Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 497
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Неволите На Харун

Гюлерови  и  Асланлъ за сватба  се  стягат,
Харун  единствен  от  нея  не  се   вълнува.
Не е спокоен младия мъж  дори  за минута
измъчва  го   неизвестността   за   съдбата
на   Еда   и  неродената  му  още  дъщеря.
На последната  консултация, лекаря  каза,
че има голям проблем с детето и майката.
Местната  медицината  не  е  в  състояние
да реши този проблем,веднага да помогне,
заболяването на детето,за да се отстрани,
трябва   помощ  да  се  потърси в чужбина.
Денонощно Харун върти телефони, говори,
задълбочено   проучва,  уточнява   адреси,
консултира    се   с   известни    професори,
за да реши кога,къде, при  кой  да заминат
веднага с Еда,да решат  бързо  проблема.
След много разговори  и  много  уточнения,
Харун реши да заминат с Еда  за  Америка.
Но Еда,както обикновено  бе   категорична,
ще замине,но не с него,а с Толга,съпругът й.
Получи се между тях  тежка  конфронтация.
Толга недоумяваше,чудеше се,защо Харун
толко категорично заявява,че ще замине,
след като предстои сватбата му  с  Мелда.
Харун не се  интересуваше от  сватбата си,
бе решил окончателно,каквото и да  става,
не ще да позволи друг Еда да придружава.
Еда бе объркана, как   на Толга  да обясни,
как  любимия  си  мъж,  Харун  да   защити
и   как  Толга,  мнимия  баща  да не нарани..

# 151
http://vbox7.com/play:523cabb9 - bghelp - БРАВО НЕУМОРИМА СИ, ВЗЕМИ СИ ДЪХ С ТАЗИ ПЕСЕН

# 152
http://vbox7.com/play:523cabb9 - bghelp - БРАВО НЕУМОРИМА СИ, ВЗЕМИ СИ ДЪХ С ТАЗИ ПЕСЕН

Много си мила. Благодаря ти

# 153
бгхелп Браво Момиче !!! Хайде лека и мека на всички  smile3524  sleepuu 1countingsheep Sleeping newsm46 newsm46

# 154
http://www.vbox7.com/play:b457cbe3  - ДОБРО УТРО! КЪДЕ СТЕ? НАСПАХТЕ ЛИ СЕ? ПИЙНЕТЕ СИ ЕДНО КАФЕ! ЛЕК И СПОРЕН ДЕН! newsm03  love001  love001

# 155
http://www.vbox7.com/play:58894fc6

http://www.vbox7.com/play:cb443a29

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 08:08 от adi_h

# 156
Добро утро и от мен!

Днес няма да имам възможност да се включа в евентуални дискусии,защото съм заета!
Довечера,обаче ще чакам фрагмента с нетърпение и се надявам най  после да има светлина в тунела.!
Ако съдим по "Изгубени години" ,може и в тази серия да не намерят детето.!!
Там го намират в третата серия.!
Да се надяваме ,че нашите сценаристи ще са по -милостиви ,пък и детенцето ни е болно,тъй че дано го намерят още в тази серия!!

# 157
Добро утро и от мен!

Днес няма да имам възможност да се включа в евентуални дискусии,защото съм заета!
Довечера,обаче ще чакам фрагмента с нетърпение и се надявам най  после да има светлина в тунела.!
Ако съдим по "Изгубени години" ,може и в тази серия да не намерят детето.!!
Там го намират в третата серия.!
Да се надяваме ,че нашите сценаристи ще са по -милостиви ,пък и детенцето ни е болно,тъй че дано го намерят още в тази серия!!

И на мен ми се иска още в тази серия да го открият детето, но какво ще правят още 10 серии. Rolling Eyes
Сигурна съм, че Еда и Харун повече няма да разделят.
Освен да решават проблемите на другите в следващите серии.

Пожелавам ви много спорен и хубав ден !

Ади, благодаря за чудесно поднесеното кафе и музиката към него.   bouquet

# 158
Добро утро на всички Hug

Unutulmaz 41. Bölüm 21 Nisan Çarşamba izle

Harun yine kızı Yağmur’u kurtarmayı başaramamıştır. Eda ise gelen telefonla dahada kötü olur. Ama Harun Kenan’ın kim olduğunu öğrenmekte kararlıdır. Kaptanın Kızı Eceyle işbirliği yapar bakalım nasıl bir sona ulaşacak Batunun kızkardeşini bulabilecekmi. Batunun şimdiki planı ney Eda ve Harun’un bebeğine zarar verecekmi. Yoksa Ece Batunun kızkardeşimi.?

Hüznün ve heyecanın bir arada yaşandığı yeni bölümüyle Unutulmaz 41. Bölüm 21 Nisan Çarşamba akşamı Atv de sakın kaçırmayın…

това е превода с гугъл

Аарон все още не успява да спаси дъщеря на дъжд. Порасна с входящи телефонни начин ще бъде лошо. Аарон кой е той, но Кенан е решен да се научат. Джеймс ще си сътрудничат с дъщерята на капитана към края си, нека да видим как да стигнете до Бату bulabilecekmi сестра. Бату какъв е настоящият план и бебето Арон Еда verecekmi щети. Джеймс Бату или сестра.?

Между тъгата и вълнение в едно незабравимо преживяване с новата секция 41 Раздел не пропускайте 21 април сряда вечер ATV ..

# 159
Добро утро !!!Имам надежда ,че в тази серия ще открият Ямур!!Много се надявам да няма толкова тежки серии!! newsm44

# 160
  • София
бон бон-ке мерси за инфото много е готино и снимките също ще ги използвам пълзотворно ако правя теми да ги показвам като представител на Йозлем за България

Добро утро първо на всички. Да му се не видяло - за малко ви оставих и вече има представител на Йозлем за България. Ти дали си само един от многото или си изключителен и официален, тоест единствен такъв, щото и аз имам известни претенции? Дай да се разберем някак и да си поделим представителството.

# 161
Добро утро на всички

Хайде първо Йозлем че е много хубавка и усмихнта като за добро утро

А ето и за женската половина за добро утро съжалявам че снимките не са с добро качество ама какво да се прави колкото толкова

# 162
Здравейте момичета  и хубав ден на всички.Благодаря Ви qhelp и adi h , че сте неуморими и подържате хубавото настроение .Да се надяваме ,че фрагмента ще ни донесе малко радост.

# 163
бон бон-ке мерси за инфото много е готино и снимките също ще ги използвам пълзотворно ако правя теми да ги показвам като представител на Йозлем за България

Добро утро първо на всички. Да му се не видяло - за малко ви оставих и вече има представител на Йозлем за България. Ти дали си само един от многото или си изключителен и официален, тоест единствен такъв, щото и аз имам известни претенции? Дай да се разберем някак и да си поделим представителството.
За сега съм единствен за България защото друг не срещнах такъв досега а ти досега само като неин почитател се изказваше но те преварих аа и какво по хубаво от това в последствие може д аработим като комбина и да ви запознаем. Нема се плашиш толкова ти вчера претенции и за крал имаше днеска за представител не ти ли идва малко нанагорнище толкова много работи после иди казвай на жената че само една работа имаш  hahaha hahaha
Но срещу процент както казваш ти ще се уговорим ако не sorry бай брадъре

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 10:59 от degavu

# 164
Абе от където и да ги погледнеш хубавци .

Общи условия

Активация на акаунт