Ежедневно гримиране, лакиране и фризиране на 5-годишно момиче

• 33 396
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
А защо изобщо се купуват тези неща?За какво са?Сухи тренировки?
нещо такова
по същата причина, по която им се купуват фалшиви лаптопи, ютии, перални, кухни
децата обичат да имират възрастните
в 90% от случаите собствената си майка
така че ако поиска цигарка и запалка играчка детето, майката да спре да пуши пред него е логиката

Само че, играчките визирани от теб не се нанасят върху кожата.
И могат да бъдат също толкова опасни, колкото фалшивите гримове, ако са от братски Китай за 2,5 лв.

# 61
да, това е така
затова казах хубавия детски гланц за устни, всъщност е течен бонбон
има детски червила и гримове качествени - забравих марката в бонжур се продават
дори има бебешки парфюм - на мен ми бяха подарили на бърбери  Shocked
но никога не съм го ползвала - миризмата на бебета ми е уникално сладка и нямам намерение да я развалям с какъвто и да е парфюм
така че предприемаческият дух не знае граници  Joy

# 62
А защо изобщо се купуват тези неща?За какво са?Сухи тренировки?
нещо такова
по същата причина, по която им се купуват фалшиви лаптопи, ютии, перални, кухни
децата обичат да имират възрастните
в 90% от случаите собствената си майка
така че ако поиска цигарка и запалка играчка детето, майката да спре да пуши пред него е логиката
Може и така да е.Но според мен цялата тая пластмаса е абсолютно ненужна . Има толкова много работи,с които едно дете може да се занимава с удоволствие и без да "имитира възрастните".

# 63
П.С. Моето бебе също няма нито една бебешка дреха. Даже първите й дрехи бяха в кафяво, сиво, тъмно синьо, черно...

Какво им е лошото на бебешките дрешки?  Blush Аз пък ужасно им се радвах. Ако не като бебе, кога да ги носи? Бебето си е бебе, а не малък господин или госпожичка. Според мен, де  Simple Smile  Hug

# 64
  • до една звездичка
Ох, Каспър, нали не мислиш, че всички майки, за които гримирането на невръстните им дъщери е нещо нормално, пазаруват съответните макияжи в Бонжур, или бърбери?  Tired

# 65
ами затова говорим за манталитет и култура
децата не са толкова глупави когато им се обяснява правилно
може и снобско да стои, но по-добре така

# 66
П.С. Моето бебе също няма нито една бебешка дреха. Даже първите й дрехи бяха в кафяво, сиво, тъмно синьо, черно...

Какво им е лошото на бебешките дрешки?  Blush Аз пък ужасно им се радвах. Ако не като бебе, кога да ги носи? Бебето си е бебе, а не малък господин или госпожичка. Според мен, де  Simple Smile  Hug
И аз така......
А като видя такова малко човече в умален модел на дрехи за възрастни и първите ми асоциации са с ....Чъки.. Blush Laughing

# 67
Кой е Чъки?  Embarassed Simple Smile

# 68
Една кукла от филм на ужасите.
Сега се сещам и за детето от "Гробище за домашни любимци " на Ст.Кинг.
Много мрачна стана темата нещо... Laughing

# 69
Под бебешки дрехи имам предвид камизолки и ританки.
Таквоз чудо нямам.  Blush Китана, Блонди вие това ли визирате?
Просто я обувах като новородена в памучни панталонки и блузки, анцузи и цели гащеризончета без пета, роклички тип боди с поличка. А от скоро и с дънки, сукмани, панталонки...И ми се гади вече от розовото, но не би, не успях да се отърва от него и сега сме зарината от такива дрехи, въпреки първоначалните ми намерения.

Аз и да искам не мога да предпазя дъщеря си от гримиране. В ДГ има момиченца, които си носят гримовете и всички задружно се мацат на ред, което е още по-тревожно.

# 70
  • до една звездичка
А като видя такова малко човече в умален модел на дрехи за възрастни и първите ми асоциации са с ....Чъки.. Blush Laughing

Аз пък си правя такава асоциация, като видя детенце с черни (лачени) обувки.
Спирам и аз. Китана е права.

# 71

И аз не знам как се казват. Отдолу бодита, отгоре само ей такива неща ползвах - цели, с предно закопчаване, много удобни ми бяха. Може би са ританки?  Thinking

# 72
Просто я обувах като новородена в памучни панталонки и блузки, анцузи и цели гащеризончета без пета, роклички тип боди с поличка. А от скоро и с дънки, сукмани, панталонки...И ми се гади вече от розовото, но не би, не успях да се отърва от него и сега сме зарината от такива дрехи, въпреки първоначалните ми намерения.

Аз и да искам не мога да предпазя дъщеря си от гримиране. В ДГ има момиченца, които си носят гримовете и всички задружно се мацат на ред, което е още по-тревожно.

И ние се опитахме да избягаме от розовото.Много от дрехите,които харесахме,бяха за момченца. Laughing

А това,което казваш за ДГ,си е наистина за притеснение...Говорили ли сте с директори,госпожи?
Дега,като видя детенце с такива обувки и се сещам за един друг филм на ужасите-Куклата.Май трябва да намаля ужасите,които гледам. Joy
Лачените обувки с каишка са си класика. Peace

Ай,че сладък бръмбъзък!
Да,и ние ползвахме такива най-често за пижама.

# 73
И ми се гади вече от розовото, но не би, не успях да се отърва от него и сега сме зарината от такива дрехи, въпреки първоначалните ми намерения.
От розовото спасение няма - аз по принцип не й купувам нищо розово, но пък все някой подарява. И в интерес на истината с розовото са най-лесните съчетания на дрехи - щото имам дрехи от цялата гама розовеещи до лилавеещи... А с другите цветове просто няма такъв избор.

И по темата - дали тези сенки са само за игра, или не - все е проява на лош вкус, според мен.

# 74
  • Бургас
Цитат на: Ити
От розовото спасение няма

Така е ,за съжаление  Sad.До 2г успявах да го избягвам,но сега вече е много трудно....всъщност невъзможно, а и дъщеря ми го харесва.

Общи условия

Активация на акаунт