Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Ако разберем нещо , ще ви кажа - няма проблем. Преди малко питах Бинзи и тя каза,че ще го прегледа цялото ,когато има възможност , и ако са казали нещо важно ще ми каже,но засега само това.

Hug Hug
Благодаря ти много и на Бинзи също of course
Аз чух нещо че споменаха з Бг феновете нещо но предполагаемо сигурно ще е "ОООО да имаме много фенове в БГ" и толкова

# 346

Но определено трябваше да сложат повече такива сцени. Или Серхан играе добре или моята Йозлемка е неустоима просто наживо
Но съм сигурна че и Петко да я изиграе ще се очудим на актьорската му игра  hahaha

# 347
Лилипопче толкова късно и колажи правиш браво очевидно не можеш да заспиш сега ако и едно стихотворенийце сложиш няма да имаш грешка

# 348
Хахахаха, може ли да дават такива сцени,когато ние ги чакаме 40 серии и накрая в най-тъжната ? newsm78 Joy Joy Joy

# 349
Хахахаха, може ли да дават такива сцени,когато ние ги чакаме 40 серии и накрая в най-тъжната ? newsm78 Joy Joy Joy

ами какво да ги правиш братята турци това обичат мъка мъкааааа ама ЧОК и после ела да се цункаме

# 350
хайде лека и мека хора  newsm46 Sleeping smile3524   sleepuu   sleepuu  1countingsheep  newsm46 newsm46

# 351
ама тоя гроб в повечко ми е тоя път колко надгробни плочи ще изхарчат до края не ми с емисли

# 352
Аз определено мисля че края е скоро защото актьорите започнаха да участват и в конкурентни ТВ програми иначе преди се пазеха като от проказа да с епокажат където и да било

# 353
Форбес ти гледа ли интервютата от Сряда можеш ли да кажеш кой беше оня от страната на Мелда какъв го играе

Това е един певец ,доколкото знам доста известен. По-късно се появи и друг актьор участващ в много сериали.
Нищо съществено не са казали ,а само лиготии, Общо взето в пространството се носи ,че Еда и Харун са най-харизмаичната двойка на малкия екран в Турция . Споделя се мнение ,че любовта и привличането са се пренесли и извън екрана.

ДА ТОВА ИСКАХ ДА СЕ ЗНАЕ newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 354

А забележете как "Мама " Тюркян стои на заден план тука просто върха
Възмездието почва да се връща в тоя филм може би малко по малко   

# 355
# 356
# 357
Лилипопче толкова късно и колажи правиш браво очевидно не можеш да заспиш сега ако и едно стихотворенийце сложиш няма да имаш грешка
то стихотворението е готово просто няма кой да го напише ... утре ще дойде и неговия ред  Hug Hug Grinning Grinning

# 358
adi h ти си нашия DJ Adi H  ... браво момиче просължавай в същия дух /ей не мог ада се отделя от вас да си лягам значии   Crossing Arms Crossing Arms/

# 359
Кога трябва да приключи тази изключително голяма глупост - Биг Брадър и да започне отново филма по NTV? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт