Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 526
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Поздрави за Тарабас. Страхотна си . Продължавай ве така.

# 211
Дежаву, многото работа не ме плаши. Ако е валидно още предложението ,значи остава само заплащането.Тъй де, нали и аз съм икономист все пак все пари ми се въртят в главата, ама за сега чужди.
Е то работа без пари не става ама незнам трябва да видим и да поговорим по обстойно  Laughing

# 212
  • София
бганьо, великолепно е ! Толкова много ми хареса.
Сега отивам с приятелки да празнувам / моя и на още едно овне рождения ден / и понеже  готвим изненади и за гостите си - мисли, стихотворения и т.н. , ще принтирам сега твоето стихотворение, ще бъде поднесено като късметче на някоя от приятелките ми.
За съжаление, никоя от тях не гледа Незабравима, иначе можеше и други стихове да подбера.
Като автор само не знам какво да напиша, може би автор неизвестен.

Много ти благодаря, още веднъж за чудесното стихотворение , точно на днешния ден !    bowuu
[/quote]

Радвам се, че ти е харесало. А аз за еждневна употреба го написах. Относно автора - пиши народно творчество най-добре. Ако пишеш Бай Ганьо, някой може да помисли, че се подиграваш с него. А аз, ако и когато му дойде времето, може да изляза от анонимност.

# 213
  • София
бганьо, великолепно е ! Толкова много ми хареса.
Сега отивам с приятелки да празнувам / моя и на още едно овне рождения ден / и понеже  готвим изненади и за гостите си - мисли, стихотворения и т.н. , ще принтирам сега твоето стихотворение, ще бъде поднесено като късметче на някоя от приятелките ми.
За съжаление, никоя от тях не гледа Незабравима, иначе можеше и други стихове да подбера.
Като автор само не знам какво да напиша, може би автор неизвестен.

Много ти благодаря, още веднъж за чудесното стихотворение , точно на днешния ден !    bowuu
[/quote]

Чакай, че чак сега вникнах - и ти ли имаш днес рожден ден? Подарявам ти това стихче и те поздравявам най-сърдечно.

# 214
Чета резюмето за следващия епизод и се ядосвам. Тези сценаристи развалиха хубавия сериал. Вече не чакам фрагмани, резюмета и т. н.  както преди.

# 215
Не, и двете не сме родени на днешния ден, но го избрахме, да си отпразнуваме рождените дни с общите ни колежки и приятелки.
Много весела компания сме , само да не почнем да говорим пак за проблемите в работата, а за другите по важни неща  Heart Eyes
Благодаря ти много за стихчето.

# 216
  • София
Чета резюмето за следващия епизод и се ядосвам. Тези сценаристи развалиха хубавия сериал. Вече не чакам фрагмани, резюмета и т. н.  както преди.

Ама какво точно искаме ние - голяма любов, даже велика и някакви дребни премеждия? Не става така. Всичко им е голямо и добро на Еда и Харун - чувствата, душите, сърцата, помислите. Те са като като двама добри великани в страната на дребните и злобни лилипути, които като кърлежи се опитват да им попречат. Толкова са дребни горките, че добрият великан даже не ги забелязва и не им обръща внимание. Накрая ще умрат от злобата си. Нито те, нито злите магьосници ще попречат на голямото и вечното, което носят в себе си нашите двама герои. Сигурен съм в това.

# 217
  • София
Не, и двете не сме родени на днешния ден, но го избрахме, да си отпразнуваме рождените дни с общите ни колежки и приятелки.
Много весела компания сме , само да не почнем да говорим пак за проблемите в работата, а за другите по важни неща  Heart Eyes
Благодаря ти много за стихчето.

Ами като се отвори дума за работа, почвайте да четете стихчето, но не само моето. Тук сме написали стихчета за всякакви поводи и случаи. Аз го написах, а и много други, в движение, докато се занимавах със скучни и досадни неща, но така и те започнаха да ме вдъхновяват и да гледам на тях с други очи. В крайна сметка всичко в живота може да е кауза, вкл. работата. Въпросът е човек да я види и почувства. Останалото е лесно.

# 218

Ама какво точно искаме ние - голяма любов, даже велика и някакви дребни премеждия? Не става така. Всичко им е голямо и добро на Еда и Харун - чувствата, душите, сърцата, помислите. Те са като като двама добри великани в страната на дребните и злобни лилипути, които като кърлежи се опитват да им попречат. Толкова са дребни горките, че добрият великан даже не ги забелязва и не им обръща внимание. Накрая ще умрат от злобата си. Нито те, нито злите магьосници ще попречат на голямото и вечното, което носят в себе си нашите двама герои. Сигурен съм в това.
[/quote]

Напълно съм съгласна с теб, но толкова много сълзи и болка в този сериал вече ми идват в повече. Трябваше поне една -две серии да се порадват на бебето, а те хоп току -що се роди и го отвлякоха. Героите, а и ние които преживяваме с тях имахме право на малко щастливи моменти.

# 219
[/quote]

И аз така. Гледаш филми трагедии, ама те са по 2 часа и край. А тук 40 серии само драма, без капка милост към зрителите и към Еда
и Харун.

# 220
БГаньо, с тия великани и магьосници да не си чел на скоро някоя приказка? Ако искаш аз знам няколко.......
Ще пиша и ще ги разказвам,докато накрая всички като мен повярват, че Еда и Харун с тяхната силна любов нищо и никой не може да спре.

# 221
Следаващата сряда пак ли ще има интервю с актьорите?
Ами бгхелп написа че ще има срещи но аз не разбрах по фейса ли ще ги дават и по АТЖ но очевидно преди филма може би и аз не разбрах точно как ще е.

Изглежда до края на серияла ще има такива предавания. Организират се от АТВ. Артистите канят около 200 свои почитатели, правят се срещи 3 дни с таях и записи и в четвъртък вечерта се излъчват.

Това е сайта
 http://www.facebook.com/event.php?v=wall&story_fbid=10927532 … d=109240359115050
за поканените гости за 41 епизод.

# 222
  • И тук,и там
Цитат
Много Благодаря и на Бубулечка-Клечка, за нея ще има нещо специално, но по-късно.
ОБИЧАМ ВИ!!!

Карпатия,няма нужда да ми благодарите на мен.Аз само писах за две от частите и по технически причини прекъснах .Нищо не съм направила.А както каза Бинзи и аз съм напълно съгласна с нея:човек като прави нещо от сърце не го прави за благодарности.Ако трябва да благодарите на някого това са Бинзи и Форбес. Hug Hug Hug  love001

# 223
  • София
БГаньо, с тия великани и магьосници да не си чел на скоро някоя приказка? Ако искаш аз знам няколко.......
Ще пиша и ще ги разказвам,докато накрая всички като мен повярват, че Еда и Харун с тяхната силна любов нищо и никой не може да спре.

Да, четох днес следобед една приказка от някой си Тарабас - сигурно е псевдоним. Ти случайно да знаеш кой се крие зад това име? Та той ме пренесе в света на приказките.

# 224
Цитат
Много Благодаря и на Бубулечка-Клечка, за нея ще има нещо специално, но по-късно.
ОБИЧАМ ВИ!!!

Карпатия,няма нужда да ми благодарите на мен.Аз само писах за две от частите и по технически причини прекъснах .Нищо не съм направила.А както каза Бинзи и аз съм напълно съгласна с нея:човек като прави нещо от сърце не го прави за благодарности.Ако трябва да благодарите на някого това са Бинзи и Форбес. Hug Hug Hug  love001

Без скромности. "Капка по капка вир става." - народът винаги е бил мъдър. Дори и само да си писала пак е засвидетелствано уважение към всички.

Общи условия

Активация на акаунт