Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 387
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Добър вечер на всички. Има един детайл, който не ми е напълно ясен. Тъкмо изгледах края на 38 епизод и преводите към него. Действително ли Фаяз си признава, че има нещо общо със смъртта на Осман.( А бях убедена , че Фаяз не е замесен)Искал да защити семейството си и не искал майка му и сестра му да пострадат. На Харун дали му стана ясно всичко това?

# 466
Добър вечер на всички. Има един детайл, който не ми е напълно ясен. Тъкмо изгледах края на 38 епизод и преводите към него. Действително ли Фаяз си признава, че има нещо общо със смъртта на Осман.( А бях убедена , че Фаяз не е замесен)Искал да защити семейството си и не искал майка му и сестра му да пострадат. На Харун дали му стана ясно всичко това?

В последствие си признава ,че има пръст ,но пак е много мътно... Не си е признал напълно ,но каза ,че е за честта и да предпази семейството си.

# 467
Ясно, благодаря форбес за това и за всичко, което правите за нас!

# 468
Здравейте момичета.Днес пак късно но да се запиша.Благодаря ви за преведените части.Попрочетох ви. Направо сте върха .Поизровили сте пак де що има за нашете любимци.Абе таз Мелда пак рупа ли рупа.Племенница била Ямур на Харун .Тази тяхна майка кога най сетне ще и светне ,че аблата само лъже.И как обработваше Толга тя била намерила Еда.Ама като той и каза , че Хакъ е там тя малко се успокой защото разбра ,че той още не е наясно за Харун. Колко ли серий ще и гледаме още злобата.

# 469
Здравейте момичета.Днес пак късно но да се запиша.Благодаря ви за преведените части.Попрочетох ви. Направо сте върха .Поизровили сте пак де що има за нашете любимци.Абе таз Мелда пак рупа ли рупа.Племенница била Ямур на Харун .Тази тяхна майка кога най сетне ще и светне ,че аблата само лъже.И как обработваше Толга тя била намерила Еда.Ама като той и каза , че Хакъ е там тя малко се успокой защото разбра ,че той още не е наясно за Харун. Колко ли серий ще и гледаме още злобата.

Само да уточня ,че Мелда никъде не каза племенница ... newsm78 newsm78 newsm78
Незнам къде сте го прочели ,но тя през цялото време говореше за Ямур и се държеше с Харун така ,сякаш знаеше,както й Харун.
Тя попита Харун : Как така се изгуби ?
Той я попита откъде знае за Еда...
Защо не я е посетила ,след като видяла детето...
На мен ми се губи този момент,но тя не е казала племенница .
На мен ми направи впечатление точно това в сериала - сякаш безмълвно са се разбрали,но Мелда съм сигурна ,че никъде не каза племенница .При Еда каза,че ще я намерят...

# 470
Форбес, в преведения епизод със субтитри, Мелда казва на майка си, по повод думите й, че Еда е родила сама, а после Харун я е закарал в болница, а сега търси детето: Ами племенница му е.

# 471
Форбес, в преведения епизод със субтитри, Мелда казва на майка си, по повод думите й, че Еда е родила сама, а после Харун я е закарал в болница, а сега търси детето: Ами племенница му е.

Да , така може ,но помислих ,че говорите за Харун . newsm78
Не съм гледала преведените части,защото аз знам за какво става въпрос .
В превода в ефир се стремях да бъда много подробна ,но някои фрази ,които се преповтаряха ,не съм ги писала.
Другият път ще съм дословна. Wink

# 472
Извинявам се ако съм подвела някого.Но в преведените части мисля ,че така го прочетох.Мелда казваше на Тюркян.

# 473
На мен пък ми направи нещо друго впечатление. С поведението си Еда сякаш обвинява не само майка си за случилото се, но и Мелда. Когато влезна при нея в стаята не и пое ръката, а след това и двете ги изгони. Чувството и за вина към Мелда изведнъж се изпари. Сякаш тя се досеща, че Мелда ирае игрички. Как мислите?

# 474
Извинявам се ако съм подвела някого.Но в преведените части мисля ,че така го прочетох.Мелда казваше на Тюркян.

Да,но и тогава не си спомням тя да каза на майка си ,че все пак му е племенница...
Говориха за отвличането , за състоянието на Еда ,как ще намерят бебето ...
Никъде Тюркян не каза на Мелда ,че е родила сама и Харун я е намерил и Мелда да каже ,че все пак му е племенница...
Нищо ,утре ще питам и Бинзи,да го погледне. Wink

# 475
Форбс няма защо да се притесняваш мила преводите са ви хубавии много подробни.

Така или иначе този труд който правите е много голям и много подробен наистина аз съм възхитена от текстовите преводи на всички ви

# 476
На мен пък ми направи нещо друго впечатление. С поведението си Еда сякаш обвинява не само майка си за случилото се, но и Мелда. Когато влезна при нея в стаята не и пое ръката, а след това и двете ги изгони. Чувството и за вина към Мелда изведнъж се изпари. Сякаш тя се досеща, че Мелда ирае игрички. Как мислите?
[/quote]

Има нещо такова .Но обичта към детето й е толкова голяма колкото и мъката от загубата и така ,че тя  вече няма какво да губи.А между другото нали тя също смята ,че аблата е бременна
така  при нея съществува и ревността към бебето и.

# 477
От друга страна както каза форбес, че Харун и Мелда безмълвно са се разрали смятам, че на Харун малко му остава да сглоби пъзела. Той вече и задава въпроси, от които тя се страхува. "Как разбра за Еда" "Защо не дойде да я видиш"

# 478

Да.И на мен ми направи това впечетление,защото ,като излизаха от болницата каза на Мелда : " Никъде няма да ходя с теб !"

# 479
Форбес нищо не разбирам от езика .Извини ме моля те .Аз искренно съм ви благодарна за преводите които правите.

Общи условия

Активация на акаунт