Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 7

• 61 009
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Да без микробиология само с прегледа    Rolling Eyes .Добре че имам навик да чета листовките и свят ми се зави като прочетох какво пише.А иначе трябва утре 18.06 да ми дойде  но се моля да не идва. Praynig

# 601
Здравейте,
Търся книгите на Лоранс Перну и имаше преди години друга "Отглеждане на малкото дете" или нещо подобно от български автор.Отличаваше се с чудесните рецепти за бебчовци. Аз ги ползвах и ми бяха страшно полезни преди много години - 22 и 19 Cry
Сега ги препоръчах на моя млада бременна приятелка. И тя е отглеждана по тия книги май, съдейки по възрастта И, но......сега разчита на мен и ме гледа, като своя майка, защото нейната е физически далече.
Аз явно съм ги дала на някой, който просто е "забравил" да ми ги върне.Ще бъда много благодарна, ако някой ги е мернал по сергиите и ми свирне! Grinning
Живи и здрави да сте/ сме и бебоцитееее!

# 602
Mishell66 , според мене изчакай и виж дали си бременна. Ако трябва потърси мнението и на друг лекар. Ще стискам палци Praynig

# 603
  От вчера ми изписаха Малтофер( за дъвчене)по 1 на ден. Има ли значение дали ще го приемам сутрин или вечер?

# 604
  • ул. "Мечтание"
  От вчера ми изписаха Малтофер( за дъвчене)по 1 на ден. Има ли значение дали ще го приемам сутрин или вечер?

Няма (освен, ако изрично не са ти казали сутрин или вечер), но е добре да е винаги по едно и също време на денонощието.

# 605
  Нищо не са ми казали. Мерси много.

# 606
  • Пловдив
Няма значение кога го приемаш, въпросът е да има ритмичност. По едно и също време на организма да му се подава желязото.  Peace

# 607
Последен цикъл 22 .05.06.както вече писах в предишен постинг лекарката на видеозон и преглед установи уголемена матка но без да вижда яйце в нея.Пия си фолевата киселина и днес трябва да ми дойде новия цикъл/абе хич го не искам Twisted Evil/но преди малко в 00 на превръзката видях петънце колкото 5 ст. даже и малко по малко.Нямам болки като при цикъл но за беда вчера понастинах и ме боли гърло.Като пресметнах днес е 14-я ден тоест ако съм заченала това е денят за имплантация.Нормално ли е това кървене и да пия ли Колдрекса който си купих.Дано не ми се смеете на въпросите  Embarassed но много го искам това бебче и умирам от страх.Вече имам и син но това преди 15 години и нищичко не помня от пресмятания и т. н. newsm78

# 608
Мами искам да ви питам пушехте ли докато кърмихте? newsm78

# 609
  • ул. "Мечтание"

Не, нито докато бях бременна. Въпреки, че тогава си бях пушачка така да се каже.

# 610

Не, нито докато бях бременна. Въпреки, че тогава си бях пушачка така да се каже.
А опасно ли е и пречи ли на бебо?  bouquet

# 611
 Всичко отива в бебето, така че по- добре е да не се пуши.

# 612
  • ул. "Мечтание"
Аз съм категорично против да се пуши по време на бременност и кърмене. Да, вредно е.

# 613
Как да не е?!? Все едно му набутваш цигара в устата.
Много е вредно, всички гадости минават в кърмата!!!

# 614
Как да не е?!? Все едно му набутваш цигара в устата.
Много е вредно, всички гадости минават в кърмата!!!

абсолютно вярно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт