Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 476
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Мисля,че първа е сцената с гроба,след това под душа. newsm78
Може да си права наистина защото е с една и съща дреха
Бату нали  каза ,че Харун е закъснял да спаси Ямур.!
Сигурно продължава  ,като и казва ,че Ямур е мъртва и я праща на гроба и!!!

И аз мисля ,че след това е сцената с душа!
Според мен този фрагмент е за първата част от епизода!
В края на серията ще се намери Ямур!!

# 271
  • И тук,и там

newsm10 newsm10 newsm10

# 272
като чета коментарите Ви ми обзема надежда!!!

# 273
Здравейте. Фрагмента пак е много емоционален. И аз се надявам в края на епизода Ямур да се намери и да е добре.

# 274

чул те Годпод, миги-меги, и аз така смятам

# 275
Не се съмнявам че Харун ще я спаси.  Grinning
И после под душа само че облечени.   Cry
да язък облечени ама какво да се прави и това е по добре от целувка по челото само

Ама съм гадна хората се пържат а пък аз какви ги пускам ама то човек на смях го обръща вече и в комбинация с това дето го дават веднъж в седмицата ужас просто
Какво искате да правят под душа?? Не забравяйте ,че детето им е отвлечено!Ще бъде кощунство ,ако при тази ситуация се "награбят"!!!!

# 276
Може би Бату е решил тази стъпка за да отвлече вниманието на двамата докато той търси решение за лекар докато те си губят времето и мисли са заровили Ямур или нещо такова
Тази сценка нямаше да мине пред Харун ,затова я приложи на Еда!!

# 277
Не се съмнявам че Харун ще я спаси.  Grinning
И после под душа само че облечени.   Cry
да язък облечени ама какво да се прави и това е по добре от целувка по челото само

Ама съм гадна хората се пържат а пък аз какви ги пускам ама то човек на смях го обръща вече и в комбинация с това дето го дават веднъж в седмицата ужас просто
Какво искате да правят под душа?? Не забравяйте ,че детето им е отвлечено!Ще бъде кощунство ,ако при тази ситуация се "награбят"!!!!
Ами даде аз затова писах че съм гадна да ги пиша тия работи

# 278

От личните снимки на Юзлем
.
Това да не е на кладенеца на Пеетко и той да е решил умишлено да изреже онзи другия  hahaha hahaha

# 279

От личните снимки на Юзлем
.
Това да не е на кладенеца на Пеетко и той да е решил умишлено да изреже онзи другия  hahaha hahaha

Всичко е възможно. Тя нали знае,че с Петко сме друшки,може затова да го е изрязала.

# 280
Не се съмнявам че Харун ще я спаси.  Grinning
И после под душа само че облечени.   Cry

Ама разбира се , че под душа ще са с дрехи. Вие какво очаквате от сценаристите- след като Еда роди с чорапогащник!!!

# 281
Ей, нямат край ужасните серии, както нямат край страданията на Еда и Харун.
 Sad

# 282
  • София
Здравейте сестри Еди, и ти Харуне!   bouquet

Как сте в това мрачно и дъждовно време ?  umbrella 

Лееееееееее, тоя фрагмент изби всички риби!  ooooh! ooooh! ooooh!

Ама, аз да ви кажа взех да се обнадеждавам - не, че на сценаристите ще им дойде акъла в главата, а че явно му се вижда края, щото и това сгъстяване на краските не може да е безкрайно и би следвало да стига пика, а оттам да води до хубав край!  newsm47
...освен ако извратените им мозъци не надминат шедьоврите на психотрилърите!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз гласувах за Феяз в анкетата, защото има вероятност да му бъде казано поне от двама - от Харун и от Мелда!

Айде да се върна да ви изчета, че признавам си само фрагментчето зърнах, че не ме сдържаше! newsm43

# 283
И аз гласувах за Феяз.

Какво ли си говорят Харун и Мелда ?
Дали не му мрънка за нейното бебе, че не му пука изобщо.
Това м/у другото е повод да му каже, че е направила аборт, дори не спонтанен, а по желание.
Защото не е получила нужното внимание от него.

# 284
  • София
Момичета-кокичета, следващият епизод се очертавал да е много драматичен. Ямур нямало да се намери. Мелда отново влизала в роля. Бату продължавал с пъклените планове. Тук щяло да стане ясно кой още разбира за Хакккъ, истинският баща на Ямур. Вероятно Джамил. И какво ще каже на Еда този човек.
Еда и Харун  - много тъжни и нещастни.
Някой ще се къпе - душ;но не се знае кой с кого; Мелда да не сгащи Харун гол в банята.
Това е информация оттук-оттам по форумите.

Горното на елма с два реда: Харун пак не е намерил бебето. Еда - още по-зле след тел.разговор. Харун решен да рзбере кой е Кенан. Как ще си сътрудничат с Едже и до какво ще стигнат. Новият план на Бату ще навреди ли на яМУР? А да не би Едже да е сестрата на Кенан?

В каква роля пак ще влиза тая Мелда?  #Cussing out Че тя не е излизала! А това Джамил да научи кой е Хъкъ си е хит - и той най-после нещо да научи без да е последен! Еда май както ги е подкарала по домова книга и на него има какво да каже, въпреки че той най-малко я е наранил от всички, ама то щото нищо не знае!  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт