Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 458
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Следаващата сряда пак ли ще има интервю с актьорите?

# 196
Следаващата сряда пак ли ще има интервю с актьорите?
Ами бгхелп написа че ще има срещи но аз не разбрах по фейса ли ще ги дават и по АТЖ но очевидно преди филма може би и аз не разбрах точно как ще е.

# 197
  • София

Моята малка красавица се казва Цветелина, просто исках да е като всички цветя (а не да е кръстена на някое конкретно цвете) - красива и несравнима.  smile3525

Браво - много хубаво име! А и напоследък е доста на мода. Пожелавам й един ден банка да си има и Кометка никога да не припари до нея.

Това с банката ме подсеща нещо
Моята съседка ми разправяше как нейни познати решили д а хвърлят пъпа на детето им в БНБ и се чудили чудили къде и как и накрая го хвърлили в Библиотеката на банката. Но в последствие детето им започнало да чете много книги и никакъв интерес към Икономиката.  hahaha hahaha
Това е за пожеланието ако Карпатия реши да направи нещо такова да внимава къде какво хвърля
[/quote]

Каква мисъл само - започнало да чете много книги и никакъв интерес към икономиката... Нали мога да си я запиша и приложа към дипломата? Развесели ме много, защото е вярно - навремето от всичките книги дето изчетох като студент, най-много от 2-3 да е имало реална полза. Ама такива бяха времената тогава.

# 198
Моята малка красавица се казва Цветелина, просто исках да е като всички цветя (а не да е кръстена на някое конкретно цвете) - красива и несравнима.  smile3525
[/quote]

Гуфи, право в десятката!  Peace

Всички, които носим това име сме такива - красиви и несравними.Самото име не позволява да си друга, но разбира се всяко правило си има изключение, само че присъстващите в темата за "Незабравима" и техните близки са изключение.
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА   bouquet   bouquet   bouquet

# 199
Моята съседка ми разправяше как нейни познати решили д а хвърлят пъпа на детето им в БНБ и се чудили чудили къде и как и накрая го хвърлили в Библиотеката на банката. Но в последствие детето им започнало да чете много книги и никакъв интерес към Икономиката.  hahaha hahaha
Това е за пожеланието ако Карпатия реши да направи нещо такова да внимава къде какво хвърля

Каква мисъл само - започнало да чете много книги и никакъв интерес към икономиката... Нали мога да си я запиша и приложа към дипломата? Развесели ме много, защото е вярно - навремето от всичките книги дето изчетох като студент, най-много от 2-3 да е имало реална полза. Ама такива бяха времената тогава.
ами що да не може ако това ще ти помогне по някакъв начин.

# 200

Всички, които носим това име сме такива - красиви и несравними.Самото име не позволява да си друга, но разбира се всяко правило си има изключение, само че присъстващите в темата за "Незабравима" и техните близки са изключение.
[/quote]

Ех сега и мен ме накарахте да напиша че и моята щтерка е хубавка и красива като цвете а и тя е с име на цвете. Тука май сме се събрали

# 201
Но чакайте да напиша нещо което ми направи впечатление от интервюто онзи ден на актьорите и то специално за Йозлем нали съм и представител та вече ми прави впечатление голямо.

Та това което ми хареса и допадна е чувството и за хумор имам предвид случката със здрависването с водещия и после с ракетата. понеже Серхан оббясняваше явно че да държиш ракета е като да кажеш мараба. Та с такова впечатление останах аз въпреки че Йозлем друго май май не каза освен това дето го коментирам сега

# 202
Хей, днес с тия коментари се отплеснах да ви поздравя по традиция със стихче и затова сега преди следобедният сън ще ви разкажа една

П Р И К А З К А

Живели отдавна в далечна страна
принц Харун и принцеса Еда.
Обичал принца свойта принцеса,
но само я гледал през златна завеса.

И както във всяко едно царство
и тук не минавал ден без коварство.
На любовта им пречели завистници.
След тях вървели зли орисници.

Далеч от хората, де не прехвърча и пиле
вещица бъркала горчиво биле.
С него искала принца да упои
и любовта му да присвои.

След няколко опита и много лъжи
успяла за принца да се омъжи.
Даже подписи на книга положили
и халки на ръцете си сложили.

Дори с това любовта на двамата не убила.
Принцесата детенце на принца родила,
но и до днес злото над тях витае
и със съдбата им си играе.

Е, аз като стар разказвач
вярвам в щастлият край.
На любовта, който е познавач
как приказката свършва ще познай.

След години ще разказвам пак
как техни Величества сключиха брак.
Масите за гости на Босфора подредиха
и три дни ядоха, пиха и се веселиха.

# 203
  • София

Ех сега и мен ме накарахте да напиша че и моята щтерка е хубавка и красива като цвете а и тя е с име на цвете. Тука май сме се събрали
[/quote]

Ама тука пълно с щерки. На мен не ми се отвори парашута или по-скоро на щъркела ми за щерка и я карам само на син. Но ще започна да си записвам вече за щерките ви и някой ден знае ли човек дали на сина ми няма да му излезе късмета.  Но трудна работа ще е - само по някои работи прилича на мене - най-лошите.

# 204
Хей, днес с тия коментари се отплеснах да ви поздравя по традиция със стихче и затова сега преди следобедният сън ще ви разкажа една

П Р И К А З К А
.....

Ехх Тарабс страхотна си
Направо ми се иска да те взема за разказвач у нас на малката тя по цял ден и тя книжки чете но не съм и хвърляла пъпа никъде де ама си чете ли чете та ще имаш определено много работа
Много е приказно казано

# 205
  • София

П Р И К А З К А

Живели отдавна в далечна страна
принц Харун и принцеса Еда.
Обичал принца свойта принцеса,
но само я гледал през златна завеса.

---------------

Неповторима си!

# 206

Браво - много хубаво име! А и напоследък е доста на мода. Пожелавам й един ден банка да си има и Кометка никога да не припари до нея.

[/quote]

Може й да не Ви се вярва, но пъпа на Цвети е хвърлен в Америка и то не къда да е а в Белият дом.
Мислете му коя ще е първата дама на САЩ след 20 - 30 години.  smile3533

# 207
Това с пъпа на дъщерята на Карпатия ме подсеща да си мисля че може и на Обама така да му е хвърлен там пъпа

# 208
Днес нещо съм на друга вълна и понеже законите и инструкциите не са това, което бяха и не важат за всички, ви отправям едно по-абстрактно пожелание:

Пожелание

Във този навъсен пролетен ден
Желая сърдечно на всички от мен
Само усмивки и никакви сълзи
Доброто все някога ще победи

Ако всеки добър е, дори да боли
Ако за всичко себе си първо кори
Животът ще стане хубав, нали
Няма да има нещастни души

Тъй кратко е нашето време тук
Ще станем и ние космичен боклук
Какво ще остане след нас ми кажи
Шепа пръст, идеали, много пари

Ще останат само тези след нас
А когато дойде и нашият час
Нека отидем си пълни с любов
Път да направим за живота нов

бганьо, великолепно е ! Толкова много ми хареса.
Сега отивам с приятелки да празнувам / моя и на още едно овне рождения ден / и понеже  готвим изненади и за гостите си - мисли, стихотворения и т.н. , ще принтирам сега твоето стихотворение, ще бъде поднесено като късметче на някоя от приятелките ми.
За съжаление, никоя от тях не гледа Незабравима, иначе можеше и други стихове да подбера.
Като автор само не знам какво да напиша, може би автор неизвестен.

Много ти благодаря, още веднъж за чудесното стихотворение , точно на днешния ден !    bowuu

# 209
Дежаву, многото работа не ме плаши. Ако е валидно още предложението ,значи остава само заплащането.Тъй де, нали и аз съм икономист все пак все пари ми се въртят в главата, ама за сега чужди.

Общи условия

Активация на акаунт