Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
Добро ви утрооо  Hug

Ох, стискам палци за Йоан, душица златна  Praynig Praynig Praynig

Цвети, Теди, аз доколкото знам, може кафе, вода, сокове, но бира не. Ама четири дни в месеца не е такава драма  newsm78

Аз пък напоследък в друг филм съм се вкарала. Руси хич не спи спокойно, непрекъснато диша по-тежко, че и похърква от време на време, сумти и тн. Вашите така ли са или да започвам да се притеснявам  newsm78

И аз днес може да се класирам за Борисовата, но не знам кога ще се събуди дребния, че днес нещо оплескахме режима малко. Ще звъня по телефоните.

# 271
  • София
Ох, така гадно ми стана за Йоан.Дано се оправи бързо, че и на Деси милата и се събра много вече.ДАно бързо разберат накрая какво му е.Стискаме много силно палци и изпращаме положителна енергия.

# 272
И аз стискам палци за Йоан и Деси, дано скоро разберат какво му е и го изпратят излекуван у дома!  Praynig
Галл, то виното е за другото време от месеца, 4 дни не са драма, ама цял месец без бира си е жива трагедия.  Wink
Калина ми похърква понякога и сумти, ама тя е с трета сливица.

# 273
Здравейте   bouquet

fingerscrossed За Йони , дано по-бързо да го излекуват слънчицето  Praynig

Галче значи само за тези дни става въпрос , това е добре , че през цялото време не може без бира  Naughty

# 274
  • София
Много мъчно ми стана, като прочетох... Как може толкова време да не разберат какво му е? Cry Cry

Милата душица, дано са силни и двамата с Деси...

Пете, ти много късно казваш за тез разходки, дайте да се организираме тези дни за обща среща!

Мерси на всички за отговорите за килограмите, много ме успокоихте! Hug

# 275
Добро утро,
и от нас силно стиснати палци за Йони и Деси  fingerscrossed, дано по-бързо се оправи детенце че се измъчиха  Praynig Praynig Praynig

# 276
  • София
Милия Йоан! Продължавам със стиснатите палци!

Пети, аз ще се опитам да дойда, но ще звъня по тел.

# 277
И от нас много стиснати палци за сладура Йоан!  Praynig

Миме, щом на Мая и се губи гласа, но не и е зачервено гърлото и не я боли, може да алергия. Не искам да те вкарвам в някакви филми, просто аз съм минала по тоя път. Точно в този период и през ранна есен алергиите са във вихъра си. Аз имам алергия към полени, която с годините израстих, но пак в тези периоди ми сълзят очите, имам хрема на моменти и ми се губи гласа от време на време. Губи ми се гласа и при отиване на планина. Още в колата, докато почнем да се изкачваме и гласа ми става дрезгав и пресипнал. Това не знам на какво се дължи, но винаги се случва.

# 278
Теди, аз пак по темата - в този сайт има доста неща на тези вносители (Jane, Inglesina), ваучери за покупка от техния магазин (Baby Planet), така че би трябвало да е читав  Thinking Би могла дъ се обадиш по тел. в Адриа или в магазина направо и да ги питаш, пък и не е сигурно, че тези цени са актуални, може да са вдигнали. Успех  Peace

Милият Йоан, много им се насъбра, как така не могат да открият какво му е, толкова време мина.... надявам се в Пирогов да открият най-после и да се оправи горкото дете. Много целувки и успокоение за Деси  Praynig

# 279
kremucka,не ме вкарваш в никакви филми,то попринцип май Мая е с алергия към цъфтящи или слънцето,та може и да си права за гласа,аз не се бях сетила,че може да е от това.Мерси Hug
Теди, какво става с майка ти?Ще я оперират ли днес?Стискам палци. Hug
Аз за съжаление няма да се класирам за "Бойко Борисовата градина"така се казва вече парка hahaha оставиха ме без кола Sadдруг път ще да е .

# 280
Много стиснати палци и от нас с Краси за Йоан и Деси !

На Краси много дълго време му беше все едно запушен носа и дишаше тежко,но се оправи най-после Peace  Това се случва вече два пъти преди или след като се разболее малко.

Дано не е нищо сериозно Praynig

# 281
Дано Йоан се оправи по-бързо и да разберат какво му е на детето! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 282
Наистина дано се оправи Йоан, стискам палци и изпращам любов и положителни мисли към него!!!
Леле Пате, то наближава срещата с твоето второ пумпалче - ей че радост  Hug, дано всичко да мине леко и безпроблемно и се появи живо и здраво бебчето ви!!!
 Hug

# 283
Милите Деси и Йони Hug,дано всичко преключи бързо и  се приберат скоро здравички в къщи baby_neutral
Деси 06,Ламтурниче, спазвате ли днес лунната диета?Открих,че във форума има цяла тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490989.0.Аз за сега се справям.Но днес ми дойдоха две колежки на гости и така ме изкушиха...донесоха пълна чанта със сладкиши на децата уж,едва устоях..

# 284
  • София
Az samo da kaja, che sme jivi i zdravi
Moje bi v subota ili nedelq shte procheta tuk kakvo stava
Imam 2 burzi vajni vaprosa:
Imame li veche bebe?
Organizira li se sreshta skoro?

Общи условия

Активация на акаунт