Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 61 015
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
по принцип всичко е възможно. и да не при вс овулацията е в идеалното време...особено при нередовен цикъл. има не един и два случая на забременели и по време на цикъл.
единственият сигурен начин да не се забременее е да не се прави секс.
ако се прави без предпазни средства, то шансовете се увеличават за появата на бебе ест, независимо по кое време на месеца е това.
преди еякулация има изхвърляне на единични сперматозоиди, за това и пазенето с прекъснат полов акт го определят като не особена сигурен метод, така че, да възможно е да си забременяла, въпреки, че лично според мен вероятността за това, не е особено голяма.

много точно казано  Peace

# 586
  • София
При първи има.
При повторни случаят е друг(отделно изречение е, просто допълва "характеристиките" на ППА метода), но този метод си е направо забранен, ако става дума за повторения.

# 587
Iska da popitam kakva e veroyatnostta da se zabremenee pri sex v kraya na cikala bez nastgapila eakulaciya?
Под 1/10 процент.

# 588
  • Абсурдистан
Много е малка вероятността, но все пак съществува.

# 589
Момичета имам въпрос.Преди няколко дни разбрах че съм бременна.Зарадвахме се много в къщи,но аз се сетих че малко преди или по време на предполагаемата овулация бях настинала и пих колдрекс.по мои сметки овулацията е настъпила около 26,05 а аз няколко дни преди това а може би и на тази дата не помня пих колдрекс.това проблем ли е? притеснено ми е много.

# 590
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Кремка, няма проблем, колдрекса си е парацетамол, а парацетамола е допустим по време на бременност!  Peace

# 591
  • София
Виж листовката "Вашият лекар ще прецени дали може и по колко да се приема от лекарството по време на бременност и кърмене.Тъй като, макар и в малки количества, лекарството преминава в майчиното мляко, не се препоръчва кърмене по време на лечението. " Явно е от "непрепоръчителни, но не забранени" по време на бременност. Честито! Hug

# 592
за мое огромно съжаление резултата от кръвния тест е mIU/l <0.100  Cry

# 593
Здравейте, искам да попитам нещо. Бременна съм в 9г.с. и 5 дни и вчера имах доста обилно кървене. Веднага се обадих на гинеколожката ми,и отидох. Видя ме на видеозон и каза че засега всичко е наред - чуват се тоновете, големината на плода си отговаря на седмицата. Вече имам един спонтанен аборт в 8г.с. и съм много притеснена. Моля ако някой може да каже от какво може да е това кървене.Иначе лекаря ми даде дуфастон и каза да лежа и утре пак съм при нея.Благодаря предварително.

# 594
  • в Кошера
Здравейте, искам да попитам нещо. Бременна съм в 9г.с. и 5 дни и вчера имах доста обилно кървене. Веднага се обадих на гинеколожката ми,и отидох. Видя ме на видеозон и каза че засега всичко е наред - чуват се тоновете, големината на плода си отговаря на седмицата. Вече имам един спонтанен аборт в 8г.с. и съм много притеснена. Моля ако някой може да каже от какво може да е това кървене.Иначе лекаря ми даде дуфастон и каза да лежа и утре пак съм при нея.Благодаря предварително.

Почивай си повече и мисли позитивно!
Дано всичко е наред  Praynig

# 595
  • София
asii, пишете на кирилица. Във форума има вграден Кредор - Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми.

# 596
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте всички, бъдещи и настоящи майки  Simple Smile Аз съм на 21 години и съвсем скоро разбрах че съм бременна и съм много щастлива, но и доста объркана  Blush Много ще се радвам да има с кого да си обменям инфо за всичко свързано с бременността, защото сам по малка и нямам много представа  Embarassed Макар че с децата и бебетата съм на ти, гледала сам на много познати дечицата и се разбирам страшно много с маниците Simple Smile Но за бременността...  Confused

# 597
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
mimi_jobnoto, честито и лека бременност!  Hug

Така като ти гледам лентичката очакваш своето бебенце през месец февруари, ето и мястото където можеш да споделяш всичко което те вълнува с други момичета чакащи своите бебенца през същия месец: Очакващи бебета през Февруари!

# 598
Здравейте!Аз съм на 43 год.На 11.06 ходих на профилактичен преглед.последния ми цикъл беше на 22.05 а лекарката установи и при прегледа и на видеозон уголемена матка.Каза че е рано за ПМС но все още не вижда яйце в матката.Предписа ми вагинални таблетки за лекото течение -POLYGYNAX но в листовката пише да не се поставят от бременни и кърмачки.Освен това ми предписа и NEOPHOLIC-фолиева киселина.Въпроса ми е да поставям ли вагиналните таблетки или да изчакам следващия преглед-12.07?

# 599
  • Mediterraneo
Е, този Полижинакс без микробиология ли ти ги изписа? Не бих ги слагала, ако не са ми пуснати изследвания. иначе точно по време на бременност лекувах гъбички с тях.

Общи условия

Активация на акаунт