ами айде дееееее
утре и в петък няма да вали.ако искате в петък

Голям хитрушко е станал 
ама то понякога не му и стига и започва да пищи и вика по нашето ядене
През нощта не яде, буди се доста пъти, но ставам, успокоявам го и пак заспива. Сутрин се буди към 8-8.30ч.

направо ми надува главата... 

Аз хапнах тази вечер рано, мисля да се пробвам да гладувам утре, пък колкото издържа.
По принцип пия много вода, но не съм много по гладуването.
. То не, че на други места не е така, но аз тогава бях млада и идеалиска все още. Очаквах да попадна в някаква суперинтелектуална среда, ама не би. Излязох от снобската атмосфера на СУ и влетях в малко квартално училище в провинцията. 
ей ся ме изядохте
. Изобщо пъстра картинка и никога не скучаеш, само здрави нерви ти трябват.
. Питаха и споделяха всичко дори в един шести клас обсъждаха дали и докога момичетата да са девствени, че повечето се бяха загаджили
. И аз без да мисля много много си изплясках либералното мнение, което естествено се хареса. Ама като ми дойде на акъла, че са част от по-патриархално общество и че родителите им сугурно ги учат на друго много бързо замазах ситуацията и казах да слушат мама и тате. 
Защото ако е за постоянно то тази диета не е за мен
И друго дали мога да пия натурален сок 100 % вместо изцеден
( стоз моя мързел май за никаква диета не ставам
)
Днес и Пети ми писа и ми прати няколко линка и май ще го поръчам от един сайт , където е доста по-евтино , само малко метресе параноята защо е толкова евтино там и дали тоя сайт е читав
това е сайта , някой поръчвал ли е нещо от него ? 
!
Защото ако е за постоянно то тази диета не е за мен
И друго дали мога да пия натурален сок 100 % вместо изцеден
( стоз моя мързел май за никаква диета не ставам
)
И друго- мога ли да пия кафе сутрин, че ми е малко ниско кръвното и ме е страх да не направя някоя беля? 
Все още не могат да разберат какво му е, а температурата продължава... Та с една дума стискайте много палци и изпратете цялата си положителна енергия към тях!

не знам какво му става на това дете,мине не мине време и гласа и го няма.