Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 497
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
оф, в този фрагмент нищо няма освен мъката на Еда newsm45, явна няма да намерят Ямур и тази серия, но ми се струва че вече Мелда официално знае за Еда и Харун newsm78

# 241
ама накрая Еда пистолет ли държи ? или така ми се вижда

# 242
# 243
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
ама накрая Еда пистолет ли държи ? или така ми се вижда
Да, пистолет е!
По дяволите!
Тази серия ще е по - гадна и от сватбената идиотщина.  smile3511 smile3511
Как им се хванах на сценаристите да почна да го гледам тоз филм. Вече нямам нерви.
Абе ядосвам се, ама после пак надничам.... search search
Ама прекамяват вече. Тая Еда са решили да я довършат.
То след всички преживелици, надали ще стане човек от нея.
Сега сериозно - психотравмата, на която я подлагат е отвъд човешките възможности, особено като се има предвид, че тя беше подложена на психотравми още през бременността.
Защо са взели това безумното решение господа сценаристите? Аз мисля, че и те не знаят.
Явно и в 41 еп. няма да открият Ямур. А дали изобщо ще оживее това бебе? ooooh! ooooh!

# 244
оф, в този фрагмент нищо няма освен мъката на Еда newsm45, явна няма да намерят Ямур и тази серия, но ми се струва че вече Мелда официално знае за Еда и Харун newsm78

Да, Мелда реве и още да реве, малко ще й е. Така ми се иска Харун да й е посочил прекия път към мечата й хралупа. smile3513 smile3513

# 245
явно Бату е направил нов гроб за да тормози Еда и Харун,  нали старите ги премахнаха охраната newsm78

# 246
  • И тук,и там
явно Бату е направил нов гроб за да тормози Еда и Харун,  нали старите ги премахнаха охраната newsm78
Да.И Еда си мисли,че Ямур е мъртва. newsm78

# 247
Да.И Еда си мисли,че Ямур е мъртва. newsm78

вероятно, затова е взела пистолет

# 248
е това е лудост, минахме през психически тормоз от страна на семействата им, а сега и от останалите, край няма ли тази агония?

# 249
  • И тук,и там
Мисля,че първа е сцената с гроба,след това под душа. newsm78

# 250
Мисля,че първа е сцената с гроба,след това под душа. newsm78
Може да си права наистина защото е с една и съща дреха

# 251
Хахахаха, този сериал все повече ме развеселява... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Когато беше весело на мен ми беше тъжно , а сега ...,когато е кошмар, на мен ми е комедия хахахаха и то от черните.
Едата сега остава да си отнесе мозъкът ... Joy Joy Joy Тя пак и тя ,откога се научи да борави с пищаци ?
Те тук са повече от романа на Пузо. Майкъл Корлеоне да се учи от тях. Joy Joy hahaha hahaha
Нямам думи. Извинете ме ,но сега се смея. Laughing Laughing Laughing

# 252
Хахахаха, този сериал все повече ме развеселява... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Когато беше весело на мен ми беше тъжно , а сега ...,когато е кошмар, на мен ми е комедия хахахаха и то от черните.
Едата сега остава да си отнесе мозъкът ... Joy Joy Joy Тя пак и тя ,откога се научи да борави с пищаци ?
Те тук са повече от романа на Пузо. Майкъл Корлеоне да се учи от тях. Joy Joy hahaha hahaha

Диде, добре че намираш какво да те развесели. Мен пък ме е яд. Че съм глупав средностатистически зрител, който се хвана на въдицата и нЕма откачане. Ама айде, няма да псувам, защото мама ме е учила, че не е възпитано.  Crossing Arms Crossing Arms

# 253
  • И тук,и там
Явно от мама Тюркян се е научила. hahaha hahaha

# 254
Ами така ще е такива простотии ги нема никъде ама какво да се прави хванали сме се на хорото

Общи условия

Активация на акаунт