ФЕВРУАРЧЕТО расте и хубавее, а пък мама трябва за морето да слабее (5)

• 29 961
  • 743
  •   1
Отговори
# 120

Едва сега успях да седна...
С двете чавета ми е трудно честно казано. Само да е здрав другата седмица го пускам Стилян на детска градина, щото  ...  #Crazy

Два дни подред давам на Ади сок - 5-6 лъжички круша, но няма пориви за акита.  newsm78

От една седмица и Ади ползва активната гимнастика на батко си, много й се радва, макар че има само една играчки. Другите липсват  Mr. Green. Ще трябва да купя.

mii, ПламиHug, моля се и аз всичко да се оправи при вас. Гушки на малките слънчица.

Само аз май не съм качвала снимка на малката. Ама за това пък хептен нямам време  Confused

# 121
mii  spoko , много ми става мъчно като те чета , но бъди силна, всичко ще е наред !

Плами, гуш и за вас, дано се разминат нещата !

# 122

Два дни подред давам на Ади сок - 5-6 лъжички круша, но няма пориви за акита.  newsm78

От една седмица и Ади ползва активната гимнастика на батко си, много й се радва, макар че има само една играчки. Другите липсват  Mr. Green. Ще трябва да купя.

Shocked #Crazy Shocked сериозно ли бе?Аз си мислех, 4е няма как да не се изака....

# 123

Да, SUNNYTA, и аз мислех, че резултът ще е по-бърз, но уви. По-добре й влияе водата от овесени ядки, но щом я спра, спират и акитата. Това е положението.
Но това да ни е проблема дето се вика  Wink .

# 124
Благодаря ви момичета, съжалявам че така ви натоварих с моя проблем, но на моменти се предавам. Толкова е хубаво че ви има  Hug Hug Hug лека и спокойна нощ  Hug

# 125
mii, няма да се предаваш! Hug

Звездичке, дай съвет, моля те. Днес купих кофата "Tummy Tub", обаче нещо не ми се получи като на филмите и клипчетата. Беба не ще да сяда, а като седна насилствено, имах чувството, че ще го изкривя детето. Къде греша?

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 23:33 от bitter chocolate

# 126
  • София
mii, Плами,  Hug дано се разминете без хирургическа намеса! Praynig

# 127
Шоки, нормално е първите два - три пъти да ти е странно.... Той и Стас понякога опъва краката, но аз подлагам ръка под дупето му, и той си сяда. Вече си държи главата, виждам че мога да го оставя и без да го придържам, но още не смея !
Как се чувстваше момата вътре ?  Хареса ли и ? 

# 128
Добро утро!
Кафенце?!

# 129
Добро утро, мили момичета!  bouquet

пфу, едвам успях да ви изчета  Mr. Green
Вчера бяхме 3 пъти на разходка -от1до3, от 4до6 и 7до9...много съм доволна Peace с последната разходка, изтървахме нервния рев Twisted Evil

Сисето, Алечка и Стели са невероятни, да ги схрускаш Hug
Шоколадче, честита ти кофа, дано на беба и харесва много да се къпе в нея!
Мий, Плами, бог да е с вас,  Hug Hug Hug
Браво и на Макс и на Лорка за добрите мерки  Peace

И на мен ми предстои да купувам въртележка и активна гимнастика, Ника, благодаря за добрата идея за продавалника, не се бях сетила!

Хайде да сложим кафето:

Хубав ден засега, изпълнен с ведро настроение, пък после пак ще се четем/пишем!

# 130
Ай, Сънита, изпревари ме, но и твоето ще оправдая Coffee, благодарско!

# 131
s.newa , ммммм, твоето е по - изкушаващо - благодаря!
Абе тоя продавалник уж ме регистрира, но не ми изпраща имейл за активация. А казва, 4е праща. Много странно.
Хубав макар и не толкова слънчев ден на всички сладурчета и сладурковци.
Честит празник на всички родени на днешната дата бебчета!

# 132
И аз точно се канех да слагам кафето.  Laughing Какво ще правим бре и днес го дават дъждовно.. Close Не че нямам работа вкъщи, но не ме свърта и това си е.

# 133
 Мерси за кафенцата Simple Smile
Мии   Hug
иднес и утре и чак до вторник все дъждовно го дават  #Cussing out

# 134
  • Sofia
Добро утроооо

Благодаря за кафенцата... като не мога да ги пия поне да се облизвам от картинките

Шоки как ме разсконспирира ?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт