Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 407
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
ДОБРО УТРО И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!

Станах рано да изгледам и изчета всичко, но ранното стихотворение на БГаньо с такова настроение ме зареди, че реших да ви направя едно

ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ЧЕТВЪРТЪК

В сряда до късно бодуваме
за Харун и Еда се вълнуваме.
В четвъртък вече амортизирани
гледаме като хипнотизирани.

След поредните инфарктни сцени
предлагам да настъпят промени:
1.Четвъртък да бъде обявен
за официален почивен ден.

2.След снощните питиета и мезета
в четвъртък всички на диета.
3.Забраняват се торти и кафета
и разните там соарета.

4.Форума никой да не напуска
и тук нервите си да не изпуска.
5.Разрешава се само вода
и дебати за Харун и Еда.

Ако някой има нещо против
писмено да изложи своя мотив.
 bowuu bowuu bowuu bowuu

Както е тръгнало и издателство ще сформирам,такива прекрасни творения не бива да не видят бял свят, а творците големи да останат скрити.

# 16
А днеска Кометка е решила и без кафенце да ме остави.  КОМЕТКЕЕЕЕЕЕ хайде бе джанум почерпи на smile3510 morning kaffeetrmker_2
Имайки предвид вчерашното ми первъплащение в Бату дето ма оформи така яко
А за тортичка да не говорим значи.
ама все пак аз ще си я искам като се появи нищо че преминах от лагера на Серхан в лагера на Йозлем вече
Но да ви кажа вчера вместо филма гледах на живо Интервютата с артистите беше много готино и се смях докато другите писаха някакви сълзи ляха така че като гледам съм олучила кое да гледам

Добро утро, мили съфорумци! Дежавю, прекрасна темичка, нашият рай за измъчените ни душички! Благодаря ти за всеотдайността!!!    
Петко, рано-рано музата те е връхлетяла като пчеличка на цветен прашец, дано никога не те оставя и да продължаваш да твориш гениалните си произведения. Удоволствие е да ги чета!
Бгхелп, ти като една мъдра съфорумка, винаги намираш точният начин на общуване с всеки пишещ тук!

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  love001  love001 txtloves txtloves

Да и аз гледах интервютата до 02.05 и после филма, събудих моя Харун като съм се смяла на уроците на Харун за тениса и други такива.
Толкова съм възхитена от тях, такъв добър екип, весел,забавен, професионален, и още веднъж се очаровах от нашия харизматичен Харун и чаровната Еда. Колкото до Мелда колкото и хубава жена да е ме отвръщава не мога да я харесам след тази роля-дори и добър човек да е в живота, ИМА ТАКЪВ ПОГЛЕД, ОТ КОЙТО ЛЪХАТ ЗАДНИ МИСЛИ, докато Бату и лош герой ми е симпатичен.Интервютата ме заредиха с толкова оптимизъм и настроение, че като никога сега догледах филма- много тъжно. Но съм толкова впечатлена ,удивена, възхитена и още да не изреждам, но още веднъж се влюбих в Харун/Харизматичен, интелектуален, уникален, въздействащ, любим/ и Еда като хора, двойка, актьори, и излъчване.Те и в живота са такива харизматични, излъчват толкова положителна енергия и .... нямам думи - летя.  ЕХ ЕХ да имаше повече такива хора да излъчват толкова визуална, но най- вече душевна красота, светът щеше да е по-хубав.

Олях се но....

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 10:53 от adi_h

# 17
Здравейте момичета и момчета.Браво на Петко и Тарабас дори и след тази серия музата не ви е напуснала.Аз съм съгласна за почивния ден в четвъртък .Тез сценаристи направо ни изтощиха.Относно серията да ви кажа честно аз останах  пак малко разочарована.Много мъка в Еда и Харун.Пак неможаха Феяз и Джамил да разберат за тях.Но смятам ,че Харун се досети ,че Мелда знае за тях двамата но от всичко случило се не му пукаше.

# 18
запис и от мен

# 19

Станах рано да изгледам и изчета всичко, но ранното стихотворение на БГаньо с такова настроение ме зареди, че реших да ви направя едно

ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ЧЕТВЪРТЪК

bowuu bowuu bowuu bowuu
  Браво .. напълно съгласна !!!  bowuu bowuu hahaha Joy Joy

# 20
  • София
НО искам и още нещо да напиша защото не ми се гледаше сериала вчера.

Ама наистина какво толкова се дуеш с този Смолян. Мойто родно място пък е по-хубаво от твойто. Ходих с жената и сина в Смолян преди няколко години (за първи път да си призная). Верно, не е никак лошо, ама не е като в моя край. И всеки следващ същото ще каже за своето родно място. Нали там са спомените ни, а може би и първата ни любов. Мойта спецално там я открих в детската градина и още я помня....

Но да не се отклонявам от темата и по повод на следващия пост и аз да кажа, че снощи мед ми капеше на сърцето, като слушах Еда как ги режеше тия (думи нямам вече) двата женски птеродактила. Сега ще ми се правят на загрижени....ай сиктир! Имам чувството, че почнах да разбирам турски, докато я слушах. А пък най ме изкефи, като строи Харун в две редици и му се разкрещя веднага да тръгва да търси Ямур и да не се връща без нея. Точно като в казармата - кръгом марш и заминавй да търсиш, ама ти още ли си тук, не се ли връщаш вече? Е това е жена за мене  - така както ти мърка на рамото, може изведнъж в тигър да се превърна и да те изяде с все парцаливите ти жилетчици. А не някакво лигаво леке, което к.......ски номера да ти играе. Между другото жилетчицата на Феяз дори повече ми хареса от тази на Харун. Имам чувството, че на Харун беше от някакъв долнопробен базар за турски и китайски стоки, ама от некачествените, щото имат и качествени.

# 21
  • София

ПРЕДЛОЖЕНИЕ В ЧЕТВЪРТЪК

bowuu bowuu bowuu bowuu
  Браво .. напълно съгласна !!!  bowuu bowuu hahaha Joy Joy

Аз като ваш председател-президент внасям проект за изменение, допълнение и разширение на горното предложение. Вижте колко съм демократичен, макар, че правомощията ми позволяват еднолично да взема решение по въпроса. Четвъртък се обявява за офицален почивен ден, а петъка - също, за да се слее с уикенда, но без да се отработва. А в сряда ще се работи само до 14 часа - сещате се защо. Остават само някакви си 2,5 работни дни, но и тях някак ще оправим по-нататък.

# 22
НО искам и още нещо да напиша защото не ми се гледаше сериала вчера.
Ама наистина какво толкова се дуеш с този Смолян. Мойто родно място пък е по-хубаво от твойто. Ходих с жената и сина в Смолян преди няколко години (за първи път да си призная). Верно, не е никак лошо, ама не е като в моя край. И всеки следващ същото ще каже за своето родно място. Нали там са спомените ни, а може би и първата ни любов. Мойта спецално там я открих в детската градина и още я помня....

Но да не се отклонявам от темата и по повод на следващия пост и аз да кажа, че снощи мед ми капеше на сърцето, като слушах Еда как ги режеше тия (думи нямам вече) двата женски птеродактила. Сега ще ми се правят на загрижени....ай сиктир! Имам чувството, че почнах да разбирам турски, докато я слушах. А пък най ме изкефи, като строи Харун в две редици и му се разкрещя веднага да тръгва да търси Ямур и да не се връща без нея. Точно като в казармата - кръгом марш и заминавй да търсиш, ама ти още ли си тук, не се ли връщаш вече? Е това е жена за мене  - така както ти мърка на рамото, може изведнъж в тигър да се превърна и да те изяде с все парцаливите ти жилетчици. А не някакво лигаво леке, което к.......ски номера да ти играе. Между другото жилетчицата на Феяз дори повече ми хареса от тази на Харун. Имам чувството, че на Харун беше от някакъв долнопробен базар за турски и китайски стоки, ама от некачествените, щото имат и качествени.
ЕЕ ся дуя се що да не няма само за твоите любови да слушаме я  Joy Те край немат значи и продължават да нямат сигурно скоро на цял харем ще ги докараш и стоя турски направо ще се върнеш там дето дядо ти е живял с харема барабар

ама така добре описа серията че и аз ще я гледам скоро да видя дали ще науча турски.

# 23
еххх мечти мечти

Това за работния ден звучи страхотно ама де тоя късмет остава само на всеки по един кладенец да има и всичко ще е ок

# 24
Здравейте и от мен.
Тежка серия найстина. Според мен Тюркян си заслужи всяка една дума казана от Еда. Никоя майка нама право да обръща гръб на детето си или пък да дели децата си. А тя направи точно това според мен.
Лек и приятен ден от мен на всички. newsm51

# 25
Маминки, имам 1 проблем...на сайта на филма неиска да ми отваря частите-изписва ми само коментари и дотам., не иска да зарежда..При вас има ли такъв проблем?

# 26
бганьор тарабас, прекрасни сте !!!
Толкова рано ви е дошло вдъхновението и такива хубави стихове сте сътворили, най - искрени адмирации  bowuu bowuu

За снощната серия - просто великолепни Еда и Харун, и в болката си толкова естествени и искрени, човечни...
Колкото и да плюя сценаристите, заради това, което причиниха на героите, не може да им се отрече върховия професионализъм...
И Еда и Харун остават верни на себе си и на любовта си ......
Навярно  искат да ни покажат любовта в най-върхови моменти на изпитание, дали е достатъчно силна , за да преодолее и най-силната болка, както казва Еда - изтръгнаха душите ни....
Двамата заедно в дома на Харун, когато си говорят и той я успокоява, това е върхов момент, нямам думи наистина.

....

Преди това, когато Еда ги отряза Мелда и Тюркян, с какъв израз на лицето си е показана.
Това не е наивната Еда, а човек, минал през Ада и научил много.
Нямат шанс повече да я манипулират.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:25 от murmur

# 27
Те и в живота са такива харизматични, излъчват толкова положителна енергия и .... нямам думи - летя.  ЕХ ЕХ да имаше повече такива хора да излъчват толкова визуална, но най- вече душевна красота, светът щеше да е по-хубав.

Да, ади, чудесно си го казала !

Сега да подхващам работата, че четвъртъците станаха най-тежките дни.  Wink
Пожелавам на всички ви  красив, вдъхновяващ ден !   bouquet

# 28
  • София
Много ми е мъчно, че няма да общувам с вас за известно време, поради малко мои проблеми и произтичащи от тях много задължения. Но винаги когато имам техническа възможност, ще ви следя!
Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение! До скоро! Приемете моите искрени уважения към всички вас!  newsm51 newsm51 newsm51
[/quote]

Мила Кометке, днес ми звучиш много делово. Явно е поради причините,които изтъкваш. Мисли позитивно и всичко ще си дойде на мястото. Успех.
[/quote]

Не знам на теб как ти звучи, но на мен ми намирисва на нещо друго. "Винаги, когато имам техническа възможност, ще ви следя". Тя да не би на работа в ДАНС да отива?

# 29
Маминки, имам 1 проблем...на сайта на филма неиска да ми отваря частите-изписва ми само коментари и дотам., не иска да зарежда..При вас има ли такъв проблем?

Виж тук, без проблем отварят сайта.http://nezabravima-serial.blogspot.com/

Момичета, а има ли начин да видя снощното интурвю, видях много малко, защото гледах филма.
Оставих си линка, но на сутринта излъчваха друго предаване естествено.
Ще ви бъда благодарна.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт