Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 61 042
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
quote author=Dementia link=topic=490117.msg15457435#msg15457435 date=1276596929]
Няма значение, че е бледа,важното че я има Simple Smile
И моята втора черта беше бледа и мен ме вълнуваше достоверността и. В крайна мсетка АГ-то това ми каза - важното е че я има Simple Smile
[/quote]

Ей ама колко значима е една бледа чертичка  а:-)

А за книгите - много благодаря - поорентирах се - дорвечера ще атакувамм Пингвините да видим там какво има Simple Smile[

# 571
  Книгата е на Хайди Мъркоф, Арлийн Ахзенберг и Санди Хатауей.

# 572
  Книгата е на Хайди Мъркоф, Арлийн Ахзенберг и Санди Хатауей.

МЕРСИ - ОТКРИХ Я - СЕГА ОСТАВА И В КНИЖАРНИЦАТА ДА Я ОТКРИЯ  newsm78

# 573
здравейте момичета,
направих си кръвен тест днес.
утре ще е готов, стискайте палци Praynig

# 574
 Ще стискаме палци и утре ще чакаме да се похвалиш!

# 575
здр.Имам един въпрос.Бременна съм в 7та седмица и имам киста на левия яйчник.Лекаря каза че има вероятност от извънматочна бременност.Какво трябва да правя,какви са рисковете?

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 12:58 от Елсинна

# 576
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Елсинна, отиваш на лекар с вагинален ехограф да види къде е бременността и вече решавате какво да правите. Ако не може да се види все още, ще трябва да изчакате още няколко дни. Peace Ако бременността е нормална, не знам какви са рисковете, ако е извънматочна ще трябва да я прекъснете. Колкото по-рано разбереш, толкова по-добре! Стискам палци бебенцето ти да си е на мястото!  Hug

П.П. Щом си вече в 7гс би трябвало да се види на вагинален ехограф, просто отиди на лекар да те види!  Peace

# 577
Iska da popitam kakva e veroyatnostta da se zabremenee pri sex v kraya na cikala bez nastgapila eakulaciya? i oshte neshto- vazmojno li e pri neredoven cikal- po- dalag ot 28-30 dni ovulaciyata da se izmesti po vreme ili neposredstveno sled ciakala. merci mnogo predvaritelno.

# 578
  • Mars Hotel
Без настъпила еякулация вероятността е доста малка. Още повече в края на цикъла. Но не е невъзможно или невероятно.
На втория въпрос - не, не вярвам, че може да стане.

# 579
За първия въпрос не знам. При изместен цикъл като моя 31-15 дни, овулацията се измества с 4 дена, но не настъпва в края на цикъла, нито в началото му. Както знаеш цикълът трае между 3-7 дена, а овулацията настъпва между 10-18 ден, в зависимост от цикличността. Ако не си чела в учебниците по биология, менструацията е вследствие на неизползвана яйцеклетка, а не предизвиква овулация.

Извинявам се изместен цикъл 31-35 дена, а не 31-15, както съм написала.

Последна редакция: чт, 17 юни 2010, 16:29 от AnMary

# 580
da, i az taka sam chela. no po neta ima tolkova mnogo istorii= ne znam na kakvo da vyarvam i na kakvo- ne. znam, che chisto medicinski si napalno prava, no vazmojni li sa anomalii? pri po- dalag cikal, ovulaciyata bi tryabvalo da e po- nazad vav vremeto, nali?

# 581
  • София
по принцип всичко е възможно. и да не при вс овулацията е в идеалното време...особено при нередовен цикъл. има не един и два случая на забременели и по време на цикъл.
единственият сигурен начин да не се забременее е да не се прави секс.
ако се прави без предпазни средства, то шансовете се увеличават за появата на бебе ест, независимо по кое време на месеца е това.
преди еякулация има изхвърляне на единични сперматозоиди, за това и пазенето с прекъснат полов акт го определят като не особена сигурен метод, така че, да възможно е да си забременяла, въпреки, че лично според мен вероятността за това, не е особено голяма.

И пиши на кирилица!!!!

# 582
sorry, nyamam kirilica. a kolko predi eazkulaciyata se izhvarlyat tezi spermotozoidi- prez celyat akt ili tochno predi kulminaciyata?

# 583
  • София
Второ, известно количество сперматозоиди се отделят още в самото начало на половия акт заедно с естествената смазка. Според някои данни това е „секрет”, състоящ се от най-подвижните и жизнеспособни сперматозоиди, което прави възможността за забременяване доста висока. При повторни полови актове във влагалището може да попадне сперма, която е останала след първия оргазъм.

http://polovinka.bg/member/blog_post_view.php?postId=7

(има кредор Wink)

# 584
T.e. pri parvi seans v tazi technost nyama spermotozoidi?

Общи условия

Активация на акаунт