Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 358
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Хора ,аз и Бинзи не сме превеждали . Незнам кой го прави за 40 епизод. Мога само да предложа на Балтова или някой ,който има желание 41 епизод ,като правим превод ,може директно да качва диалозите . Ще се постарая да съм още по изчерпателна.  bouquet Който ги качва ,може да поправя и някои мои правописни грешки.

Браво на превеждащите 40 епизод ,които и да са .  bouquet  bouquet  bouquet

# 451
да наистина който и да е е много добър и съм му много благодарна .. а дано и другите да са му бклагодарни  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 452
Мноооого приятна изненада с преведените части. Живи и здрави да са момичетата, които са свършили работата!
Това дали не е дело на нашите преводачки ,под прикритие!!

# 453
Колкото и да е спортен "тип",мисля че костюм му отива повече!!

# 454
от: greshnica
subs: greshnica
КОЯТО И ДА Е , КОЯТО И ДА СИ МНОГО ТИ БЛАГОДАРИМ, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ВКЛЮЧВАТ ОКОЛО РАБОТАТА, ТОЛКОВА ПО-ХУБАВО СТАВА.
ПЕТКО ДА СИ НАПИШЕ ЛЮБОВНИТЕ ИСТОРИИ И ЗАПОЧВАМЕ НАШИЯ ФИЛМ, АЗ ЩЕ ГО СНИМАМ С ВСИЧКИТЕ ЕКСТРИ, ИМАМЕ СИ ХОРА И ЗА ФОТОШОПА И ЗА ВСИЧКО, ДЕЖАВЮ ДА ПОКАНИ ЙЮЗЛЕМ И СЕРХАН ЗА ГЛАВНИТЕ НИ ГЕРОИ И ДА ПОЧВАМЕ, ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НЕ САМО НЕЗАБЛАВИМ, НО И НЕПОВТОРИМ, ЗА СЮРПРИЗА МИ ЩЕ ПОЧАКАТЕ ОЩЕ НЯКОЛКО ДНИ, ЧЕ МНОГО РАБОТА??? newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 455
Момичета, има ли някаква надежда да пуснат резюмето тази вечер или го правят в неделя ?
Запомних, че в понеделник пускат фрагмента с текст.
Много тягостна ще бъде и тази серия, ако не дадат поне малко надежда.
Дано открият Ямур в края на серията, дано.

# 456
Колкото и да е спортен "тип",мисля че костюм му отива повече![/quote]

И аз мисля, че костюм повече му върви. Но в никакъв случай - жилетки!

# 457
[/quote]

Помощникът на директора на полицията ми вдъхна надежда. Не е като малоумниците на Феяз.
Може и бавачката нещо да направи,  не е много ентусиазирана.
Мелда ме уби - Ямур - племенничката на Харун!

# 458
  • София
от: greshnica
subs: greshnica
КОЯТО И ДА Е , КОЯТО И ДА СИ МНОГО ТИ БЛАГОДАРИМ, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА СЕ ВКЛЮЧВАТ ОКОЛО РАБОТАТА, ТОЛКОВА ПО-ХУБАВО СТАВА.
ПЕТКО ДА СИ НАПИШЕ ЛЮБОВНИТЕ ИСТОРИИ И ЗАПОЧВАМЕ НАШИЯ ФИЛМ, АЗ ЩЕ ГО СНИМАМ С ВСИЧКИТЕ ЕКСТРИ, ИМАМЕ СИ ХОРА И ЗА ФОТОШОПА И ЗА ВСИЧКО, ДЕЖАВЮ ДА ПОКАНИ ЙЮЗЛЕМ И СЕРХАН ЗА ГЛАВНИТЕ НИ ГЕРОИ И ДА ПОЧВАМЕ, ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ НЕ САМО НЕЗАБЛАВИМ, НО И НЕПОВТОРИМ, ЗА СЮРПРИЗА МИ ЩЕ ПОЧАКАТЕ ОЩЕ НЯКОЛКО ДНИ, ЧЕ МНОГО РАБОТА??? newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

По-добре да си насочим усилията към пародиен вариант, в който същите артисти или поне част от тях пак да си играят ролите. Това ще бъде прецедент в световното кино, ако не се лъжа. Според вас Йозлем, Серхан и останалите могат ли да изиграят и пародийните варианти на техните образи?

# 459
# 460
Момичета, има ли някаква надежда да пуснат резюмето тази вечер или го правят в неделя ?
Запомних, че в понеделник пускат фрагмента с текст.
Сигурно актьорите са много заети да дават интервюта и затова се забавят с снимките и съответно новите сериии  Joy

славата преди всичко

# 461
# 462
BGANIO *ПЕТКО* ТИ ГО НАПИШИ ПОСЛЕ ЩЕ ГО ОБСЪДИМ, ВИЖ КОЛКО ДОБРИ КРИТИЦИ И ФЕИ,СЦЕНАРИСТИ И ПУБЛИЦИСТИ, РОМАНТИЦИ И МЕЧТАТЕЛИ, ДОРИ АКТЬОРИ, РЕЖИСЬОРИ, ПРОДУЦЕНТИ И ПОЕТИ, ТЕХНИЦИ, ТРЯБВА И ФРИЗЬОРИ ОПЕРАТОРИ,НОВАТОРИ, ФОТОГРАФИ, ГРИМЬОРИ, МОНТАЖИСТИ И ... СИ ИМАМЕ НА ДОБРА ВОЛЯ МОЖЕМ ВСИЧКО ДА НАПРАВИМ,НЕЗАВИСИМО КАКЪВ ВАРИАНТ -ПАРОДИЯ, КОМЕДИЯ, ДРАМА, ТРАГИКОМЕДИЯ И Т.Н САМО ДА РЕШИМ И ВСИЧО ЩЕ СЪТВОРИМ.

# 463
Гледам Йозлемката ни има много тъмни очи направо ми напомня на една родопска народна песен дето се пее за "Черни черешови очи" има моменти в които направо са точно такива както с аописани в песента

# 464
Гледам Йозлемката ни има много тъмни очи направо ми напомня на една родопска народна песен дето се пее за "Черни черешови очи" има моменти в които направо са точно такива както с аописани в песента
[/quote]

И много сладко шари с очичките!

Общи условия

Активация на акаунт