Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 60 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Щом ти е казал да отиваш за предизвикване на раждането би трябвало и док. да ти даде. Обменна карта, направление...
Подготви си документите. Бебо може и по-рано да те изненада.
Леко раждане.

Изнамерих пост от темата за ТК
Цитат
1.Лична карта/ваша/
2.Акт за брак/които има де за другите не знам/
3.Обменна карта
4.Направление за хоспитализация
5.Личен картон
6.Всякакъв вид изследвания каквито сте си правили през бременноста
7.Кръвната ви група/задължително/

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 15:33 от AnMary

# 46
metchopooh  Отиваш в петък на запис , ако има нещо от Тина Киркова няма да пропуснат да ти кажат и ще те приемат на 6-ти етаж да те наблюдават ..... Не се притеснявай предварително за нищо , вече ти е време и както и да се получи важното е вие с бебо да сте ОК....
И другото което се сетих ..... като ходих на записи в ТК ми казаха , че рано сутрин бебето е по- мързеливо и трябва да си го поразбудила преди това , да си хапнала , походила и т.н , защото аз все ходех от леглото та в колата и там и все бяха слаби тоновете ..............

# 47
  • София
AnMary, pisi81, благодаря за отговорите.  newsm51
Аз багажа за ТК съм го подготвила от началото на април  Wink
Щом отида в петък се надявам да ме приемат, ще ми е по- спокойно като знам, че наблюдават бебка. Предполагам, че щом си мърдунка, значи си е добре  Rolling Eyes

# 48
zdraveite sega se registrirah i barzam da pitam shte stavam maika prez dekemvri iskam da mi kajete  i posavetvate ako znaete neshto za doktor Djongova

# 49
Попитай тук. Лека бременност.

# 50
  • София
zdraveite sega se registrirah i barzam da pitam shte stavam maika prez dekemvri iskam da mi kajete  i posavetvate ako znaete neshto za doktor Djongova
моя близка ходеше при нея, както преди да забременее, така и сега, тя следи бременността й и израждаше детето в ТК, но доколкото знам работи само на частна практика и кабинета й беше някъде на христо ботев.
ако не намериш друго инфо из форума, пиши ми на ЛС и ще попитам моята приятелка Peace

# 51
blagodaria namerih dobri i ne 4ak tolkova dobri otzivi za neia vaprosa e che mi e parva bremennost na 30 godini sam i umiram ot strah .

# 52
Zdraveite momi4eta!!!
Imam ot nqkolko dni bolki v zurnata i okolo tqx i areolite mi sa za4erveni. Molq ako nqkoq ot was e imala takuv problem da spodeli!

-----------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 20:40 от AnMary

# 53
колкото и глупаво да звучи на мен ми се получава така от някои дрехи но по добре иди на лекар за да си спокоина

# 54
Zdraveite momi4eta!!!
Imam ot nqkolko dni bolki v zurnata i okolo tqx i areolite mi sa za4erveni. Molq ako nqkoq ot was e imala takuv problem da spodeli!Моля, пишете на кирилица.

А бременна ли си? Може би е добре да посетиш мамолог.

# 55
Здравейте,
моля да споделите опит!
Имам си е. coli - резултат от стерилна урина. Някой имал ли е такъв проблем, знаете ли опасно ли е за бебето? Личният ми лекар каза да не пия нищо, АГ-то ми е в чужбина. Четох из нета - често срещани били, особено при бременни с минали бъбречни заболявания. Но не за себе си, за бебето се притеснявам...

# 56
Здравейте, моля да споделите опит:
Откриха ми e.coli - резултатите са от стерилна урина. Имала ли е някоя от вас подобен проблем и как се справихте с него?
Личният ми лекар каза да не пия нищо, АГ-то ми е в чужбина. Имам час при нея чак в понеделник... Опасно ли  е за бебето???

# 57
  • у нас
говори си с Аг-то - трябва консултация и с нефролог

# 58
В 7мия месец получих бъбречна криза, в резултат на което и аз имах бактериии. Предписаха ми първо Zinatt, а после и Augmentin. Изчистиха се от антибиотиците, но ден преди да родя също ми откриха е.коли, само че този път във влагалищния секрет ( явно някак си са се пренесли ??) Родих си и просто 5 дена  двамата с бебето бяхме на антибиотици. Така, че не се притеснявай. Говори си с лекаря и той да предприеме необходимото лечение. За бебето мисля, че няма опасност.

# 59
Здравей, бъди спокойна за бебето, доколкото знам, че няма досег  с микробите, освен при нормално раждане.
Трябва да се лекуват, минала съм по този път. Имах на влагалищният секрет какви ли не коки, моки и боки.
Пих си антибиотика, взеха, че се трансформираха в други 2 вида.  Shocked
В крайна сметка нямаше проблем, но е хубаво да се лекуват.

Общи условия

Активация на акаунт