Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 394
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • И тук,и там
О,Зизу.Слез от балкона! GrinningИзкажи се компИтентно!

# 526
О,Зизу.Слез от балкона! GrinningИзкажи се компИтентно!

По наболелите теми се  изходи Joy Joy Joy Joy

# 527
"Аз мисля, че Еда и Харун няма повече да се разделят след всичко, което преживяха.

Но нямам идея с какво тогава ще запълнят тези десет серии."

Добро утро и хубав ден!

Няма да се разделят Еда и Харун!Тя ще си остане в къщата на Харун!При кого да отиде с детето си?Нищо не пречи, нещата да се разплетат и когато те са заедно!Има интриги, с които ще запълнят останалите серии:лъжите на Мелда, Бату-Ниса, Едже-Бату,
Джамил-Тюркян, Феяз и тайните му.
Дано да си права,но не забравяй ,че аблата няма да си "остави коня в ряката",тя тепърва ще се развихри!

# 528
  • И тук,и там
ETMEKTEDİR...
Sonuçlar (Toplam 89 oy.)
1.Özlem Yılmaz %52,81. 47 oy.
2.Tuba Büyüküstün %39,33. 35 oy.
3.Beren Saat %4,49. 4 oy.... Вижте повече
4.Melis Birkan %1,12. 1 oy.
5.Nehir Erdoğan %1,12. 1 oy.
6.Özgü Namal %1,12. 1 oy.

# 529
Хайде бе Кометке хайде бе душко хайде бе сърце(да го кажеми на македонски малко) къде се изгуби значи Представителя на Серхан.

Мисия

Кометка направи кариера бърза
На службица с ДАНС се обвърза
А първата мисия вече приключи
На Харун всичко успя да проучи

Пакета му мери с шивашки метър
Топките засече със хронометър
За плочките ползва таен пергел
За да докаже на всички, че е петел

Мелда пък подложи тя на детектор
В присъствие на турски инспектор
Но когато реши да говори Мелда
Детекторът от потрес се разрида

Същото беше при Тюркян и Гюляй
Ще плаща Кометка детектора май
Но тя пари си има, нали банка обра
Агент и крадла е в бранша най-добра

Очакваме скоро от агента Кометка
Да напише доклад и даде ни сметка
За своите действия там край Босфора
Украсени със снимки – и ние сме хора

Това е великолепно творение!!

# 530
ETMEKTEDİR...
Sonuçlar (Toplam 89 oy.)
1.Özlem Yılmaz %52,81. 47 oy.
2.Tuba Büyüküstün %39,33. 35 oy.
3.Beren Saat %4,49. 4 oy.... Вижте повече
4.Melis Birkan %1,12. 1 oy.
5.Nehir Erdoğan %1,12. 1 oy.
6.Özgü Namal %1,12. 1 oy.

Да , Бубе . И аз се ровя за разни класации кой как се котира.

# 531
Мила Меги, не ме плаши! Колко пъти трябва да я отрежат. Не ми се вярва вече и Тюркян безрезервно да я подкрепя. Толга си замина. Надеждата й е във Феяз, ама на него му се клатят краката!

# 532
  • София
Здравейте!
10 серии ли ще има още? Поне му се вижда краят. Какво ще правите, като свърши? Laughing

Като гледам снимката на главната героиня само за едно си мисля - как им правят веждите. Една туркиня не съм видяла с лоша кожа, лоша коса, обрасла и неподдържана. Тези услуги са много евтини там и са просто задължителни. Как обичам да ме глезят, това го могат най-добре. Планирам да изкарам предстоящите празници там и се надявам да остана доволна, както всеки път, разбира се.

# 533
а тази е върха прост Йозлем ми я прати и каза "...това ако някой иска да те измести от поста на мой представител"

Пушката й отива ... Naughty Naughty NaughtyДа вземе да гръмне с нея по Бату Joy Joy Joy
Да не би случайно да е учила стрелба ? Мога да й кажа някоя хватка за точен прицел Joy Joy Joy

А може и по мецана ,тя нали е"дивеч",стрелбата е разрешена!!!

# 534
  • И тук,и там
Здравейте!
10 серии ли ще има още? Поне му се вижда краят. Какво ще правите, като свърши? Laughing

Като гледам снимката на главната героиня само за едно си мисля - как им правят веждите. Една туркиня не съм видяла с лоша кожа, лоша коса, обрасла и неподдържана. Тези услуги са много евтини там и са просто задължителни. Как обичам да ме глезят, това го могат най-добре. Планирам да изкарам предстоящите празници там и се надявам да остана доволна, както всеки път, разбира се.

Ще отидем в Турция да си оправим веждите,косите и кожата! hahaha hahaha hahaha

# 535
абе не знам ама изглежда Еда. Следващата серия са и предали някои уроци как се държи пистолетче но само как се държи за точността и ще видим в 41 епизод

ама ако я оставят още малко да поизперка ЕДА ще свърши повече работа отколкото тия всчки серии до тука от 2-ри сезон

# 536
# 537
Мила Меги, не ме плаши! Колко пъти трябва да я отрежат. Не ми се вярва вече и Тюркян безрезервно да я подкрепя. Толга си замина. Надеждата й е във Феяз, ама на него му се клатят краката!
Тюркян,ако каже на Мелда ,аз ще си отрежа главата!
Всъщност ,може да и каже ,но само ако я разобичат за лъжите и!!
А за Феяз си права ,тя основно разчита на неговата подкрепа!
Мисля,че единствения ,който може да я озапти е Джамил/баща и/,но той е в пълно затъмнение,така че на него за сега не може да се разчита!!

# 538
Здравейте!

да определено доста си потдържат кожата  и  в потвърждение намерих тая снимката очевидно е от преди сега такива бемки няма по лицето

Но пак си е симпатяга.

Но твоето си е идея за всички които искат да отидат да видят серхан без половинките да си направят екскурзия 2 в 1 за пред половинките а за пред нас 3 в 1 (1. Екскурзия с цел разглеждане забележителностите на Истанбул 2. Ефтино разкрасяване 3. Нали това си е само за тука между нас си Simple Smile Среща със Серхан съответно Йозлем)

# 539
Здравейте!

Това за десетте серии са наши прогнози!
От казаното тук-там в публичното пространство/интервюта,форуми и др./се подразбра ,че сериите ще са около 52- 54!
А на есен можело да има трети сезон,което на мен лично не ми се вярва!

Общи условия

Активация на акаунт