Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 380
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
а днеска няма ли резюме още за 41 серия

Резюмето от миналата седмица го пуснаха около 16.00 часа. Дано излезе по скоро ,че да имаме тема за размисъл.

# 406
ето едно колайче с Бату :

# 407
Сега като видях колажчето с Бату си спомних, че Ниса чу бебешки плач по телефона в колата. Дали няма да се светне и да започне да задава въпроси на Бату и той да реши да и направи нещо . На мен неговата любов ми е малко непонятна.

# 408
още едно :

# 409
Попитах ги до кога ще продължава агонията. Отговора е и 41 епизод.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=3862691&id=293055264400

Ще има хубав край филма. Прочети всичките техни отговори.
http://www.facebook.com/event.php?eid=109240359115050

# 410
а днеска няма ли резюме още за 41 серия
Мисля ,че днес ще пуснат резюмето!
Само ,че тези резюмета , с техните въпроси и подвеждащи нотки ,много ме дразнят!
Като с кутията за Еда, какво ли не измислихме ,като съдържание в нея ,а то се оказа дрешка на Ямур/чиста и неопетнена/

# 411
гледам новия фрагман и си мисля абе има развитие Еда има нова ролкля Харун вече с яке  hahaha hahaha

определено серията ще е Ямур Нарде

дажамил не го дадоха някъде за да видим дали разбира че имало Хакъ и че нали другото дето и ние го знаем.

Струва ми се че очевидно Харун ще каже на Мелда че е с Еда. или по скоро се е усетил че Мелда знае за тях и затова гледаше така кофти милия когато остави Мелдата (направо щеше да я убие с поглед)
Не ми се вярва Джамил да разбере за Харун ,може би ще разбере само,че бащата на е Толга а Хакъ.Аз доколкото си спомням той изобщо не знае за съществуването на Хакъ ,така че за него това ще е голяма изненада!!

# 412
аа да ще има и доста голяма доза от това как Еда се побърква заради Ямур.

Но ми е интересно как ше свърши пак в някакво очакване както всяка серия да очакваме някакви въпросителни ??????? любопитна съм какъв ще е този път края
ще свърши с предстоящата поява на бебчето!
Ще дадат ,че виждат някого , а пък ние да си мислим ,кого!!!!

# 413
Аз мисля че Харун казва на Мелда че всичко м/у тях е свърщило отдавна и няма нишо което може да го спре ...а явно тя му казва за пореден път за онави нощ на яхтата и тяхното''дете'' ... и сигурно се е ядосал и и е казал че за него има само една жена иедно дете и това са Ямур и Еда .. и така той се маха а тя реве  newsm78 newsm78 newsm78
Харун съм сигурна ,че ще я отреже!
Но ,Мелда е хитра и ще атакува по-слабия и уязвим т.е. Еда!!
Ще и напълни главата с упреци ,ще се опита да и вмени чувство за вина/което тя и без това си има/и така може би ще успее да ги раздели!!!

# 414
Сега като видях колажчето с Бату си спомних, че Ниса чу бебешки плач по телефона в колата. Дали няма да се светне и да започне да задава въпроси на Бату и той да реши да и направи нещо . На мен неговата любов ми е малко непонятна.
И аз това си мислех, това  че Ниса чу бебешкия плач не е случайно!
Може би по -късно  това ще помогне да се сетят ,че Бату е Кенан!.

# 415
Аз мисля че Харун казва на Мелда че всичко м/у тях е свърщило отдавна и няма нишо което може да го спре ...а явно тя му казва за пореден път за онави нощ на яхтата и тяхното''дете'' ... и сигурно се е ядосал и и е казал че за него има само една жена иедно дете и това са Ямур и Еда .. и така той се маха а тя реве  newsm78 newsm78 newsm78
Харун съм сигурна ,че ще я отреже!
Но ,Мелда е хитра и ще атакува по-слабия и уязвим т.е. Еда!!
Ще и напълни главата с упреци ,ще се опита да и вмени чувство за вина/което тя и без това си има/и така може би ще успее да ги раздели!!!
дано поне този път Еда да я отреже и да и каже че не я интересува какво ще става с нея и нейното дете .. и дано на Мелда сега да и доийде ум в главата

# 416
Тука гледам вече спрягат кой ще победителя за сърцето на Йозлем направо са ги сложили дето се ика рамо до рамо

# 417
Тука гледам вече спрягат кой ще победителя за сърцето на Йозлем направо са ги сложили дето се ика рамо до рамо

Сехан Яваш!!!Сехан Яваш!!!Сехан Яваш!!!Сехан Яваш!!! ... много ясно че ще е :Сехан Яваш!!!Сехан Яваш!!!  #2gunfire #2gunfire Joy Joy hahaha hahaha

# 418

Не го спрягат . Това е  ( Джансел) от " Запленяваща сърцето ".
Върви класация кой е най-секси ,хубав и харизматичен от мажете,които играят в сериалите на Атв,включително и Мурат( Саваш), Езел и тнт. До скоро Серхан водеше класацията,но конкуренция му е Джансел. Пусках ви даже резутлати от гласуването и линк ,ако си спомняте.

# 419
Избор

Все гледаме я от екрана
Йозлем дали голяма веч стана
дали избира си го тя сега
или други ще я спрягат за снаха
На Серхан или на оня музикант
Или пък някой самороден форумски талант
Какво ли толкова незабравимо има
че всеки може да я гледа цялата година
Омайва ги с поглед само
но знае ли се на кое ли рамо