ВЪПРОСИ към хомеопати - 6

• 69 315
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Здравейте,може ли да ми каже някой какво означава "купиране на симптомите"?Благодаря предварително  bouquet

# 182
  • Пловдив
Днес най-накрая ходихме при класически хомеопат!
Изписа ни хистамин/пак на капки/само за 3 дни и проследяване на 40-тия ден,а до тогава да следим състоянието му и така...Оказа се че сегашната му кашлица и "хъркането" на гърдите най-вероятно е хомеопатична реакция от многото лекарства давани на детето от НЕкласич.хомеопати.Просто трябва търпение,нали?За да се закрепим и да се възстанови организма на малчо.
Вие как мислите?

# 183
Мисля ,че хомеопата ти не струва. Проследяването трябва да е веднага след приема  на лекарството, не на 40 ден. В хомеопатията няма такива схеми.

Относно избора на хомеопат

3.   Добрият хомеопат Ви препоръчва да вземете пробна доза вечерта, и да го уведомявате те през следващите два дни за реакцията на организма Ви. Не повтаряйте приема преди разговора с него!
4.    При този разговор той ще Ви уведоми колко често да повторите терапията, така че да е сигурен, че заболяването Ви се лекува по най-бързия и умерен начин.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 15:35 от цонка-офи-дочка

# 184
  • Пловдив
tandonova79, при кой ходихте? При Инджева ли?

# 185
  • Пловдив
Мисля ,че хомеопата ти не струва. Проследяването трябва да е веднага след приема  на лекарството, не на 40 ден. В хомеопатията няма такива схеми.

3.   Добрият хомеопат Ви препоръчва да вземете пробна доза вечерта, и да го уведомявате те през следващите два дни за реакцията на организма Ви. Не повтаряйте приема преди разговора с него!
4.    При този разговор той ще Ви уведоми колко често да повторите терапията, така че да е сигурен, че заболяването Ви се лекува по най-бързия и умерен начин.

Защо реши че не струва???Може би аз не съм се изразила правилно-следващият преглед ще е след 40дни,а до тогава да следим за промени в с-нието на детето.Как трябва да бъде според теб???

# 186
  • Пловдив
И щерка ми е при нея, и при нас така процедира...
Смятам, че знае какво прави!
Препоръчват я от Хом. общество, пък и повечето пловдивчанки - съфорумки са при нея...  Peace

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 16:48 от *Бенджи*

# 187
  • Пловдив
И щерка ми е при нея, и при нас така процедира...
Смятам, че знае какво прави!
Препоръчват я от Хом. общество, пък и повечето пловдивчанки - съфорумки са при нея...  Peace

ПП: tandonova79, добре е да изтриеш името, да си няма проблеми жената.... Wink
Ами и аз най-вече затова реших при нея...все още нищо не мога да коментирам,ще чакаме и ще видим!
А защо да го изтрия-направих го,но и на търсачката да пуснеш пак ще попаднеш на коментари и мнения за нея+телефона и??? Peace

# 188
Имам въпрос - веднага след приема на ХЛ (на гранули) синът ми изпи една чаша вода. Знам, че не трябва да слага нищо в устата си 20-30 минути преди и след приема на лекарството, но в този случай не успях да го предотвратя. Да дам ли нова доза?

# 189

Цонке, моля те недей така.  Laughing Как го измисли това?! Какъв смисъл може да има от проследяване веднага след взимане на лекарство? Това е все едно да се назначи контролен преглед на счупен крак в деня след слагането на гипса. Защо е нужно това?! Проследяването е след известен период от време, който варира, в зависимост от състоянието, от даденото лекарство (защото различните лекарства действат различно дълго) и от ситуацията. Ако има проблем по-рано от насроченото проследяване, разбива се, че се обаждаш на хомеопата, но това е извънредно, а не обичайното.

# 190
Точно така трябва да бъде, не се притеснявай, цонка, нещо се е объркала.  Peace

Защо реши че не струва???Може би аз не съм се изразила правилно-следващият преглед ще е след 40дни,а до тогава да следим за промени в с-нието на детето.Как трябва да бъде според теб???

# 191
Имам въпрос - веднага след приема на ХЛ (на гранули) синът ми изпи една чаша вода. Знам, че не трябва да слага нищо в устата си 20-30 минути преди и след приема на лекарството, но в този случай не успях да го предотвратя. Да дам ли нова доза?

Няма проблем, не давай доза. Лекарството си е подействало. Водата не пречи.

# 192
  • Пловдив
Точно така трябва да бъде, не се притеснявай, цонка, нещо се е объркала.  Peace

3.   Добрият хомеопат Ви препоръчва да вземете пробна доза вечерта, и да го уведомявате те през следващите два дни за реакцията на организма Ви. Не повтаряйте приема преди разговора с него!
4.    При този разговор той ще Ви уведоми колко често да повторите терапията, така че да е сигурен, че заболяването Ви се лекува по най-бързия и умерен начин.

Благодаря ти!Дано и с нас най - сетне всичко е ОК!

# 193
Архангел това не го казвам аз, а Люк де Шепър. Wink И да, моят хомеопат и всеки един добър хомеопат проследява след два дни за да се види дали няма влошаване(similar aggravation) и с това проследяване се цели да се нагоди дозата за да няма последващи кризи. Вземете прочетете нещо различно от Бг-мамма. Статията за избора на хомеопат говори по тези въпроси, ама кой да се занимава с такива неща. ooooh! Как беше чукча не читатель....

А това пък, че половината форум ходи при този хомеопат, ако е довод за това дали хомеопата е добър, здраве му кажи...

Аз съм дотук, давайте си съвети каквито искате, но не наричайте псевдохомеопатите хомеопати, които практикуват правилно.

# 194
  • Пловдив
Надявам се и останалите тук пишещи хомеопати да изкажат мнение... Simple Smile

Така...та както и tandonova79 писа, проследяване има по тел....

Общи условия

Активация на акаунт