Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 461
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Бобо направо ако имам нужда от адвокат и направа на документ ще се обръщам към теб определено както и да го четеш и отзад напред и отпред назад да е едно и също и забито на място

недей и ти сега четки да правиш, да не почна и твоето сутрешно стихче, дето освен, че е супер готино си е направо удостоверение за генерално представителство на Йозлемката в България. Остава само да го завериш нотариално!  hahaha hahaha hahaha
Да едното за което имах предвид е това за помоща ти моля те помогни ми за да не ме преварят че както виждаш и това може да стане

# 301
Добър вечер на всички! След като изгледах интервюто вчера, искам да споделя с вас, че на мен лично ми хареса гласа на Серхан, много е особен, но в никакъв случай не бих се съгласила, че дава повод за известни съмнения по отношение на ориентации...!!! Какво ще кажете?
И още, Мелда ми се видя доста тъжна в това интервю, като че ли и там продължаваше да е "пренебрегвана". Гледах едни снимки, правени на актьорите в Ава, епизода с подслушвателната техника, там на няколко поредни снимки са много близки и радостни Серхан заедно с Мелда - мисля си дали не сме на грешна следа и романтичната връзка да е Серхан - Мелда в реалността???

# 302

бганьо, великолепно е ! Толкова много ми хареса.
Сега отивам с приятелки да празнувам / моя и на още едно овне рождения ден / и понеже  готвим изненади и за гостите си - мисли, стихотворения и т.н. , ще принтирам сега твоето стихотворение, ще бъде поднесено като късметче на някоя от приятелките ми.
За съжаление, никоя от тях не гледа Незабравима, иначе можеше и други стихове да подбера.
Като автор само не знам какво да напиша, може би автор неизвестен.

Много ти благодаря, още веднъж за чудесното стихотворение , точно на днешния ден !    bowuu

мърмър
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА РОМАНТИЧНА И МНООООГО ОБИЧАНА!  newsm51

Много, много ти благодаря  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 21:35 от murmur

# 303
  • София
Бобо направо ако имам нужда от адвокат и направа на документ ще се обръщам към теб определено както и да го четеш и отзад напред и отпред назад да е едно и също и забито на място

недей и ти сега четки да правиш, да не почна и твоето сутрешно стихче, дето освен, че е супер готино си е направо удостоверение за генерално представителство на Йозлемката в България. Остава само да го завериш нотариално!  hahaha hahaha hahaha
Да едното за което имах предвид е това за помоща ти моля те помогни ми за да не ме преварят че както виждаш и това може да стане

Бая ще се озориш да ти кажа! ЧОК ЗОР ще си е отвсякъде с тая конкуренция! bghelp вече дръпна с кореспонденцията, bganio и той може да набере преднина с обещание в емоционален план, та знам ли мила... newsm78 Ще трябва да търсим извънсъдебно споразумение!

# 304
Добър вечер на всички! След като изгледах интервюто вчера, искам да споделя с вас, че на мен лично ми хареса гласа на Серхан, много е особен, но в никакъв случай не бих се съгласила, че дава повод за известни съмнения по отношение на ориентации...!!! Какво ще кажете?
И още, Мелда ми се видя доста тъжна в това интервю, като че ли и там продължаваше да е "пренебрегвана". Гледах едни снимки, правени на актьорите в Ава, епизода с подслушвателната техника, там на няколко поредни снимки са много близки и радостни Серхан заедно с Мелда - мисля си дали не сме на грешна следа и романтичната връзка да е Серхан - Мелда в реалността???

Да, точно, гласът на Харун е особен, но нито грам съмнение в неговата мъжественост.
Много хубаво би било тази любов Харун-Еда да се пренесе и в реалния живот,
но тя е много жизнена, емоционална, той е доста скован, не знам дали е пламнала искрата...
Но в това последно интервю за първи път ми хареса много Серхан,
може би просто,когато не го интервюират на снимачната площадка,
където е под напрежение, той има съвсем друго излъчване и поведение.

# 305

Бая ще се озориш да ти кажа! ЧОК ЗОР ще си е отвсякъде с тая конкуренция! bghelp вече дръпна с кореспонденцията, bganio и той може да набере преднина с обещание в емоционален план, та знам ли мила... newsm78 Ще трябва да търсим извънсъдебно споразумение!
Ама нали знаеш че в БГ не така едни месят други обират лаврите може може ти не си мисли важното кой първи е възприел правилната идея.
Ама и ти уж исках за мой адвокат да те цаня а ти направо в защита мина hahaha hahaha

# 306
  • София

САКЪН! По-лесно ще преглътна различна ориентация на Серханчо! Другото ми успокоение е, че актрисата е скоро женена и има бебе на една годинка. Даже някъде по снимките видях снимки от сватбата й!

# 307
  • София

Ама нали знаеш че в БГ не така едни месят други обират лаврите може може ти не си мисли важното кой първи е възприел правилната идея.
Ама и ти уж исках за мой адвокат да те цаня а ти направо в защита мина hahaha hahaha

Аз да си кажа, да не ми резнеш после хонорарчето!  Joy Joy

# 308
Мурмур извинявай аз днеска съвсем се овлякох в други неща и забравих и аз да ти напиша и да те поздравя с рожденния ден.

ДА си жива и здрава ти пожелавам най много и много късмет.

# 309
Много благодаря, дежавю ! Heart Eyes

# 310
хора з от одашна си мисля че ще има тъжен край и още си го мисля чемще е така а и с всеки епизод се подвърждава тоша а аз все се моля да не става така Hug Hug

# 311
Ако не сте прочели програмата, тази вечер по Канал 1, след Панорама,  има прекрасен филм -
Киноклуб Петък вечер: Сабрина - игрален филм /САЩ, 1954 г./, режисьор Били Уайлдър, в ролите: Хъмфри Богард, Одри Хепбърн, Уилям Холдън, Джон Уилямс и др.
Гледала съм го, но няма да пропусна.
Напоследък освен Незабравима нищо друго не гледам, но на този филзм не мога да устоя.

# 312
Явно сама ще се оправям то се видяло няма подкрепа братче в тая унутулмазия направо си е ЧОК ЗОР и това си е и със и без адвокат

# 313

Романтична връзка  Серхан - Мелда в реалността???  Това е богохулство !!!
Синем Йозтуфан (Мелда) е омъжена и има син на 1 година. Височина: 1.79
http://www.tvnovellas.info/bg/actors/9439/sinem-oztufan

newsm67 newsm67
На рожденничката murmur  пожелавам много романтични моменти в живота.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 21:58 от Isis

# 314
Мур Мур ЧРД и от мен !!!!!!!!!!....
Ловками те  Hug  newsm59 nbirthday  nbirthday    Gift   party023   cook newsm38   party041  Tada   party002  nbirthday   costumed034 Tada newsm18   ura   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт