Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 507
  • 744
  •   1
Отговори
# 615

say magazines,newspaper you're really like series unutulmaz
I wonder, and I've searched

In the Turkish press write about our forum. This do I understand?

# 616
  • София
Във форумът е забранено да се комуникира на друг език освен българския!Да не ви санкционират.

Да, ако лицата владеят български и по различни причини предпочитат да комуникират на чужд език. В настоящия случай не би следвало да бъдат санкционирани.

# 617
  • И тук,и там
Във форумът е забранено да се комуникира на друг език освен българския!Да не ви санкционират.

Да, ако лицата владеят български и по различни причини предпочитат да комуникират на чужд език. В настоящия случай не би следвало да бъдат санкционирани.
Добре.На мен не ми е проблем! Peace Peace Peace

# 618
  • София
Ако искате да го/я запитам нещо, кажете, ще го напиша. Мъж ли е, жена ли е, представи ли се?

# 619
  • София

52. part season finale
will continue after the season finale  Grinning Grinning  Laughing
[/quote]

Many thanks for the info!
Greetings from Bulgaria!  Grinning
[/quote]

Тия ще ни довършат! 52+още n на брой сезони.

# 620
  • София
Лелееееееееееееееееее, представяте ли си, ако е вярно, че са 52 серии и ще има трети сезон!  ooooh! ooooh! ooooh!
Направо не ми се мисли какво още ще съчиняват и колко ще ни мъчат до финала! Явно ще празнуваме и сватбата на Ямур! Ужас!!!!!!!!

# 621

В какъв смисъл санкция. Да ни забранят да влизаме във форума. Но не трябва ли първо да ни предупредят. Ни е го направихме от любезност.

# 622
  • София
Ако искате да го/я запитам нещо, кажете, ще го напиша. Мъж ли е, жена ли е, представи ли се?

Ами питай я/го и откъде знае за броя на сериите и сезоните. И какво пък толкова ще става през следващите години...Ако знае, де.

# 623
[Alıntı yazar = alwy link = topic = 490206.msg14876702 # msg14876702 date = 1271603263]

Dergi, Gazete gerçekten dizi unutulmaz gibisin demek
Merak ediyorum, ben aradım
[/ QUOTE]

Türk basını imkb Bizim forum hakkında yazmak. Ayşe Benim anlıyorsunuz?
[/ QUOTE]

[/ QUOTE]

вашият незабравим серия поговорим за вашия възхищение

# 624

Не знаем. Само това,че е от   Турция.

# 625
  • София
Лелееееееееееееееееее, представяте ли си, ако е вярно, че са 52 серии и ще има трети сезон!  ooooh! ooooh! ooooh!
Направо не ми се мисли какво още ще съчиняват и колко ще ни мъчат до финала! Явно ще празнуваме и сватбата на Ямур! Ужас!!!!!!!!

Не само сватбата на Ямур, ами и Харун и Еда как гледат внуци и правнуци. И явно идеята е да изчакаме Бату и Бурак да си излежат доживотните присъди, а Мелда да я пуснат от лудницата поради неподатливост на всякакво изпробвано върху нея лечение. Критикувахте ме, че пиша по въпросите на старостта, ама не бяхте прави...

# 626
  • София
Misafirimize hos geldin demek istiyorum. Bu forumda yazanlarin sana bir kac sorusu olacak, musade var mi?

# 627
[Alıntı yazar = alwy link = topic = 490206.msg14876825 # msg14876825 date = 1271603977]
[Alıntı Yazar = alwy link = topic = 490206.msg14876817 # msg14876817 date = 1271603929]
[Alıntı Yazar = Emel link = topic = 490206.msg14876792 # msg14876792 date = 1271603791]
Misafirimize hos geldin demek istiyorum. Ayşe forumda yazanlarin sana BİR KAC sorusu olacak, musade var mi?
[/ QUOTE]

biliyorsun türkçe aa:) cok şaşırdım ne Güzel ((: misafir ben mi oluyorum?Simple Smile)

[/ QUOTE]

# 628
  • София
Sen oluyorsun. Istersen ve sakincasi yoksa, bir kac kelime ile kendini tanit.

Поздравих го с "добре дошъл" /в турския няма гр. род/ и му казах, че искате да му зададете няколко въпроса, ако е възможно, след което го помолих да се представи, отново ако е възможно.

# 629
  • София

Не само сватбата на Ямур, ами и Харун и Еда как гледат внуци и правнуци. И явно идеята е да изчакаме Бату и Бурак да си излежат доживотните присъди, а Мелда да я пуснат от лудницата поради неподатливост на всякакво изпробвано върху нея лечение. Критикувахте ме, че пиша по въпросите на старостта, ама не бяхте прави...

doctor smile3532 smile3532

А ние щото вече няма да виждаме, ще молим внуците в сряда вечер да ни разказват колко се е състарил Харун и дали Еда още я мъчи ревматизма!

Общи условия

Активация на акаунт