ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 68 108
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
кога може да смени лечението от боаронски хомеопат при класически?и има ли значение за класическия че си пил няколко препарата преди срещата с него?влияе ли по някакъв н-н на новото лечение?

Не само че може, ами е задължително. Колкото по-скоро, толкова по-добре.  Peace

Има значение какво е пил човек, винаги и всичко има значение, но това не означава да стоим на пост и молитва 65 години преди да посетим класически хомеопат, че да сме чисти за него.  Laughing

# 136
  • Пловдив
 PeaceМерси!Ще опитаме и при класически и дано вече има ефект!

# 137

Гледайте да е наистина класически и успех Laughing

# 138
  • Пловдив

Гледайте да е наистина класически и успех Laughing
Ами този ми е препоръчан от хомеопатичното общество...свързах се с тях и ми дадоха координати!Би трябвало да е!

# 139
  • Пловдив
А да питам - вярно ли е че не се използват съвместно хомеопатия+етерични арамат ни масла,напр. евкалиптово масло?

# 140
А да питам - вярно ли е че не се използват съвместно хомеопатия+етерични арамат ни масла,напр. евкалиптово масло?

Препоръчително е да не се използва, тъй като може да играе роля на антидот

# 141
  • Пловдив

Препоръчително е да не се използва, тъй като може да играе роля на антидот
Отново мерси!

# 142
може ли дете да развие повишена фоточувствителност /алергия към слънцето/ след лечение със Силицея .Сина ми се лекува със силицея вече повече от година повлия се алергията му към белтъка на кравето мляко и ензимната недостатъчност , атопичната му суха кожа също е добре когато приема лекарството, боледува много по леко и вече за ден два само с висока температура се оправя ,но лятото след приема  на лекарството и до днес получи повишена фоточувствителност при по-продължителен престой на слънце изгаря , при ходене на море даже със защитен крем получи мехурчета миниатюрни , а първата година когато беше бебе на 9-10 месеца , много бързо хващаше тен и въобще не се зачервяваше .

# 143
може ли дете да развие повишена фоточувствителност /алергия към слънцето/ след лечение със Силицея .Сина ми се лекува със силицея вече повече от година повлия се алергията му към белтъка на кравето мляко и ензимната недостатъчност , атопичната му суха кожа също е добре когато приема лекарството, боледува много по леко и вече за ден два само с висока температура се оправя ,но лятото след приема  на лекарството и до днес получи повишена фоточувствителност при по-продължителен престой на слънце изгаря , при ходене на море даже със защитен крем получи мехурчета миниатюрни , а първата година когато беше бебе на 9-10 месеца , много бързо хващаше тен и въобще не се зачервяваше .

За първи път чувам за такова нещо. Знам, че някои лекарства и билки водят до фоточувствителност, но хомеопатия...съмнява ме. Да не би да го мажеш с нещо, което съдържа цитрусови масла, жълт канатарион или някакво друго вещество, което може да води до фоточувствителност?

# 144
Малката ми дъщеря получи същата слънчева алергия след конкретна ваксина, няма да я споменавам.
Никога  с нищо не съм я мазала, освен два месеца като бебе с непреварен студено пресован зехтин.
По същия начин просто почерняваше на слънце.
Вече второ лято няма алергия, няма ваксини.  Надявам се да не я повтори.

# 145
не тази фоточуствителност се появи миналото лято юни още,  даже и в града ако е играл на места с много слънце се появяваха мехурчета едва видими по бузите, крема на нивея с 30 фактор вършеше работа при много обилно намазване и следене от време на време да се скрива на сянка , купих и много широкопола шапка да скрива цялото лице .
 Като бебе на седем месеца е бил когато започна първото лято почерняваше много бързо и безпроблемно , даже не съм ползвала слънце защитен крем , а сега при положение че е по-мургав от сестра си  не почернява , а почервенява , сестра му не изгаря без крем , а той с крема изгаря , първото лято нещата бяха наобратно . Тази година открих че вятъра влошава неща , при силен вятър и слънце кожата реагира по-бурно , като по-силно се зачервява дясната буза и устните
 Ние също рагирахме алергично на ваксините така ни се появи и атопичната кожа , но първото лято след поставени ваксини алергия към слънцето нямаше , появи се на следващото лято тогава вече бяхме приемали силицея . Мисля си да не е пък някаква авитаминоза , мисля сега да давам бирена мая

# 146
Освен всичко друго сменете и слънцезащитния крем.. Има повисоко качествена козметика и с по висок фактор.. не излагайте детето на пряка слънчева светлина особено в часовете между 11 и 15ч. Слънцезащитната козметика се ползва до 3м след отварянето.. Спазвайте сроковете..

# 147
Ваксините не са една или две!
Освен това атопичният дерматит, ако това имаш предвид под атопична кожа, е противопоказание за ваксиниране!

# 148
преди нивея ползвахме виши и мустела с по-висок фактор , но ефекта беше по-лош даже на виши направи алергия , с нивея сме ок . Тази година като реагира не беше мазан с нищо , но и аз и сестра му сме по- бели от него и въобще не реагирахме нието с тен нито със зачервяване на слънцето . А ваксина слагахме преди 40 дни , преди това година и повече бяхме с отложени ваксина . Остава ни още една последно да сложим ...

# 149
преди нивея ползвахме виши и мустела с по-висок фактор , но ефекта беше по-лош даже на виши направи алергия , с нивея сме ок . Тази година като реагира не беше мазан с нищо , но и аз и сестра му сме по- бели от него и въобще не реагирахме нието с тен нито със зачервяване на слънцето . А ваксина слагахме преди 40 дни , преди това година и повече бяхме с отложени ваксина . Остава ни още една последно да сложим ...

Много се замислете дали да слагате ваксина при това положение. Очевидно от какво е проблема. Определено не е липса на витамини.

Общи условия

Активация на акаунт