ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 68 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София - Варна - Бургас
здравейте, може ли да се антидотирa хом. лечение с ментова дъвка. Става въпрос за дъщеря ми , лапнала я е без да разбера., а в понеделник вторник и сряда пи Nux vomica 15 ch, във връзка с кашлицата която имаше, Сега се притеснявам да не се засили отново кашлицата, тъкмо отшумяваше. Трябва ли да пие пак  лекарството, за да не се върнат симптомите?

Моето мнение и опит, приятно се различава от това на Архангел,така че споделете дали дъвката го е антидотирала, в случай че преди дъвката е имало подобрение от Нукс-вомиката.   Laughing

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 09:38 от Aleksander

# 121
ех, колко много сте изписали  ooooh!
Simple Smile и аз имам леко затруднение с определянето на типа кашлица, справям се с има-няма 4 вида  Joy
Пожелавам в новата тема повече положителни постове Simple Smile

# 122
Записвам се в темата от която научих много и намерих нашия хомеопат с една благодарност.Искам да благодаря на Aleksander за успешното лечение на децата ми и мен!Прочетох доста мнения,племенницата и сестра ми се лекуват с хомеопатия от 4 години и въпреки това когато го изпитах на децата си останах изумена!Още веднъж Aleksander   благодаря !!!

# 123
Извинявам се, че нахлувам в темата ви.
Не съм наясно с хомеопатията, но ме заинтригува този пост

Здравейте!
Може ли хомеопатията да помогне и до каква степен при автоимунно заболяване - лупус еритематозус?  Confused

Тъй като това заболяване е автоимунно, а тези заболявания досега се лекуват трайно единствено с помоща на хомеопатията, отговора е - да може.
 Peace

И искам да попитам Aleksander какво означава "трайно излекуван"?
Ще мога да ходя по 8 часа на плаж всеки ден, да си слагам ваксини ........ и никога повече няма да имам никакви проблеми?
И колко време продължава самото лечение?

Благодаря!

# 124
Извинявам се, че нахлувам в темата ви.
Не съм наясно с хомеопатията, но ме заинтригува този пост

Здравейте!
Може ли хомеопатията да помогне и до каква степен при автоимунно заболяване - лупус еритематозус?  Confused

Тъй като това заболяване е автоимунно, а тези заболявания досега се лекуват трайно единствено с помоща на хомеопатията, отговора е - да може.
 Peace

И искам да попитам Aleksander какво означава "трайно излекуван"?
Ще мога да ходя по 8 часа на плаж всеки ден, да си слагам ваксини ........ и никога повече няма да имам никакви проблеми?
И колко време продължава самото лечение?

Благодаря!

Трайно излекуване, значи обикновено, за доста дълго време, а понякога завинаги. Ако настъпи криза и голям стрес заболяването може да се върне. Ако слагаш ваксини също може да се върне. Където се е "счупило" е слабото място на тялото и ако тялото се отслабва с различни методи, то пак ще се счупи там, защото такова е генетичното предразположение. Ако човек си поддържа здравето и има късмет, може и никога да не се върне болестта.

# 125
Благодаря!
Т.е. няма излекуване, а само ремисия? Sad
А колко време продължава самото лечение?
При всички видове лупус ли имате успехи в лечението?

# 126
Здравейте!
Може ли хомеопатията да помогне и до каква степен при автоимунно заболяване - лупус еритематозус?  Confused

Peace
Благодаря за отговора.   bouquet Интересува ме още трябва ли да се спрат кортикостероидите, които са изписани или може хомеопатично лечение заедно с тях?

# 127
Мен пак ме зачовърка нещо отвътре и пак да си попитам.
Ако на едно дете са му поставяни ваксини в началото,не всички,но все пак няколко,и при положение ,че не е слагат вече никакви и детето изглежда нормално и здраво,има ли възможност от проявяване на странични ефекти в бъдеще(за съжалене май знам отговора....)?И горе-долу в какво разстяние от време могат да се проявят те?Чувствам се странно,на моменти забравям и продължавам напредно,но има моменти,  вкоито като се сетя и всичко ми се преобръща и се чудя до кога така-още1-2-3 гдини...или вечно ще се притеснявам за това newsm78 И другото,може ли да се пречисти организма от ваксините,независимо дали има или не странични ефекти,ако вече е минало доста време след поставянто им?

# 128
Благодаря!

Не е ремисия. Но понеже не се раждаме с гаранционна карта, гаранции не може да има. Зависи как се грижим за здравето си, какви неща ни се случват, и какви гени имаме. Има случаи на напълно излекувани хора, но те обикновено полагат грижи за здравето си. Няма опрделено време, за лечението, зависи от конкретния случай, но за няколко месеца трябва да човека да се чувства определено по-добре. Потенциално всяка болест се лекува, но дали в конкретния случай е така няма как да се знае. Има едно правило, че няма нелечими болести, но понякога има нелечими хора. Не се отчайвайте предварително, опитайте, спазвайте правилата на лечението, не антидотирайте, хранете се правилно, не ваксинирайте, правете приятни неща и неща добри за другите около вас и според мен ефект ще има. Peace

# 129
Мен пак ме зачовърка нещо отвътре и пак да си попитам.
Ако на едно дете са му поставяни ваксини в началото,не всички,но все пак няколко,и при положение ,че не е слагат вече никакви и детето изглежда нормално и здраво,има ли възможност от проявяване на странични ефекти в бъдеще(за съжалене май знам отговора....)?И горе-долу в какво разстяние от време могат да се проявят те?Чувствам се странно,на моменти забравям и продължавам напредно,но има моменти,  вкоито като се сетя и всичко ми се преобръща и се чудя до кога така-още1-2-3 гдини...или вечно ще се притеснявам за това newsm78 И другото,може ли да се пречисти организма от ваксините,независимо дали има или не странични ефекти,ако вече е минало доста време след поставянто им?

Ако до сега нищо не е станало, няма и за вбъдеще да стане. Дори при вредно въздействие, организмът има възможност да се "поправя" и детоксифицира от отровите. Грижете се за здравето на детето, хранете го правилно, с много сурова храна, без бяла захар и бяло брашно, без храни с оцветители, консерванти и овкусители, без полуфабрикати, чипсове и гадни бонбони, хидрогенирани мазнини и т.н., осигуравяйте му движение и забавление, много любов и стимулация и всичко ще е наред.

# 130
Ох, аз да "изплувам" от неваксиниращите.
Норчи, не се притеснявай, детето ще се изчисти преди да настъпят моментите със ...."повечко силен стрес" Grinning
И аз на това се надявам за моите.

Аз да се похваля. Дланите и стъпалата ми започнаха да се затоплят и да възвръщат чувствителността си, без да се налага да тичам поне десет минути, за да ги сгрея. Mr. Green

# 131
  • Пловдив
Здравейте, да попитам, имало ли е случаи на излекувана трета сливица на малко дете с хомеопатия? Днес ни откриха такава за жалост Sad

# 132
  • София - Варна - Бургас
Благодаря!

Не, не е ремисия, защото чрез хомеопатията се лекува самата предиспозиция, а не се замазват симптоми.
  Аз не съм имал досега случай с лупус.

# 133
  • София - Варна - Бургас
Здравейте, да попитам, имало ли е случаи на излекувана трета сливица на малко дете с хомеопатия? Днес ни откриха такава за жалост Sad

Да, има много случаи на излекувана 3-та сливица!

# 134
  • Пловдив
кога може да смени лечението от боаронски хомеопат при класически?и има ли значение за класическия че си пил няколко препарата преди срещата с него?влияе ли по някакъв н-н на новото лечение?

Общи условия

Активация на акаунт