Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 545
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Привет от вкъщи,
чакаме поредния фрагмент и си запълваме времето с стихчета и закачки. Преди малко прибирайки се ми хрумна една мисъл и реших да я споделя с Вас. Четейки за интервюта по телевизията в сряда с Серхан и Йозлем се запитах дали сценаристите не се правят на Купиданчета та да съберат двамата в реалния живот. Той явно сериала не бил придвиден за толкова серии а нещо накрая взеха да го разтакават. А колкото повече са заедно двамката толкова е по-голям шанса да се влюбят. А като запълват нон стоп времето на Еда от сутрин до мрак няма как да се види с годеника си - певеца. Та сценаристите хем събират нашите в реалния живот, хем печелят от това много пари. Трябва да взимаме пример.
И ДА много филми  гледам(защото това ще си помислят много от вас четейки тези редове) и за това ми е богато въображението.  bowuu bowuu bowuu

# 226
Дано в ледващата серия има поне индикации, че ще намерят Ямур. Дано и Ниса включи, защото в нейно присъствие се проведе
разговора между Бату и семейството. В слушалката се чуваше как плаче Ямур.

# 227
  • София
Привет от вкъщи,
чакаме поредния фрагмент и си запълваме времето с стихчета и закачки. Преди малко прибирайки се ми хрумна една мисъл и реших да я споделя с Вас. Четейки за интервюта по телевизията в сряда с Серхан и Йозлем се запитах дали сценаристите не се правят на Купиданчета та да съберат двамата в реалния живот. Той явно сериала не бил придвиден за толкова серии а нещо накрая взеха да го разтакават. А колкото повече са заедно двамката толкова е по-голям шанса да се влюбят. А като запълват нон стоп времето на Еда от сутрин до мрак няма как да се види с годеника си - певеца. Та сценаристите хем събират нашите в реалния живот, хем печелят от това много пари. Трябва да взимаме пример.
И ДА много филми  гледам(защото това ще си помислят много от вас четейки тези редове) и за това ми е богато въображението.  bowuu bowuu bowuu

Въображението не е лошо нещо, но просто не ми се мисли ако е вярно и ако по някаква причина на двамата ще им трябва повече време да се харесат. Колк още серии ще изгледаме. Но не мога да си го представя това - в жена като Йозлем човек или се влюбва отведнъж или въобще не става. Ако е първото Серхан трябваше отдавна да я е награбил още на снимачната площадка, а не да се прави на Толга. Ама и друго си мисля - нали Йозлем и Синем били големи приятелки и все заедно движели. Почвам да се съмняваме дали пък и в живота Синем не иска да откъсне колежката си от Серхан. Ей, ама и мойто въображение си го бива, нали?

# 228
Здравейте всички. Искам само да споделя, че в „Клетва” Серхан Яваш е отново на ниво. И там той се разкъсва между 2 дами – с истински чувства към едната и към другата формални (свързани с дадена клетва и семейната чест). Но във вчерашния 4-ти епизод той показа смелост. А и сюжетът става вече доста интересен.

В анкетата гласувах за Саадет - все ми се струва, че тя като майка ще подкрепи Харун.

# 229
Аз също вярвам в щастливия финал, но не искам да  в последните 10 мин на последната серия да претупат всичко

# 230
Сватбен ритуал

Големият   салон   в   къщата  на Асланлъ
изискано   и  много  празнично  е украсен,
красиви   панделки,  свежи  цветя, балони,
аксесоари всякакви,повечето  в  бял цвят.
Но  независимо, че  зала та беше  обляна
със   светлина,  а  гостите  бяха    засмени
във  въздуха   се   носеха   черните  сенки
отразявайки    болката  на    Харун  и   Еда.
Мелда беше засмяна,но много потисната,
а Харун сякаш беше на нечие погребение.
Когато     служебното    лице     ги     попита
готови   ли    са    да   свържат   живота   си
до    като    накрая    смъртта    ги   раздели,
Мелда    не    дочака    до   края    въпроса,
с    въодушевление    веднага    каза    да,
но   Харун    мълчеше,   гледайки   в   Еда.
С   очи    отправяше     молба    към     нея
да   му   даде  някакъв  знак,  да  избягат,
но  Еда  скована  с  глава  го   подканяше
моля те кажи да,моля те  кажи да,кажи да.
И той  след  дълго очакване и  мълчание,
прошепна   едва, едва, много    тихо   да.
Всички   гости   весело    заръкопляскаха,
поздравяваха  младото, ново семейство
пожелаваха  им  дълъг  живот  и  щастие.
Но  имаше  в  салона хора,които  знаеха,
че  не  е  възможно  да  се  случи    това.
Ще   тегне   черната   сянка  над   Мелда,
ще   страда,   ще  се огъва,  ще  я     боли,
но  тя   от  сега е готова  да се преструва.

# 231
Özlem Yılmaz
As we would expect and hope that an end Eda & Harun & Yağmur will be a happy family and I deserved it now takes an array of penalties to the Melda and Batu show thank you for your interest

http://www.facebook.com/event.php?v=wall&story_fbid=10927532 … d=109240359115050

# 232
  • И тук,и там
bghelp,браво много добре си го написала във Фейсбук!Всички се надяваме на щастлив финал. newsm10 newsm10 Hug Hug

# 233
# 234
НАСТЪПИ ВЪВ ФОРУМА ТИШИНА.
ЯВНО ВСИЧКИ ЧАКАТ ФРАГМАНА.
КАКВОТО МИСЛИМ ТУК Е НАПИСАНО
И ЗА ХУБАВО ОТ НАС Е ОРИСАНО.

САМО ПОМИСЛИ ДОБРИ
ОТПРАВЯМ КЪМ ВСИЧКИ ЕДИ!
А НАШ ХАРУН И САМ ДОРИ
НЕКА НЕ СПИРА ДА ТВОРИ!   love001

ПРИЯТНИ ПОЧИВНИ ДНИ НА ВСИЧКИ!

# 235
bghelp,браво много добре си го написала във Фейсбук!Всички се надяваме на щастлив финал. newsm10 newsm10 Hug Hug

Открехна малко завесата Юзлем. Но на тях им е забранено да казват какво ще се случи.

# 236
Тежка серия ни очаква.

# 237
Özlem Yılmaz
As we would expect and hope that an end Eda & Harun & Yağmur will be a happy family and I deserved it now takes an array of penalties to the Melda and Batu show thank you for your interest

http://www.facebook.com/event.php?v=wall&story_fbid=10927532 … d=109240359115050
Ей сега като се почнат едни стихове за хепи енд мале мале

# 238
Ох пак много рев рев рев побъркаха го това хубаво момиче значи състеари се Йозлем

# 239
Ама какъв е тоя гроб пак там не мога да си представя не свършиха ли се тия надгробни плочи или кутията с улики и докарва кошмари на моята любимка се чудя

Общи условия

Активация на акаунт