Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 545
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
]
Според мен Еда и Харун няма да се разделят след историята с Ямур. Ще я търсят!
и това повече ще ги сплоти  Hug Hug Praynig
[/quote]

Te са вече истинско семейство!
[/quote]Ако не се разделят ,означава ,че филма трябва да свърши, а се коментират някакви 52 до 54 серии.!
Това означава ,че ще се разделят!
Не забравяйте Мелда!Нали е бременна милата!
Харунчо ще трябва да се погрижи и за второто!!

# 61
Здравейте сестри Еди, и ти Харуне!   bouquet

Дежаву ето файла със събраното резюме на преводите от снощи.
http://docs.google.com/Doc?docid=0Ad-4B2nfpZkzZGZjYzQ0djNfMTFnbX … nNHZjcQ&hl=bg

Реших да продължа тази традиция, за да е лесно за всички, които не са могли да следят снощи серията и форума! Поправих тук-там за да е разбираемо. Можеш да го качиш на първа страница!

Айде сега да се върна да ви изчета и ще се включа после!

smile3525

Мерси ще го пуснем в следващата тема дали аз дали друг не зная но ще го имам в предвид

# 62
Изгледах серията току що.... Cry
Най-напред много благодаря на преводачите Бинзи и Форбс.Много сте готини момичета.. Hug Hug
Това беше една мнооого тъжна серия.Надявам се с бебока всичко да е наред и да има хубави неща в 41еп.
Сега отивам по задачки... Blush

# 63
  • София
Добро утро. Някои ще правят сигурно разбори, но на мен не ми е до това след снощната серия. Освен мъка, тя ми докара и големи финансови загуби. Надявам се на вашето разбиране, за да се върне радостта в душата ми.

Сделка или да
(след 40 епизод)

.....

Аз не схванах, защо се самообвиняваш! Нещо явно съм пропуснала!  newsm78
Но пък за сметка на това стихчето ти е чудесно!

# 64
Бай петко ама ти убедително показваш колко ти е харесала рилята на Еда тип котенце после котка и после превъплащението и в тигър. защо ли толкоз си се наострил днеска това да го споменаваш.

# 65
  • София
]
Според мен Еда и Харун няма да се разделят след историята с Ямур. Ще я търсят!
и това повече ще ги сплоти  Hug Hug Praynig

Te са вече истинско семейство!
[/quote]Ако не се разделят ,означава ,че филма трябва да свърши, а се коментират някакви 52 до 54 серии.!
Това означава ,че ще се разделят!
Не забравяйте Мелда!Нали е бременна милата!
Харунчо ще трябва да се погрижи и за второто!!
[/quote]

Спокойно, аз ще го поема и осиновя даже второто. Тя Мелда първо да го "роди", а пък аз мога после и да го "откърмя", както се казва и като знам колко е ценна бащината кърма от предаването на Гала.

# 66
  • София
Бай петко ама ти убедително показваш колко ти е харесала рилята на Еда тип котенце после котка и после превъплащението и в тигър. защо ли толкоз си се наострил днеска това да го споменаваш.

Ами много просто - падам си точно по такива жени.

# 67
Момичета, дали някоя от вас не е направила запис на интервюто с актьорите снощи, аз гледах интервюто до 18-та минута и не можах да понеса повече онова човече, Кирач ли беше, някой от сценаристите ли, не знам, но не можеше да му се отнеме думата и така и не дочаках самите актьори, а сега на този линк вървят новини от каналтюрк. Много ще съм благодарна, ако има някой, който да ми посочи къде да гледам това интервю с Йозлем и Серхан, който ще я учи да играе тенис. Предварителни ХИЛЯДИ благодарности!!!

# 68
  • София
Добро утро. Някои ще правят сигурно разбори, но на мен не ми е до това след снощната серия. Освен мъка, тя ми докара и големи финансови загуби. Надявам се на вашето разбиране, за да се върне радостта в душата ми.

Сделка или да
(след 40 епизод)

.....

Щото вчера бях написал в няколко точки какво ще се случи според мен в следващите серии, а то засега май нищо такова не се случва.

# 69
  • София
ДОБРО УТРО И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

Станах рано да изгледам и изчета всичко, но ранното стихотворение на БГаньо с такова настроение ме зареди, че реших да ви направя едно

ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ЧЕТВЪРТЪК

....

bowuu bowuu bowuu bowuu

Както не веднъж съм подчертавала, ти си самороден талант и ми е изключително приятно да чета стихчетата ти! Благодаря ти, за което!  newsm51

Но, днешното освен, че е супер готино е и много прозорливо! Точно това си мислех и аз. Улавям се, че си подреждам седмичната програма така, че поне четвъртък да не ми е натоварен ден по обясними причини. Но, каквото и да кажа, не мога да го изразя, както си го направила ти!  newsm10

# 70
На всички добър ден!Серията ще я гледам довечера,но от сутрита съм във форума
за да ви изчета!И какво да видя - състава пълен!Момичета това доказва че всички
участници тук са широко скроени хора,а такива хора гледат само хубави филми,филми
които си заслужават/това последното е за всички които не престават да се чудят,каква е тази магия която ги е обладала/

# 71

Сделка или да
(след 40 епизод)

.....

Щото вчера бях написал в няколко точки какво ще се случи според мен в следващите серии, а то засега май нищо такова не се случва.

За разлика от тебе, аз мога да се похваля ,че 90% от предположенията ми бяха верни!

# 72
Толга и Еда отиват да живеят при Фаяз

След покушението над Харун,
Фаяз стана силно притеснен,
пожела всичките му деца
да живеят под покрив един.
Само така загрижения баща
ще е в състояние да осигури
тяхната сигурност и закрила.
Толга тактично разкри на Еда
притесненията на своя баща
и да се преместят пожела.
Тя  не беше много съгласна,
но размисли и накрая склони,
събра си набързо багажа
и на сутринта тя и Толга
поеха към дома на Асланлъ.
В дома на Фаяз ги посрещнаха
радушно всички,но не и Харун,
не приемаше факта,че с Толга
макар и само на книга
те отново ще бъдат заедно.
На пръв поглед беше добре,
внимание,обич,любезности
царяха на Асланлъ в дома,
но останеха ли сами братята,
Толга и Харун се захапваха.

# 73
  • София
Мдаа  smile3516

От снощи и аз не познах, че до края на епизода Еда няма да излезе от болницата.
Освен това сериозно се замислих дали наистина Едже е сестрата на Бату, на което също твърдо бях заложила! Такава е елементарната логика!
Аз обаче, ако бях на мястото на сценаристите сега щях да обърна развитието на филма и да се окаже, че Еда му е сестра - помислете само какъв ще е ефекта от това:
1. Бату нарани най-много нея, целейки се в Харун, а оттам във Феяз - когато разбере, че в стремежа си да намери сестра си е наранил най-много нея, неминуемо ще го преобърне и ще обезмисли цялото му отмъщение. От това по-голямо послание за зрителите - здраве му кажи!
2. Така тая сага с отмъщенията ще приключи;
3. Сценаристите ще се оттърват от обвиненията, че Еда е отмъкнала зет си от сестра си, защото Мелда няма да й е никаква, а и Еда ще може да се откъсне от зависимостта на семейството си, което я е излъгало за нея самата;
4. И накрая - няма да има никакви пречки пред Харун и Еда да са заедно, освен Мелда и нейните лъжи, които обаче малко или много вече се обезмислиха!

Мисля, че това е перфектното решение. Остава само да видим....

# 74
Браво Бобояна и аз искам нещо такова да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт