете.

# 610
Искам да си купя някои хубав бял лак плътен на флармар такива ли са ,или нещо друго предложете.
Купих си бял лак,плътен,без блясък,което стои интересно и нестандартно(а ако искаш блясък,просто слагаш топ лак Wink),за 1.50 от квартална дрогерия на марката "Suede".
Връщам се да ви чета,но ви моля да ми препоръчате лосион за тяло с блестящи частици Praynig!
Коя маска на Орзен е подходяща за боядисвана коса с мазни корени и сухи краища,че ми е голям проблем? ooooh!

# 611
Какъв е тоя молив с гумичка? Гумичката каква роля играе?
Когато нанасяш молива с гумичката разнасяш нанесения молив и
по тоя начин постигаш ефекта опушен грим. Peace

# 612
  • София
На Кашето жена му ,много те моля, покажи снимка на тези шампоани за честа употреба и за мазни корени. Доволна ли си от тях, че от години се боря с тия мазни корени и какво ли не пробвах.
http://hair2007.bg/popup_image.php?pID=1044&osCsid=b058fbc83 … 3f5665ee9ca4ab26a този е за мазните корени,а този е за честа употреба http://hair2007.bg/popup_image.php?pID=1042&osCsid=b058fbc83 … 3f5665ee9ca4ab26a .И двата дават резултат след няколко пъти употреба.Аз лично ги ползвам вече ще стане повече от половин година и косата вече не ми е мазна толкова,по скоро стана нормална на 4 дни да я мия.Но понеже напоследък експериментирам с разни масла та пак ми стана с мазни корени,но вече това не ме притеснява.Освен това не веднъж съм споменавала че за мазните корени смесвам в шепата шампоана с малко хума и сапунисвам корените,а дължините само с шампоан или с нищо.Слагам маска по дължините само,без корените и държа 4-5 минути и отмивам.Маската според мене трябва да стой повече от балсама.Аз съм пробвала даже с готова маска за коса като примерно тая на Орзен да намажа главата,увивам с шапка и кърпа и стоя така 1ч и отмивам после.Много хубаво действа ако самата маска е правилно избрана за съответния тип коса,на мен лично ми омазни корените,з-то е разбираемо,но пък цялата коса стана страхотна.После се оправих с хумата.

# 613
  • София
Аз редовно го правя тоя номер с маската. Попивам добре косата, нанасям си маската и увивам с кърпа. седя така поне половин час и тогава отмивам. Страхотно действа. Правя го с всичките ми налични маски  Peace

# 614
  • София
на мен не всички маски ми влияят добре.Явно си е до коса,Моите крайща искат по мазни маски,а корените по сухи.И аз гледам да е нещо средно,ама не става.Тия по сухите някак ми матират косата,а с по мазните имам блясък.Не знам кви с атия химии където им бутат,но не всички стават за нещо според мене.

Общи условия

Активация на акаунт