Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Пловдивски мами,среща няма ли да има в близките дни? Времето ще се оправи,така че дайте ако искате да се разберем нещо.

ами айде дееееее

утре и в петък няма да вали.ако искате в петък

# 256
тони 83 виждам те, как сте с Криско?

Ние сега се връщаме от консултация-10600 гр-отслабнали сме 400 гр,заради зъби ли не знам както хубаво си ядеше,сега не иска да яде от 1 седмица, 79 см.Биха и ваксината,не гъкна,дано не му повлияе.

# 257
Здравейте момичета,
М@м@ страхотна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и здраво и пухкавко бебче на финала!
Мечи честити розови гащенца Hug
Добре сме с Криско, само дето не му смогвам вече на дяволиите, не ми дава и на компа да седна, не знам ревнува ли или какво, ама като ме види, идва и започва да мрънка и да ме дърпа Crazy Голям хитрушко е станал Heart Eyes
За яденето - вечер към 21-21.30ч хапвя супичката от ДК със сухарче и кис.мляко - около 300мл, като чета май доста си похапва newsm78 ама то понякога не му и стига и започва да пищи и вика по нашето ядене ooooh! През нощта не яде, буди се доста пъти, но ставам, успокоявам го и пак заспива. Сутрин се буди към 8-8.30ч.
За националната среща този път мисля да не я пропускаме, ще гласувам за 26 и 27-ми и за Момина крепост, но и за 19 и 20-ти пак съм съгласна, а и за хотела нямаме претенции Heart Eyes
Миналата седмица бяхме и на ЖК и на ДК. Та Криси го изкараха, според техния кантар, че от януари месец не е наддал нищо -10кг си е, а аз вкъщи го меря 10,900, но карай да върви, а на см е 77.
А за ЖК - бебчо си е добре, отговаря си на седмиците и така. Пупата расте и вече не съм като преяла май, а и от около седмица усещам сладки потупвания отвътре Heart Eyes
Това е засега от нас, хубав ден и много  Hug

# 258
Здравейте и от нас.

Набързо поздрави на всички и специално на новата бремнна мама. Здарво и пухкаво бебче с безпроблемна бременност.

Деска, отговарям ти за ноктите. Зависи от дължината на твойте нокти в момента, провери дали има Bio Sculpture GEL, т.е. маниюристка която да работи с него. Удължаването с този тип гел се прави с фиберглас или коприна и е най-безвреден за естествения нокът. По принцип много добра немска фирма е LCN. Този тип гел е много устойчив (много добър за майки на малки бебета), но се води от типа твърд. Маха се само с пилене, докато Биото е само с накисване в една специална течност и при LCN могат да ти ги удължат с надграждане или ноктопластика пак ти казвам зависи от дължината на твойте нокти.  Пиши ми на скайп ще ти кажа повече да не спамя темата с такива неща.

Ние се кърмим. Вечеря в 18 ч. и след това е на кърма. Рядко се буди. 9.800 кг сме не сме от най говорещите (мама, тати,баба, дай,ето,айде и виж)

Целувки    bouquet  bouquet  bouquet

# 259
Привет на всички.
Честито на всички, който имат повод, няма да изброявам, че ще пропусна някой
Ние сме добре, дивеем по цял ден и вече  от много баби мераклий да я гледат и да спи у тях, вече никоя не остана  Laughing, даже на един фризьор немога да отида, но утре се разбрахме с милото, че той ще я гледа.
Днес успях най-после да отида на АГ-всичко е наред, каза, че може да действаме за второ, но ще поизчакаме  Laughing
За яденето, направо като ви чета, че ядат по 300 гр  Shocked, ние едвам изяждаме 150-200 и от 1 мес.отказва и млякото вечер и супа неиска, абе общо взето вечер яде малко от нашето ядене и това е и към 2-3 се буди от глад пийва 90-100 мляко и така до към 9.30-10, общо взето моите мъки с неяденето продължават.
Това е за сега, че трябва да слагам вечерята.
лека вечер  Hug

# 260
Ох, успокоих се,че не само ние се будим по няколко пъти на вечер - напоследък само чувам как разни бебета на познати си спят по цяла нощ и ми се изпращат укорителни погледи защо съм хранила Ралица Tired
Деси, това с германските бебета е много интересна теория Wink
А за спането- Ралица заспива към 8-8,30 , но става в 6,30, което ме разбива...От три дни не иска да пие мляко преди сън  newsm78
Иначе от няколко дни много "рисува" и днес й купих нови пастели - голяма радост...Води ме с ръчичка до масата в трапезарията, слагам я  в скута и започваме да рисуваме...И не спира да повтаря "тати" Stop направо ми надува главата...

# 261
M@m@,честита ти бременност!Нека бъде лека и безпроблемна  Praynig

Атмосферче,за кг хич,ама хич не се притеснявай.По принцип около година и половина средното тегло на децата трябва да е около 11.5 кг поне така пише по таблиците.Лично аз видях в картона си че на 2 год. и 3 месеца съм била 11.100 кг и 91 см.  Laughing Белослава на годинката беше 9.300 кг и сега на 1.3 сигурно пак няма да сме стигнали 10 кг,а см са ни 80 вече.

Вечерята ни е супа с два сухара или филия хляб към 7.30 - 8 ч. вечерта и преди сън пием 240 мл АМ.През нощта ставаме по веднъж и пием АМ около 210 мл.

Десика,май не е писала какво стана с изследванията на Йоан  newsm78

# 262
Лори, мерси че напомни!   bouquet Аз хапнах тази вечер рано, мисля да се пробвам да гладувам утре, пък колкото издържа. Peace По принцип пия много вода, но не съм много по гладуването.  Embarassed Аз не разбрах и на четирите посочени дати ли трябва да се гладува?
Патенце, и аз съм даскалско чедо.  Laughing Майка ми беше дълги години детска учителка, после изкара задочно магистратура за логопед. Докато работеше като учителка се е случвало след работа ние да вряскаме със сестра ми, смеем се, играем нещо, а тя започва да вика, че иска поне миг тишина и спокойствие. После, когато карахме стаж последната година в университета я разбрах- шумът и психическото напрежение да озаптиш 20 деца така те напрягат, че след това само седиш и гледаш в една точка като идиот, имаш нужда от време за презареждане. Тук има учители, които са работили по специалността си-Деси, мисля, че Писсчето също, те ще кажат действително ли е толкова лошо по училищата(или по-лошо  Twisted Evil), аз засега съм решила, че ще пробвам, ако ме вземат, поне доколкото издържа.
Пастелите са страхотна идея, ще пробваме и ние.  Hug

# 263
Цвети, благородна професия е учиталстването. Шапка им свалям на тези, които издържат. Аз лично се отказах заради заплащането. Но колкото и критични ситуации да съм имала с децата се разбирахме прекрасно.
 Мен по-скоро ме шокира атмосферата в колектива. Изключително интригантска и клюкарска. Бяхме все хора с различни специалности с малко общи интереси и почти не говорехме по работа. Логично постоянно се дрънкаха кокалите на някой неприсъстващ  ooooh! . То не, че на други места не е така, но аз тогава бях млада и идеалиска все още. Очаквах да попадна в някаква суперинтелектуална среда, ама не би. Излязох от снобската атмосфера на СУ и влетях в малко квартално училище в провинцията.
 Но много бързо ме излекува живота и от идеализма и от махленския манталитет. Сега ако се върна към тази професия вече ще гледам с други очи и със сигурност ще мисля по-различно. Ама пустото заплащане пак ме спира  Tired
 Но това беше все пак преди десетина години и ученическия морал все още съществуваше като понятие поне. Въпреки, че на няколко пъти ми се наложи да поздрусам някой друг осмокласник ( просто гледай да няма свидетели  Wink ей ся ме изядохте  Mr. Green )
   Имахме ученици и от малцинствата и на някой от тях просто думите не им стигаха до ушите та се налагаха и показно да правим. Имахме си и наркоманчета и то от прилични семейства. Имах и опит за самоубииство на един от мойте седмокласници, и нулев интерес от страна на родителите му по въпроса  Crazy. Изобщо пъстра картинка и никога не скучаеш, само здрави нерви ти трябват.
 Щом си решила ще успееш , а и с твоето чувство за хумор ще си любимка на децата. Аз мойте ги бях научила ако слушат и си вземем материала, и ги поизпитам и остане време да си разказваме воцове. Неподозиран ефект имаше. Даже се караха един на друг ако пречат на часа, че всеки искаше да си каже вица накрая  hahaha. Питаха и споделяха всичко дори в един шести клас обсъждаха дали и докога момичетата да са девствени, че повечето се бяха загаджили  #Crazy. И аз без да мисля много много си изплясках либералното мнение, което естествено се хареса. Ама като ми дойде на акъла, че са част от по-патриархално общество и че родителите им сугурно ги учат на друго много бързо замазах ситуацията и казах да слушат мама и тате.
 Но като се сетя, че имаше една майка, която пращаше изключително красивата си и умна дъщеря всеки месец да проституира при старците и момичето изчезваше за по няколко дни като се раздадат пенсиите ми идеше някой родители да ги линчувам публично. Какво ли не говорихме къде ли не ходихем ама резултат не видях  #Cussing out
 Аи стига толкоз че се увлякох в спомени..............та досадих.
 Аз само последно да споделя от сутринта Ачката е със сополки. Само това е няма друго. Давам му витамин Ц, сребърна вода и осцилококциум. Някакви други идей ?
 Аиде лека и мека  Heart Eyes Heart Eyes

# 264
А да питам аз за диетата - алкохола ( в частност БИРАТА ) само в деня със соковете ли е забранен или през всичките месеци , в които го спазваш този режим  newsm78  Защото ако е за постоянно то тази диета не е за мен  Naughty И друго дали мога да пия натурален сок 100 % вместо изцеден  newsm78 ( стоз моя мързел май за никаква диета не ставам  Whistling )

Мечи мерси за инфото  Peace Днес и Пети ми писа и ми прати няколко линка и май ще го поръчам от един сайт , където е доста по-евтино , само малко метресе параноята защо е толкова евтино там и дали тоя сайт е читав  newsm78 това е сайта , някой поръчвал ли е нещо от него ?

Нашия режим на хранене (силно казано режим , щото часовете доста варират  Rolling Eyes) е :
сутрин към 8.00 ч- АМ 220 мл (но много често не го изпива всичкото);
закуска към 10.30-11 ч - попара или супата от кухнята;
обяд (тук часът много зависи дали и коло време е спала)- второто от кухнята;
вечеря/следобедна закуска в 17 ,18 или 19 часа (зависи от обяда) кремчето от кухнята или кисело мляко с бисквити и плодово пюре;
вечер преди сън към 21 ч - 220 мл АМ , което също в повечето случаи не изпива до край
Спим цяла нощ спим с няколко примрънквания в просъница , но не се буди просто си измрънква и се завърта ( в редки случаи ми се налага да стана да и дам биба и да и мушна в ръцете играчката , с която спи. Пу-пу да не и е уруки  Laughing

За килограмите - според нашия кантар е към 10 кг

Лека нощ муцки   bouquet

# 265
Писче,  Hug!
Тъй като вече са по-големи можеш да даваш имуностимулатори, например Клеева тинктура(2-3 капки в малко вода два пъти дневно), ехинацея(аз използвам на д-р Таис 10 капки, 3 пъти дневно), Имунокинд (три пъти по едно хапченце, разтворено във вода), Коризалия (тя е специално за хрема, първия ден по едно хапченце, разтворено във вода на всеки 2-3 часа, а на следващия 3-4 хапченца дневно). Имунокинда и Коризалията са хомеопатични, при тях се спазва правилото 15-30 мин преди и след лекарството да не се яде/пие нищо. Аз обикновенно ги редувам. Например, сега Калина е болна, хрема и малко я дразни гърлото, давам и ехинацея и промивам носа със Стеримар, а на Ралица давам Имунокинд, защото, миналата седмица като беше болна пи ехинацея. Да не си помислите, че бухам всичко накуп.  Twisted Evil
А да питам аз за диетата - алкохола ( в частност БИРАТА ) само в деня със соковете ли е забранен или през всичките месеци , в които го спазваш този режим  newsm78  Защото ако е за постоянно то тази диета не е за мен  Naughty И друго дали мога да пия натурален сок 100 % вместо изцеден  newsm78 ( стоз моя мързел май за никаква диета не ставам  Whistling )

И аз се чудех за бирата.  Mr. Green Нямам нищо напротив да хрупам зелена салата и даже обичам да пийвам винце, от време на време. Ама биричката не си я давам . Naughty И друго- мога ли да пия кафе сутрин, че ми е малко ниско кръвното и ме е страх да не направя някоя беля?

# 266
  • Sofia
Привет от нас Simple Smile

Вчера говорих с Деси. Те са в Пирогов, тъй като Йони е направил алергия от антибиотика и целия е бил подут и изринат Sad Все още не могат да разберат какво му е, а температурата продължава... Та с една дума стискайте много палци и изпратете цялата си положителна енергия към тях!

После ще се включа по темите, сега отивам за кафееее... Tired Tired Tired

# 267
За желаещите от София за разходка в Борисовата градина : с Дани ще се разхождаме там, ако има желаещи, заповядайте. Среща в Борисовата градина на входа до езерото в 13,30.[/size]

# 268
Ох,милото момченце!Напати се с тези алергии...Дано бързо се разбере къде е проблема. Praynig

# 269
Добро утро

Ох милия Йоан,дано по-бързо да премине всичко и да си отдъхнат вече Praynig Heart Eyes
Мая от вчера пак ми е без глас newsm78не знам какво му става на това дете,мине не мине време и гласа и го няма.
Пети, аз ще се опитам да дойда в Борисовата градина,стига да ми оставят колата,че с метрото ми е сложно да мъкна количката барабар с Мая.Имам ви и на двеете телефоните ще звънна ако цъфна да ви видя къде сте Wink

Общи условия

Активация на акаунт