Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 582
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!
10 серии ли ще има още? Поне му се вижда краят. Какво ще правите, като свърши? Laughing

Като гледам снимката на главната героиня само за едно си мисля - как им правят веждите. Една туркиня не съм видяла с лоша кожа, лоша коса, обрасла и неподдържана. Тези услуги са много евтини там и са просто задължителни. Как обичам да ме глезят, това го могат най-добре. Планирам да изкарам предстоящите празници там и се надявам да остана доволна, както всеки път, разбира се.

Желая ти го от сърце.
Аз съм ходила само веднъж в Истанбул,на една командировка. Така хубаво ни посрещнаха от фирмата,няма никога да забравя. Едната вечер ни поканиха на гости в дома на собственика на фирмата в азиатската част на Босфор в един разкошен голям като палат дом,бяхме много впечатлени. На другата вечер ни водиха в един рибен ресторант, над 1000 м2 площ, пълен предимно с чужденци. Също силно бях впечатлена въпреки,че беше претъпкан,обслужването беше на много високо ниво.

# 541
Бубе тука ли си

искам да ти кажа че ме зарази с тази песен Cennet направо слушам я много.
Но и превода си и е такъв като песента много е готина наистина

# 542
Извинявам се за този въпрос, но някой може ли да ми обясни какво точно става с Феяз, Бату, Едже и капитана смисъл каква е връзката помежду им.
Аз знам само, че Феяз е имал съдружник и че са го убили и сега Бату обвинява Феяз. Но нали има един откъс, където дават как капитана ги обива. И също знам, че този Кенан мисля че той е капитана го даваха като умира  и е баща на Едже. Обаче вие коментирате, че Едже и Бату са брат и сестра, но не разбирам как стана така като уж са от различни бащи.

# 543
  • И тук,и там
Бубе тука ли си

искам да ти кажа че ме зарази с тази песен Cennet направо слушам я много.
Но и превода си и е такъв като песента много е готина наистина
Тук съм,муцка.Много е готина песничката! hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 14:55 от BuBuLe4ka-Kle4ka

# 544
Извинявам се за този въпрос, но някой може ли да ми обясни какво точно става с Феяз, Бату, Едже и капитана смисъл каква е връзката помежду им.
Аз знам само, че Феяз е имал съдружник и че са го убили и сега Бату обвинява Феяз. Но нали има един откъс, където дават как капитана ги обива. И също знам, че този Кенан мисля че той е капитана го даваха като умира  и е баща на Едже. Обаче вие коментирате, че Едже и Бату са брат и сестра, но не разбирам как стана така като уж са от различни бащи.
За сега Капитана си остава капитана Бату се оказва сина на Съдружника на Феяз който е Кенан а Едже е отгледана от Капитана като негова дъщеря но очевидно не е а е сестра на Бату т.е. Кенан

# 545
# 546

Предлагам да събереме пари да си купи нови дънки.

# 547
За сега Капитана си остава капитана Бату се оказва сина на Съдружника на Феяз който е Кенан а Едже е отгледана от Капитана като негова дъщеря но очевидно не е а е сестра на Бату т.е. Кенан
Мерси   bouquet

# 548

Предлагам да събереме пари да си купи нови дънки.

hahaha hahaha
Някои определено ще разчитат на тези и ако може и на други места да се скъсат за по нагледно и по секси или по неустоимо абе много са причините hahaha hahaha

# 549
# 550
Мерси   bouquet
Това че Бату и Едже са брат и сестра все още не потвърдено от сценаристите  hahaha hahaha ама ние така си ги спрягаме

# 551
  • Бургас
http://www.facebook.com/pages/Serhan-Yavas/115932781765721#!/video/video.php?v=107049769306802&ref=mf

това видяхте ли го?

# 552
# 553
Здравейте
Аз съм от Турция и живеят в Турция
Обичам запомнящо серия ♥
Аз не знам български език
Използвам Google превод програма
41 паметен серия раздел В Турция

# 554
ако това е от гоогле преведено

определено гоогле се справя по добре да превежда български отколкото с турски   Joy

Общи условия

Активация на акаунт