Незабравима-Unutulmaz тема32

• 32 499
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Sen oluyorsun. Istersen ve sakincasi yoksa, bir kac kelime ile kendini tanit.

İstanbulda Simple Smile Türkiye'de yaşıyorum ve çok sıkı bir unutulmaz hayranıyım Simple Smile burda hep konuşuyorlar Bulgar'lar dizimizi çok seviyormuş diye gazete haberleride oluyor bazen bende merak ettim gerçekten doğru mu diye ve araştırmak istedim Simple Smile) sonundada bu siteyi buldum ama yazılanlardan hiçbirşey anlamıyorum ne yazık ki Simple Smile bir Türk'ün olması ne güzel.  Simple Smile

# 631
Misafirimize hos geldin demek istiyorum. Bu forumda yazanlarin sana bir kac sorusu olacak, musade var mi?

Мен ме отряза гостенката. Не ми дава достъп до нейните постове.Защо ли? Аз така й се зарадвах.

# 632
  • И тук,и там
Лелееееееееееееееееее, представяте ли си, ако е вярно, че са 52 серии и ще има трети сезон!  ooooh! ooooh! ooooh!
Направо не ми се мисли какво още ще съчиняват и колко ще ни мъчат до финала! Явно ще празнуваме и сватбата на Ямур! Ужас!!!!!!!!

Не само сватбата на Ямур, ами и Харун и Еда как гледат внуци и правнуци. И явно идеята е да изчакаме Бату и Бурак да си излежат доживотните присъди, а Мелда да я пуснат от лудницата поради неподатливост на всякакво изпробвано върху нея лечение. Критикувахте ме, че пиша по въпросите на старостта, ама не бяхте прави...

doctor smile3532 smile3532

А ние щото вече няма да виждаме, ще молим внуците в сряда вечер да ни разказват колко се е състарил Харун и дали Еда още я мъчи ревматизма!
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 newsm62 newsm62

# 633
  • София
Misafirimize hos geldin demek istiyorum. Bu forumda yazanlarin sana bir kac sorusu olacak, musade var mi?

Мен ме отряза гостенката. Не ми дава достъп до нейните постове.Защо ли? Аз така й се зарадвах.

Нещо не разбрах - кой и как те отряза?

# 634
  • София
Evet, hayranlarin sayisi cok. Aslinda bazilari Unutulmaz ile yatip Unutulmaz ile kalkiyorlar.  Laughing Bir sure once de dizi ve oyunculari icin siirler yazilmaya baslandi - yuzden fazla bence /sonra sorarim, tam bilmiyorum/. Her carsamba yeni bolun izleniyor ve birkac tane tercuman ozetler yapiyor. Ilk bastan butun bolumlere alt yazi yapip YouTube yayinliyorduk, ama cok vakit aldigi icin simdilik kesmeye karar verdik.
Sen nereden haber aliyorsun dizi hakkinda? Kesin mi bu sezonun 52`de bitecegi ve 3 sezonun da cekilecegi?

Каза, че е от Истамбул и е голям фен на сериала. Тъй като е чул от турските медии, че сериалът се следи в България и много се харесва, е решил сам да се увери в това. Каза, че ще ми е много интересно да знае повече, но за жалост нищо не разбира.
Аз му разказах за вас, как вие го следите всяка сряда, как сме пускали субтитри, колко е трудоемко и на този етап сме се отказали. Казах, че има повече от 100 стихотворения и обещах да ви попитам за точния брой. Попитах го от къде черпи актуална информация за бъдещето на сериала.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 18:40 от Емел

# 635
# 636
Evet, hayranlarin sayisi cok. Aslinda bazilari Unutulmaz ile yatip Unutulmaz ile kalkiyorlar.  Laughing Bir sure once de dizi ve oyunculari icin siirler yazilmaya baslandi - yuzden fazla bence /sonra sorarim, tam bilmiyorum/.
Sen nerden haber aliyorsun dizi hakkinda? Kesin mi bu sezonun 52`de bitecegi ve 3 sezonun da cekilecegi?

Ne güzel Simple Smile ama 3. sezon değil burda daha 1. sezondayız 41.bölüm verilecek bu hafta
ben nerden mi biliyorum? Simple Smile Oyuncularımızdan biri bir programda dizinin reytinglerinin çok iyi olduğunu ve seneyede devam edilmesini istendiğini söyledi 52.bölüme kadar devam dedi sonra sezon finali varmış Simple Smile) böyle güzel bir dizi biter mi  Grinning burda bir şekilde haberin oluyor zaten,ama yinede belli olmazmış ama çok büyük bir ihtimal devam ediyor seneyede %99 bizce. Simple Smile

# 637

Нещо не разбрах - кой и как те отряза?

Тръгнах да задам въпрос на гостенката на един от последните й постове и получавам съобщение: Постът или е изтрит или е ограничен достъпа за вас до него.

# 638
  • София
Защото един от постовете беше изтрит от госта. Явно си попаднала на него.

Evet, 2nci sezon, hata bende. Erkek misin, kadin mi? Bulgarcada, tercume edilmesi icin, bunu sormak gerekir. Kusura bakma.

Един от актьорите /не конкретизира кой/ е споменал в едно предаване какво ще е бъдещето на сериала. Оттам знае.

# 639

Още го има.

# 640
Лелеееееее! Бурак отново съюзник на Бату! Ако привлекат и Мелда, верно ще има 3 сезона!

# 641
Видяхте ли новия фрагмент. Не е с реплики.
Главният свидетел го бутна кола.

# 642

Evet, 2nci sezon, hata bende. Erkek misin, kadin mi? Bulgarcada, tercume edilmesi icin, bunu sormak gerekir. Kusura bakma.

Един от актьорите /не конкретизира кой/ е споменал в едно предаване какво ще е бъдещето на сериала. Оттам знае.

А нещо около друго дали нз Confused

# 643
това ще е най-отвратителната серич до сега ...чак ме е страх да ч гледам ... Какво ще намеи Еда в онзи гроб? Дали онзи човек е оживчл?Какво казва Джемил на семейството си ? Толкова въптоси и нито един отговор .. дано от резюмето научим нещо повече Cry Cry #Cussing out #Cussing out

# 644

kadın Simple Smile)) Serhan Yavaş geçen gün konuk olduğu bir programda Bulgaristan'daki hayranlarından birçok mail aldığını söylemişti (:
gerçekten ne kadar çok seviliyormuş dizimiz Simple Smile seninle tanıştığım için çok mutlu oldu bir an kendimi yanlız hissetmiştim burdakiler çok sıcak kanlı ama konuşulan dili bilmiyordum tam zamanında yetiştin Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт