Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
Пожелаваме на Йоан бързо оздравяване!  Praynig

# 286
Карбо,родено бебче още нямаме,но имаме още едно неродено!!! Laughing

Искате ли за следващата....напр. сряда,да запазя маса за 20.00 ч в бирария Варщайнер на "Гурко'?

# 287
q

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 15:40 от 4erveno6iika

# 288
ЗДравейте момичета   bouquet
Майка ми днес на обяд я оперираха , преди малко бях при нея . Махнали са и гърдата , с лекар не се видях утре ще говоря като отида. Пратили са проба за биопсия , надявам се да е всичко наред  Praynig

# 289
Милите Деси и Йони Hug,дано всичко преключи бързо и  се приберат скоро здравички в къщи baby_neutral
Деси 06,Ламтурниче, спазвате ли днес лунната диета?Открих,че във форума има цяла тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490989.0.Аз за сега се справям.Но днес ми дойдоха две колежки на гости и така ме изкушиха...донесоха пълна чанта със сладкиши на децата уж,едва устоях..
Аз устоях, противно на всички очкавания. Не съм много гладна, но вече ми се вие свят и ме цепи главата- явно ми е паднала кръвната захар. Приготвила съм си вече вечерята- таратор, пълнозърнеста филийка с крема-сирене, яйце и няколко парченца кашкавал. Сега я наобикалям и чакам да стане 22 часа.  Crazy
Сега виждам, че Теди е писала- Теди, стискаме палци, всичко ще бъде наред.  Praynig  Hug

# 290
Силве, много немско заведение си избрала Wink аз съм много "за"!

Червеношийке, много голям изглежда Криско с новата прическа. В тази връзка днес сигурно 20-тина човека се обърнаха с м.ж. към Ралица - имам чувството,че тя ще остане последната без коса тук ooooh!

Искам да ви питам вашите деца как се държат в градинка с по-големи (3-4 год.) деца? Проблема е,че Ралица иска да си играе с тях,а те съответно (особено момчетата) не й обръщат никакво внимание и стават жестоки конфликти. Днес следобяд реших да я пусна в градинката,въпреки че имах големи съмнения, и след 10 минутна еуфория,се започна с мрънкането. Първо посика да стои под едни люлки, което няма как да стане, после да се катери по пързалката, което пак не се получи и накрая едно момче като не й обърна внимание започна голям рев. Аз реших да я прибера и тя най-подло се изповръща в количката и омаза всичко по нея и мен. Добре,че имаме една резервна (нищо че й е малка),че тази няма да изсъхне до утре.
Извинявам се за подробния пост, но вече се притеснявам. Тя адски се дразни от децата , въпреки че първоначално много се радва newsm78 Започва и вече да ми тропа с крак и да ми измрънква троснато все едно ми отговаря..не е ли рано #Crazy Излиза,че градинките и децата я натоварват вместо да я радват newsm78

# 291
  • Пловдив
В тази връзка днес сигурно 20-тина човека се обърнаха с м.ж. към Ралица - имам чувството,че тя ще остане последната без коса тук ooooh!

ааа и ние сме така-споко
чакаме да порастне,но до тогава ще са в мъжки род

Теди,кураж-всичко ще е ОК Praynig

Йоан на Десика бързо да се оправя също  Praynig

# 292
  • Sofia
Теди, стискам палци всичко вече да е наред!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 293
Ех,миличкия Йоан,измъчи се детето  Sad Дано скоро се възстанови напълно  Praynig Както и всички други болни дечица тук в групичката ни.
Теди, стискам палци всичко да е наред с майка ти и съвсем скоро притесненията и да са зад гърба и!    

# 294
Теди, дано е малкия дявол с тази болест на майка ти и свърши всичко добре.

Днес говорих с Десика. Още са в Пирогов, лошата новина е , че там Йони са го заразили с вирусна пневмония, та сега от това се лекуват.  Sad Дано с това да им свършат страданията вече, че много им се насъбра.

Иначе днес хубава разходка си направихме.

# 295
Теди, стискам палци всичко да наред с майка ти и бързо да се възстанови!
Ох, горката Деси-дано бързо се оправи и Йони  Praynig

# 296
Ох , милия Йони  Confused Дано се оправи по-бързо  Praynig Абе какви са тея болници, кво е това чудо ?! Как може да допускат да се заразяват дечицата вместо да ги лекуват  #Cussing out

Мечи актуална е цената, аз говорих по телефона с човека и вече няколко мейла си разменихме. Изчаквам с поръчката , защото бях пратила ЛС на една мацка , която е купила същото столче от продавалника , за да ми каже някакви впечатления от него , ама тя още не ми е писала и май ще го поръчам на сляпо утре или в другиден.

# 297
  • Пловдив
горкия Йоан,а как се чувства Деси-не ми се мисли
затова мразя болниците  ooooh!

# 298
Лелее, горките Деси и Йони!  Cry Толкова много им се насъбра, вече цял месец са болни  Confused ! Много много стиснати палци и от мен за бързо оздравяване и да се приберат в къщи!  Praynig  Praynig  Praynig

Теди, стискам палци и за майчето ти! Дано всичко да е наред!  fingerscrossed

Маринче, всички мислят Зари за момче и гледат ей,така  Shocked като им кажа, че е момиче!  hahaha

Доне, Криско е голям сладур! Много е пораснал!  Hug

ВИДЕ, ЧЕСТИТООО! ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И ПРЕКРАСНО ЗДРАВО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА! Много се радвам за вас, Тошето ще е страхотен батко!

# 299
  • София
Леле, горкия Йоан и горката Десика. Дано след тази черна серия да им се изчерпа лимита за болести за години напред!
Теди, стискам палци всичко да е наред с майка ти!

Червеношийка, Криско прилича на голяма момченце с тази прическа. Много  сладък!
Днес беше супер разходката, надявам се много скоро пак! Ще демонстрирам нагледно като разбера как да кача снимките (надявам се скоро де Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт