Перла - Обичам те и много са причините - Епизод 32

• 31 756
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
 smile3501 iitina!Справила си се.

# 543
ЕДВА СЕГА ВИ ИЗЧЕТОХ, ОСТАНАХ БЕЗ ДЪХ И БЕЗ ДУМИ!    кАТО, ЧЕ ЛИ БОГОВЕТЕ СА СЕ СЪБРАЛИ ТУК ПРИ НАС.   мОМИЧЕТА, ЗАЩО НЕ СТЕ В Б-Я ТЪРСИ ТАЛАНТ?     С НАЙ-ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ ПИШЕЩИ И МОЖЕЩИ  ТРУЖЕНИЧКИ-КОЛХОЗНИЧКИ -  ГОЛЯМ ПОКЛОН.   БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА,  БЛАГОДАРЯ, ЧЕ  НИ ПРАВИТЕ СЪПРИЧАСТНИ  С  ВАШИЯ ТАЛАНТ.

# 544
# 545

vania1954,много си права!vikktpry и shoppp са си за "България търси таланти"  newsm10 Сигурна съм,че всички са съгласни с теб и че изпита пред журито с размах  от тях  ще бъде взет.

# 546
Здравейте, момичета!
Чудесни сте - активни, забавни,любопитни и информирани! И ако това беше всичко - добре....но...ето ,че се появи на небосклона и поетичният  дует VIKKTORY и SHOPPP  !
 БРАВО! И сте находчиви, и сте оригинални.....Благодаря ви за удоволствието! Дерзайте! Дали да не ви "дръпнем" и процент от PR-ите на Къванч и Сонгюл? Naughty...Че вие / и останалите мамичета/ им правите много по- добра реклама. Още веднъж - Браво! smile3525

# 547
СПЕЦИЛНО ЗА ДУЕТА VIKKTORY и SHOPPP ДА НИ РАДВАТЕ С ВАШИТЕ ТВОРЕНИЯ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ СТРАХОТНИ СТЕ БЛАГОДАРЯ

# 548
Ооохооо,Пънарчето без да иска си намери ухажор..

# 549

Ако някой има нужда от кафе като мен в този следобеден час да заповяда!

# 550
Влизам ... и дъхът ми спира !!! Браво , момичета !  bouquet  bouquet  bouquet
Shoppp , Heart Eyes приятелко мила , за твоят талант знам , вече доста пъти си ме оставяла безмълвна или пък без дъх от смях ! Обичам те ! Heart Eyes
Виктори ,  Hugмного ти благодаря за прекрасните рими , които си наредила , за да зарадваш бригадата! Много съм впечатлена !  bouquet
Лагунка ,  Hug ще се възползвам от кафенцето и ще бягам по задачи , по- късно пак ще намина ! Wink

# 551
Берг е хванат на местопрестъплението.  Joy Joy Дядо му го дърпа за ухото като малко дете.Дадото се ядоса повече на Берг,защото отиването в казарма било въпрос на чест,а реагира по-спокойно на това,че къщата е ипотекирана и са на път да се разделят с нея.До колкото разбирам тази къща им е символ на семейното единство и успех.Ми не ми е адекватно поведението на Фикри.

# 552
# 553
# 554

.........Дадото се ядоса повече на Берг,защото отиването в казарма било въпрос на чест,а реагира по-спокойно на това,че къщата е ипотекирана и са на път да се разделят с нея.До колкото разбирам тази къща им е символ на семейното единство и успех.Ми не ми е адекватно поведението на Фикри.
Аз пък съм бясна на Мехмет  Mr. Green....При  Нихан се разтапяше от любезност - загрижен, усмихнат, галантен, какво й каза : " Винаги ще съм до теб"......, а при Инджи - тъмен облак. А нашето момиче го утешава, разбира, чуди се как да  им  "спаси" къщата .
 Ах, Мехмет, Мехмет! #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт