Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 480
  • 744
  •   1
Отговори
# 180

GUFFI/KARPATIA, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОЦЕНКАТА НА МОЕТО СКРОМНО ТВОРЧЕСТВО!   bowuu

ДОБЪР ДЕН И ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ НА ВСИЧКИ!   bouquet

И тази сутрин ме заредихте с настроение с хубавите стихчета на Бгхелп и Дежаву, коментарите ви и най-вече снимките на любимите ми герои Харун/Серхан и Еда/Йозлем. БЛАГОДАРЯ!  newsm51

БГаньо, благодаря за "Пожелание"то! Много си прав , ама много, но мисля, че доста хора не го разбират това "Пожелание".  bowuu

Искам да ви кажа, че и аз бих помагала за стихосбирката, но освен със стихотворения друг начин не знам. Просто съм много далеч от това, което вие правите. С две думи:ТЕХНИЧЕСКИ НЕГРАМОТНА.

Съгласно "Инструкцията" - пълно недоглеждане на сценаристите на филма"Незабравима от страна на времево действие в съчетание с костюми , декор и обща визия на някои сцени. Пример:когато Еда раждаше почти през цялото време беше с чарапогащи, облекло за по няколко дни на Харун и Феяз, прическа на Мелда тип "Молиер" и т.н. Остава да чакаме в новите серии дали тия уж дребни детайли на фона на трагичните събития ще се променят.  newsm78

# 181
  • София

GUFFI/KARPATIA, ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОЦЕНКАТА НА МОЕТО СКРОМНО ТВОРЧЕСТВО!   bowuu

ДОБЪР ДЕН И ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ НА ВСИЧКИ!   bouquet

И тази сутрин ме заредихте с настроение с хубавите стихчета на Бгхелп и Дежаву, коментарите ви и най-вече снимките на любимите ми герои Харун/Серхан и Еда/Йозлем. БЛАГОДАРЯ!  newsm51

БГаньо, благодаря за "Пожелание"то! Много си прав , ама много, но мисля, че доста хора не го разбират това "Пожелание".  bowuu

Искам да ви кажа, че и аз бих помагала за стихосбирката, но освен със стихотворения друг начин не знам. Просто съм много далеч от това, което вие правите. С две думи:ТЕХНИЧЕСКИ НЕГРАМОТНА.

Съгласно "Инструкцията" - пълно недоглеждане на сценаристите на филма"Незабравима от страна на времево действие в съчетание с костюми , декор и обща визия на някои сцени. Пример:когато Еда раждаше почти през цялото време беше с чарапогащи, облекло за по няколко дни на Харун и Феяз, прическа на Мелда тип "Молиер" и т.н. Остава да чакаме в новите серии дали тия уж дребни детайли на фона на трагичните събития ще се променят.  newsm78

За "Пожелането" си права, но тук мисля всички хора го разбират. А за последното за Еда - много голям пропуск наистина! Ако бях сценарист щях с жартиери да я издокарам - много по-лесно се ражда с тях...Пък и публиката малко да се порадва.

# 182
# 183
Предложение за следваща анкета.
Кой пръв ще разбере, че Мелда не е бременна:
- Харун
- Саадет
- Тюркян
- Еда
- Ферда
- Друг

Или Кой ще разобличи Мелда, че не е бременна.

# 184
БГаньо,нямам предвид хората тук разбира се. Всички ние тук присъстващите сме хора романтици, вълнуващи се от любовта и красотата във всичките и форми,единомислещи по много житейски въпроси, разбиращи се от половин дума абе, жители на Унутулмазия. Тия, които не мислят така за мен са ония големи и малки люде по-известни като "нагли, недосегаеми, медузи, крокодили " и вся остальная сволоч, която не заслужава нашето внимание, а само  #2gunfire #2gunfire #2gunfire , пък и излизам извън "Инструкцията".

ГУФИ, БЛАГОДАРЯ ТИ , ЧЕ НЕ СПИРАШ ДА МИ ПЪЛНИШ ОЧИТЕ С КРАСОТА!   bouquet  :
ТОЛКОВА ОБИЧАМ ЦВЕТЯТА! Сега ще ти споделя нещо на ущенце:в реалният живот нося тяхното име.

# 185
  • София
Гуфи, много ти благодаря - страхотно си го оформила стихчето.

# 186

Няма проблем, пак заповядай.  newsm10 Много е хубаво и стойностно, кара те да се замислиш.  newsm12
Аз колкото и да се напъвам от моята глава нищо не излиза.  smile3515

# 187
БГаньо,нямам предвид хората тук разбира се. Всички ние тук присъстващите сме хора романтици, вълнуващи се от любовта и красотата във всичките и форми,единомислещи по много житейски въпроси, разбиращи се от половин дума абе, жители на Унутулмазия. Тия, които не мислят така за мен са ония големи и малки люде по-известни като "нагли, недосегаеми, медузи, крокодили " и вся остальная сволоч, която не заслужава нашето внимание, а само  #2gunfire #2gunfire #2gunfire , пък и излизам извън "Инструкцията".

ТОЛКОВА ОБИЧАМ ЦВЕТЯТА! Сега ще ти споделя нещо на ущенце:в реалният живот нося тяхното име.

Моята малка красавица се казва Цветелина, просто исках да е като всички цветя (а не да е кръстена на някое конкретно цвете) - красива и несравнима.  smile3525

# 188
  • София

Ами излизаш от инструкцията понеже не вземаш отношение по въпроса за най-подходящото за родилки облекло.

# 189
хмммм вижте каква улика намерих аз тука мисля че тази снимка е резната и нарочно да не се вижда кой не си е свършил работата и не е изгладиил добре ръба на панталоните на Серханчо. Явно от обаяние съвсем е забравил а и факта че го няма във форума все още е очевидно че кометка не ни е казала целта на техническите проблеми дето има. Но разследването естествено продължава поне едно е ясно и Сетхан я е харесал защото и букет и е купил даже

# 190
  • София

Моята малка красавица се казва Цветелина, просто исках да е като всички цветя (а не да е кръстена на някое конкретно цвете) - красива и несравнима.  smile3525
[/quote]

Браво - много хубаво име! А и напоследък е доста на мода. Пожелавам й един ден банка да си има и Кометка никога да не припари до нея.

# 191
 Joy Joy

Очевидно е че това дето липсва на горната снимка е да не се види облеклото  hahaha hahaha

# 192
  • София

Няма проблем, пак заповядай.  newsm10 Много е хубаво и стойностно, кара те да се замислиш.  newsm12
Аз колкото и да се напъвам от моята глава нищо не излиза.  smile3515

Абе важно е, че от ръката ти излиза. Мен в главата ми какви работи се въртят, но добре че не всички излизат от там.

# 193

Браво - много хубаво име! А и напоследък е доста на мода. Пожелавам й един ден банка да си има и Кометка никога да не припари до нея.
[/quote]

Това с банката ме подсеща нещо
Моята съседка ми разправяше как нейни познати решили д а хвърлят пъпа на детето им в БНБ и се чудили чудили къде и как и накрая го хвърлили в Библиотеката на банката. Но в последствие детето им започнало да чете много книги и никакъв интерес към Икономиката.  hahaha hahaha
Това е за пожеланието ако Карпатия реши да направи нещо такова да внимава къде какво хвърля

# 194
Момичета-кокичета, следващият епизод се очертавал да е много драматичен. Ямур нямало да се намери. Мелда отново влизала в роля. Бату продължавал с пъклените планове. Тук щяло да стане ясно кой още разбира за Хакккъ, истинският баща на Ямур. Вероятно Джамил. И какво ще каже на Еда този човек.
Еда и Харун  - много тъжни и нещастни.
Някой ще се къпе - душ;но не се знае кой с кого; Мелда да не сгащи Харун гол в банята.
Това е информация оттук-оттам по форумите.

Горното на елма с два реда: Харун пак не е намерил бебето. Еда - още по-зле след тел.разговор. Харун решен да рзбере кой е Кенан. Как ще си сътрудничат с Едже и до какво ще стигнат. Новият план на Бату ще навреди ли на яМУР? А да не би Едже да е сестрата на Кенан?

Много ти благодаря за информацията.
Е, наистина вече става само трагедия филма.
Не мога да си представя да гледам отчаяни Еда и харун още цяла серия.
Дали пък няма наистина да намерят детето си след години и то да изглежда толкова голямо, колкото в съня на Еда.
Направо не знам какво да мисля.
Изтръгнаха им душите с това отвличане.
Само ужас и болка.

Общи условия

Активация на акаунт