ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 68 142
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
irina_a, може да пробваш и с народна медицина: компреси с извара или лимон. Изтеглят гнойта при гнойна ангина.  Peace
Децата ми няколко пъти са се оправяли при гнойна ангина само с хомеопатия или само с компреси. Но по -често наред с хомеопатията, или даже преди нея, слагам и компреси.

# 166
Вярно е, кръгът е порочен.
При нас се наложи конституционално лекарство и отделно меркуриус. Засега има ефект.
В интерес на истината преди да почнем хомеопатия, имахме един период, в който не давах и антибиотиците вече,така ми беше писнало. Карахме само с природните методи. Но все пак тогава беше на 4, не толкова малка като твоето детенце.
Още повече, че в повечето случаи беше бодра, дори с температура.
Компресът с извара при нас действаше безотказно за гнойта, за да не спамим, ако искаш ми пиши на лични. Знам го от д-р Михайлов, който, въпреки че е боаронец, е цар на билките- изпитала съм лично за доста неща.

(Бенджи, и ти ли си с официалното рекламно лице на сектата Mr. Green)

# 167
  • Пловдив
Да Ви питам(тези от Пловдив) дали имате впечатления от др-Инджева,препоръчаха ми я като класически хомеопат от Хом.Дружество и мисля да водя сина си при нея.Моля някои да сподели!Но междувременно почнахме АБ щото сме със сериозни хрипове и кашлица...нямаше кога да го водя при хомеопата.Може ли да се дават и АБ и хомеопатия едновременно???
А иначе пробвам и бабини рецепти и компреси и дано се закрепим по-бързо!

# 168
  • София
Благодаря за съвета за компреса с извара.
Знам за бързото му действие, вчера купих и се пробвахме. След като заспа и то уж дълбоко, опитахме да го сложиме и оттам се чу един писък, ама писък и с 2 ръце започна да дърпа и да сваля компреса. Опитахме след час отново и пак същото. Но ние така сме и с лекарствата - види ли лъжички или спринцовка, почват мъките - плюе, повръща, пищи, вика, реве.
А с хомеопатията е толкова лесно даването.....

Tandonova79, не разбирам мн мн, но дадеш ли АБ, оттам нататък вече няма смисъл от нищо друго.
По-скоро започни нещо за чревната флора и за против гъбички от АБ!

# 169
  • Пловдив
Аз се сещам за една д -р Инджева, офталмолог. Знам, че има интереси към хомеопатията.
Но не знаех, че се занимава сериозно.
Ходила съм при нея като при специалист -офталмолог.

Но не знам дали е същата. Може и да е друга.

# 170
  • Пловдив
Аз се сещам за една д -р Инджева, офталмолог. Знам, че има интереси към хомеопатията.
Но не знаех, че се занимава сериозно.
Ходила съм при нея като при специалист -офталмолог.

Но не знам дали е същата. Може и да е друга.
Тази е,чудех се дали при нея или при Филева и двете ми ги препоръчаха като класически хомеопати.
Но Филева може да ни вземе чак на 3 а и не мога да отсъсътвам от работа...

# 171
  • Пловдив
Благодаря за съвета за компреса с извара.
Знам за бързото му действие, вчера купих и се пробвахме. След като заспа и то уж дълбоко, опитахме да го сложиме и оттам се чу един писък, ама писък и с 2 ръце започна да дърпа и да сваля компреса. Опитахме след час отново и пак същото. Но ние така сме и с лекарствата - види ли лъжички или спринцовка, почват мъките - плюе, повръща, пищи, вика, реве.
А с хомеопатията е толкова лесно даването.....

Tandonova79, не разбирам мн мн, но дадеш ли АБ, оттам нататък вече няма смисъл от нищо друго.
По-скоро започни нещо за чревната флора и за против гъбички от АБ!
И аз сега не разбирам...защо да няма смисъл,а другите как постъпват?А и давам Саностол пробиотик и как да чакам и да не дам АБ(и аз не исках)като хриповете са слезли на долу и сме готови я за бронхит я пневмония...при нас мн.бързо се развива!А и нали хомеопата ще помогне след това да се закрепим...Сега просто нямах избор!

# 172
  • София
Имах предвид, че няма смисъл от хомеопатия за проблема, за който вече давате АБ. З-то АБ убива всичко -  и вредно и полезно.
След АБ знам, че се дава опашка от хомеопатични.
Не се ангажирам с 100  това% вярност, за това и казах, че не разбирам.

По-разбиращите ще ви споделят тяхното мнение.

# 173
Искам да попитам,хроничният гастрит и язва на стомаха дали се лекуват с хомеопатия?? Защото хапчетата които ми предписват неводят до голям напредък,а вече се лекувам 5-6 месеца.И вазможно ли е стомаха да е причина за розацеята ми???

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 16:16 от по-добро бъдеще

# 174
Момичета, споделете какъв е този вълшебен компрес с извара или лимон за гнойна ангина

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 21:24 от kassii

# 175
  • Пловдив
Момичета, споделете какъв е този вълшебен компрес с извара или лимон за гнойна ангина
Има го описан подробно как се прави...пусни търсачката или в google  и готово! Peace

# 176
  • Пловдив
Ако може да ми помогнете-въпроса ми е дали хомеопатията лекува различни алергии?Оказа се че кашлицата с хриповете която има сина ми е май от някаква алергия...И освен на хомеопат трябва ли да го заведа и на алерголог или на др.лекар?Снимката показва че е ОК,а кашлица си имаме.
Мерси

# 177
Освен хомеопатията ,няма как друго да ти  помогне за алергиите.Децата ми имаха доказани алергии от кръвен тест, при алерголог ,лекувах ги със сто лекарства и си правиха алергии пак.Започнах да търся алтернатива и така се запознах с хомеопатията.Вече 2 година не са правили алергия, ядат шоколад,мляко,яйца,мед-неща които преди им бяха забранени.Потърси си добър класически хомеопат.Не търси други лекари,няма как да ти помогнат ooooh!

# 178
Искам да попитам нещо за една моя близка(20г)- има поликостоза на яйчниците, от 3 години пие хормонални лекарства, но има много високи нива на тестостерон и силно окосмяване. Може ли да й се помогне с хомеопатия?
Благодаря предварително  Hug

# 179
Искам да попитам нещо за една моя близка(20г)- има поликостоза на яйчниците, от 3 години пие хормонални лекарства, но има много високи нива на тестостерон и силно окосмяване. Може ли да й се помогне с хомеопатия?
Благодаря предварително  Hug

Може. Нужно е да намери КЛАСИЧЕСКИ хомеопат. Дългогодишната употреба на хормонални препарати може и да забави процеса на въстановяване на здравето, но не при всички случаи е така.

Общи условия

Активация на акаунт