ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 68 126
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Дайте съвет...реших че ще сменя хомеопата и ми дадоха час за 03,05 но сега детето ми е с хрема,кашлица и личната казва че има хрипове,изписа АБ!Как да постъпя???Естествено е че не ми се дава АБ,но да чакам до 3-ти е Абсурд!

# 151
  • Пловдив
Обади се на хомепата и кажи, че детето е болно и т.н.. Предполагам, че ще ви приеме по- рано...

# 152
  • Пловдив
Обади се на хомепата и кажи, че детето е болно и т.н.. Предполагам, че ще ви приеме по- рано...
обадих се и ми каза евентуално утре,но ме е страх с тези хрипове да не влошим положението!
Ох,направо незнам!Освен да почна АБ и като мине всичко тогава при хомеопата ли...незнам

# 153
преди нивея ползвахме виши и мустела с по-висок фактор , но ефекта беше по-лош даже на виши направи алергия , с нивея сме ок . Тази година като реагира не беше мазан с нищо , но и аз и сестра му сме по- бели от него и въобще не реагирахме нието с тен нито със зачервяване на слънцето . А ваксина слагахме преди 40 дни , преди това година и повече бяхме с отложени ваксина . Остава ни още една последно да сложим ...

Много се замислете дали да слагате ваксина при това положение. Очевидно от какво е проблема. Определено не е липса на витамини.

Тъй като и ние сме на тема ваксини....да попитам. Не сме слагали ваксини около 1.5 година, но бихме искали детето да тръгне на ДГ на есен. Та трябва да ги сложим. В тази връзка хомеопата ни препоръча да ги чистим с ТУЯ 30 СН, дадена еднократно 3 гранули  1 час след ваксинацията.
Вие как сте процедирали
?

# 154
  • в матрицата
Няма никаква гаранция , че ТУЯ ще " изчисти" ваксините. Защо жертвате детето си за ДГ??? значили това, че вас е по-важно да спазите изискванията на държавата, отколкото здравето на детето ви?

# 155
Ето ти какво да направиш за детската градина. Действа безотказно Mr. Green
http://fema-bg.com/index.php?sa=1&m=2193&add_comm=1&lang=1

Давай смело, нито си първата, нито последната. Не си жертвай детето. Влизам ти в положение, защото знам колко трудно е да не се ходи на работа.

# 156
  • София
Здравейте!

Имам следното питане:
Гнойна ангина се лекува с хомеопатия, нали?!
От снощи дъщеря ми - 2.3г, е с висока Т - 38.5-39.4, повърна веднъж.
От около 2 мес посещаваме хомеопат заради уголемените ни сливици и уголемена трета сливица.
Изписа ни беладона 200, а утре да почваме меркуриус 200, но да се чуеме, да й кажа как сме.

Педиатърката ни предполагам ще ни изпише АБ. Досега не сме пили АБ.
За 1-и път имаме по-сериозна болест, малко се притеснявам, з-то не се познаваме все още добре с хомеопата ни и доверие нямам на 100%.

Ще съм благодарна на всеки, който сподели мнението си и опита си!

# 157
Здравейте!

Имам следното питане:
Гнойна ангина се лекува с хомеопатия, нали?!
От снощи дъщеря ми - 2.3г, е с висока Т - 38.5-39.4, повърна веднъж.
От около 2 мес посещаваме хомеопат заради уголемените ни сливици и уголемена трета сливица.
Изписа ни беладона 200, а утре да почваме меркуриус 200, но да се чуеме, да й кажа как сме.

Педиатърката ни предполагам ще ни изпише АБ. Досега не сме пили АБ.
За 1-и път имаме по-сериозна болест, малко се притеснявам, з-то не се познаваме все още добре с хомеопата ни и доверие нямам на 100%.

Ще съм благодарна на всеки, който сподели мнението си и опита си!

Лекува се, ако хомеопатът практикува съобразно принципите на хомеопатитя, т.е класически хомеопат.

# 158
  • Варна
Здравейте! Ако е дадено неправилно ХЛ, и след това е дадено друго (надявам се правилно), кога се очаква да спрат негативните провления от първото и да започне подобрение?

# 159

Давай смело, нито си първата, нито последната. Не си жертвай детето. Влизам ти в положение, защото знам колко трудно е да не се ходи на работа.

изпробвано ли е?

# 160
Nivea Simple Smile , както са ти казали, няма гаранция, че туя ще реши проблема. Съветеам те да намериш друг начин да се справиш с положението. Peace

# 161
Здравейте! Ако е дадено неправилно ХЛ, и след това е дадено друго (надявам се правилно), кога се очаква да спрат негативните провления от първото и да започне подобрение?

Зависи от случая, но доста бързо, обикновено.

# 162
здравейте, може ли да се антидотирa хом. лечение с ментова дъвка. Става въпрос за дъщеря ми , лапнала я е без да разбера., а в понеделник вторник и сряда пи Nux vomica 15 ch, във връзка с кашлицата която имаше, Сега се притеснявам да не се засили отново кашлицата, тъкмо отшумяваше. Трябва ли да пие пак  лекарството, за да не се върнат симптомите?

Моето мнение и опит, приятно се различава от това на Архангел,така че споделете дали дъвката го е антидотирала, в случай че преди дъвката е имало подобрение от Нукс-вомиката.   Laughing

Laughing Не успяхме да го антидотираме. Но въпреки това започнахме пак да покашляме (изядохме един сладолед). Е надявам се тоя път без лекарства да минем Praynig

# 163

изпробвано ли е?
smile3521

Ирина, завиждам ти благородно за липсата на АБ. Дъщеря ми е с хроничен тонзилит и хипертрофия на сливиците. Вече е почти на седем, подобренията започнаха отскоро, откакто сме на хомеопатия. Но ти давам гаранция от личния си опит, че антибиотиците само замазват положението и ДОРИ водят до проблемите. И на нея меркуриус й действа добре. Само че третата сливица я извадихме Tired

# 164
  • София
Мечка Малинарка,
Досега не сме имали толкова сериозно нещо като гнойна ангина и затова сега сериозно се притеснявам. Днес 3 пъти е вдигала 39гр, предполагма ще има и 4-и път.
Минахме и през педиатърката ни, изписа ни Бинозит  АБ, разбира се не ми даде направление за гърлен секрет, з-то нямало смисъл - гаранция била бактериална ангина, нямало време да се чака до понеделник-вторник за резултати....Та утре ще си пусна аз един гърлен секрет, дано в петък е ясно дали има бактерия или не. Така и хомеопата ни ще ориентирам по-добре.

Така водят и моята девойка - с хроничен тонзилит, а за 3-та сливица - е рано все още. Моето желание е да не се стига до операция и затова се и обърнах към хомеопат.
Сигурна съм, че започнеме ли веднъж с АБ, оттам нататък вече ще се въртиме в един порочен кръг....та ще стискам до петък, ще дам шанс на хомеопата ни, нали за това съм завела дъщеря си при нея. Дано меркуриус да е нейното ХЛ.

Общи условия

Активация на акаунт