Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 557
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
БЛАГОДАРЯ ЗА СНИМКАТА В ИНТЕРВЮТО АКТИВНОСТА НА ХАРУН И ЕДА БЕШЕ КЪСНО ОТ 01.20 - 02.00 ЧАСА БЯХА ПРЕКРАСНИ, КАЗА ЧЕ ИМА МНОГО ФЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ, ДАЖЕ ПИШЕ С НЯКОЙ ОТ ТЯХ. ГОВОРЕХА ЗА ПАРИЖ КАК СТАВА КИНОТО ТАМ, И ЧЕ В  НЕЗАБРАВИМА С  "ЧОК ЗОР" НО Е СТАВА ФИЛМ НА ВЪРХА, ДАЖЕ СРАМЕЖЛИВО ПРЕМИГАШЕ И СЕ УСМИХВАШЕ ЩОТО ВОДЕЩИЯ МНОГО БЪЗИЦИ С НЕГО.ПИТАХА ГО КАКВО ТРЕНИРА ТОЙ ОБЯСНИ ЧЕ ТЕНИС А МЕЛДА И ЕДА НЕ ТРЕНИРАТ И ОБЯСНИХА ЗАЩО- НЯМАТ ВРЕМЕ.ХАРУН КАЗА ЧЕ ИМА ЛИ МАЛКО ВРЕМЕ ТРЕНИРА, НАМИРА ВРЕМЕ, ДАДЕ ЕДИН УРОК, КАК СЕ ДЪРЖИ РАКЕТАТА- ВСЕ ЕДНО СЕ РЪКУВАШ С ПРИЯТЕЛ И ПОКАЗА НА ЕДА. БЯХА ПРИКАЗНИ ВЕЧЕ НЯМАМ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ, ЧЕ МЕЖДУ ТЯХ ИМА ТАЙНСТВЕНА ЛЮБОВ, ИЛИ КАКТО ТОЙ КАЗВА ПРИВЛИЧАНЕ, ХАРЕСВАНЕ...АЗ ТОВА РАЗБРАХ ОТ ЖЕСТОВЕТЕ И МИМИКИТЕ И НАСТРОЕНИЕТО КОЕТО ЦАРЕШЕ ТАМ, ЗАЩОТО ПУСКАХА И СКЕЧОВЕ НА ВИДНИ ЛИЧНОСТИ ,ВОДЕЩИ, АКТЬОРИ И Т.Н. ИМА ЕДИН МЪЖ МНОГО Е ИЗВЕСТЕН В ТУРЦИЯ ПОСТОЯННО СЕ ПРЕОБЛИЧА КАТО ЖЕНА-БЕШЕ С ЕДНА ПОЛОВИНА НА МЪЖ, А С ДРЕГАТА НА ЖЕНА И ПЕЕШЕ ПАК ТУ КАТО ЖЕНА, ТУ КАТО МЪЖ-БЕШЕ ЕДИНИЯ СКЕЧ- ИМАТ КЛАСИРАНЕ, ....АКО СЕ СЕТЯ НЕЩО ПАК ЩЕ ПИША, НО МОЖЕ И ДА НЕ СЪМ РАЗБРАЛА ВСИЧКО-НЕЗНАМ ТУРСКИ

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 20:00 от adi_h

# 121
Приготовления за сватба

След като Толга и мнимата му съпруга
се преместиха да живеят при Асланлъ,
до семейството им достигна новината
че и сестрата на Еда вече e бременна.
Саадет и нейният съпруг Фаяз решиха,
че е дошло време да стопят ледовете,
да се сдобрят с родителите на Мелда,
да се срещнат,поговорят и да  уточнят
кога и как да се  оженят  техните  деца.
Асланлъ  искаха да си изпълнят дълга,
да заличат и покрият безотговорността
на  Харун  към   бившата   си  годеница.
Тюркян  подгонена  от  срама  и страха
до  Джамил  да    не   достигне  вестта,
притискаше  Харун  бързо  да се ожени
за Мелда  и  забрави завинаги за  Еда.
Единствен Джамил се съпротивяваше,
не   искаше  и  да  чуе  за  сближаване,
за   сдобряване   на  двете  семейства,
но  като   всеки  добър   съпруг  и  баща
се  подчини  на  желанията  на Мелда.
Мелда  и майка Саадет се ангажираха
с     подготовката     за      церемонията.
рокли,   покани,   гости,   украси,   меню,
всичко   беше  под тяхно  наблюдение.
Харун  не  се интересуваше,  отлагаше,
с тайна надежда Мелда  да се  откаже.
но тя твърдо  е решила,на  всяка  цена           
да    стане   негова   законна     съпруга.
Търпеливо   изчаква,  поема   обидите
на любимия  си, на своя бъдещ съпруг,
и    за   всяко   нещо    подкрепа   търси
от    родителите му,   Фаяз   и    Саадет.
Асланлъ твърдо за  всичко  заставаха
зад исканията на бъдещата си  снаха,
заедно избраха  датата   на  сватбата
без да я обсъдят и съгласуват с Харун.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 22:19 от bghelp

# 122
НЯМАМ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ, ЧЕ МЕЖДУ ТЯХ ИМА ТАЙНСТВЕНА ЛЮБОВ, ИЛИ КАКТО ТОЙ КАЗВА ПРИВЛИЧАНЕ, ХАРЕСВАНЕ...

Колко хубаво би било, тези вълшебни чувства между тях да се пренесат и в реалния живот. Heart Eyes

# 123
Мисля си, че имаше нужда от вчерашната серия, колкото и изтощителна да беше.
Само в  тази екстремна ситуация Еда може да се отърси от чувството за вина, да проумее, че нищо лошо не е направила и както каза докторката да се озъби на когото трябва.

# 124
Здравейте всички,
снощи нямах време да намина за серията, но сутринта я изгледах. Нямам думи много тъжно ми беше след това. Но не за дълго защото Вие се погрижихте за доброто ми настроение както винаги и ми дойде вдъхновението набързо да направя това:

Надявам се да Ви хареса. Само Вие можете след такава тежка серия, като тази която даваха снощи да ме накарате да се усмихна.

Другото, което видяхе че Бинзи и Форбес са се завърнали. Момичета Вие сте страхотни, за това искайки визуално да отправя моята благодарност Ви спретнах това:

Много Благодаря и на Бубулечка-Клечка, за нея ще има нещо специално, но по-късно.
ОБИЧАМ ВИ!!!

# 125
Здравейте всички,
снощи нямах време да намина за серията, но сутринта я изгледах. Нямам думи много тъжно ми беше след това. Но не за дълго защото Вие се погрижихте за доброто ми настроение както винаги и ми дойде вдъхновението набързо да направя това:

Надявам се да Ви хареса. Само Вие можете след такава тежка серия, като тази която даваха снощи да ме накарате да се усмихна.

Другото, което видяхе че Бинзи и Форбес са се завърнали. Момичета Вие сте страхотни, за това искайки визуално да отправя моята благодарност Ви спретнах това:

Много Благодаря и на Бубулечка-Клечка, за нея ще има нещо специално, но по-късно.
ОБИЧАМ ВИ!!!

Невероятна си.

# 126
Мдаа  smile3516

От снощи и аз не познах, че до края на епизода Еда няма да излезе от болницата.
Освен това сериозно се замислих дали наистина Едже е сестрата на Бату, на което също твърдо бях заложила! Такава е елементарната логика!
Аз обаче, ако бях на мястото на сценаристите сега щях да обърна развитието на филма и да се окаже, че Еда му е сестра - помислете само какъв ще е ефекта от това:
1. Бату нарани най-много нея, целейки се в Харун, а оттам във Феяз - когато разбере, че в стремежа си да намери сестра си е наранил най-много нея, неминуемо ще го преобърне и ще обезмисли цялото му отмъщение. От това по-голямо послание за зрителите - здраве му кажи!
2. Така тая сага с отмъщенията ще приключи;
3. Сценаристите ще се оттърват от обвиненията, че Еда е отмъкнала зет си от сестра си, защото Мелда няма да й е никаква, а и Еда ще може да се откъсне от зависимостта на семейството си, което я е излъгало за нея самата;
4. И накрая - няма да има никакви пречки пред Харун и Еда да са заедно, освен Мелда и нейните лъжи, които обаче малко или много вече се обезмислиха!

Мисля, че това е перфектното решение. Остава само да видим....

Само ,че този развой на събитията ми намирисва на латино!!!
В турските сериали много не се ползват тези похвати!!
Видя ли ,че за болницата бях права!
Оказах се тъпа , ама упорита!!

# 127
Karpatiq браво бе ама виждам че имаме много атрактивна снимка на президента-председател само дето онова подскачащото трябва и него да го вкючим за да бъде 100% достоверно  hahaha hahaha че специално то ще е атракцията и ще показва достоверността на документа  hahaha hahaha

# 128
А в епизода от снощи имаше толкова недомислици, че това ме ядоса повече, отколкото ми въздейства филма

Абе тоя Харун - Батман да беше нямаше да издържи толкова - от отвличането му тоя човек не е спал, не е ял и не се е преобличал. Това са поне има-няма три дни!
В семейството на Феяз цари пълно спокойствие - изведнъж всички спряха да се притесняват за Еда, въпреки че не знаят, че тя е родила и е в болница. никой не пита къде е Харун и не се тревожи за него - майка му спокойно си гледа градинката, а че е младоженец, че го няма, че снаха им се разхожда напред-назад на никой не му пука.
Толгенцето си тръгва - никой не го пита за жена му, дето е изчезнала.
Еда нарита майка си и сестра си / браво на нея, най-после/ и открито отиде в къщата на бащата на детето си, а Мелда даже не реагира... даже нещо повече - така си говореше с майка си, сякаш и двете знаят за кого става дума, а уж Мелда криеше, че знае за Еда и Харун.

и куп други такива..

тия моите любимци сценаристите съвсем ни взеха за абдали - имам чувството, че ги сглобяват тия епизоди за 10 минути и не влагат грам последователност или мисъл!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не ял  не спал ,със същите дрехи , ама се е обръснал!!
Затова ,че в сем. Асланлъ цари пълно спокойствие си права!! Няма логика да е така!
Нали уж Феяз много обича Толга,но не се притисни за жена му  и детето му!
Мисля ,че Мелда беше толкова въздържана заради майка си!По скоро за да не се издаде ,че знае за двамата влюбени, защото знае ,че майка и няма да я оправдае!
Мелда е много умна ,реши да ги издаде , но не каза на майка си , а се насочи към Феяз ,защото знае ,че той ще я подкрепи!
Ако забеляза непрекъснато споменаваше Толга , но този път и той я отсвири!

# 129
Karpatiq браво бе ама виждам че имаме много атрактивна снимка на президента-председател само дето онова подскачащото трябва и него да го вкючим за да бъде 100% достоверно  hahaha hahaha че специално то ще е атракцията и ще показва достоверността на документа  hahaha hahaha

Е мислих го  newsm78, но няма как да стане - това е снимка  smile3534

# 130
Момичета във http://vbox7.com/ има  първа част на 40 епизод със субтитри. При това превода е много добър.!Не знам дали не е дело на нашите момичета! Гледайте го! 

Ето линка:

http://vbox7.com/play:2f976c01

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 22:13 от migi_megi

# 131
Да, Толга отсвири Мелда.
Без него, няма как да продължи играта.
Болката побърка Еда, но и даде сили да прати по дяволите Мелда и Тюркян.
Страшно ме изкефи как категорично ги заряза и отиде там, където й е мястото - при Харун.

За Феяз - не знам дали той знае за заминаването на Толга.
За тревогата около Еда - ами той имаше възможност да се досети какво става между Еда и Харун, затова знае, че Еда е в сигурни ръце.
Изобщо, мисля, че Феяз е започнал да осъзнава нещата и затова така нелогично стои.
Опитвам се да защитя сценаристите.  Simple Smile

# 132
Карпатия, чудесна си !   bouquet

# 133
# 134
Момичета във http://vbox7.com/ има  първа част на 40 епизод със субтитри. При това превода е много добър.!Не знам дали не е дело на нашите момичета! Гледайте го!

Благодаря ти, сега ще го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт