Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 564
  • 718
  •   1
Отговори
# 300
И аз днес мислех за Десика, на Йоан много му се е сринал имунитетът и просто е бил податлив, не е задължително болницата да е виновна  Sad Може и тази постоянна температура да е била индикация за пневмонията, която за съжаление не винаги се чува на слушалка  Confused Дано го стабилизират бързо, Пирогов е отвратителна болница с невероятни специалисти  Praynig

Теди, не губи кураж. Моят мамолог все ми повтаря, че медицината вече се справя с тази коварна болест, че има надежда, щом се открие своевременно. Вярвай, че е така, защото позитивното мислене помага при лечението  Praynig

Пети, благодаря ти, че се обаждаш  Hug Днес ужасно съжалявам, че не ви видях, но много ме заболя корема и всеки момент очаквам причинителя да идва и да си отива, че откакто ми се възстанови цикълът, съм като река.

# 301
  • в гората
 И ние изпращаме много положителна енергия на Йони  Praynig, и много стиснати палци  бързо да се оправя и да се приберат с мама вкъщи.
 Теди, дано изследванията да са добри и майка ти да се възстанови с лекота  Praynig.

Малкия Криско е супер с новата прическа  Peace .

# 302
  • Sofia
Аз по нощите се включвам с тревоги  ooooh!
Бащата на Венци е приет в инфекциозна болница със съмнение за хепатит А Sad( Даже почти сигурно, защото вече е жълт. Утре ще се разбере. Най-вероятно си е вирусен, тъй като досега не е имал проблеми с дроба. И аз сега четох за хепатита и съм много  ConfusedИнкубационният период е супер дълъг, по-тежко протича при малки деца и т.н и т.н. ......
Някой знае ли нещо повече? Какво да направя? Утре ще звъня на педката да я питам, ама е чак следобяд на работа. Мога ли да го изследвам сега?Нещо ще покаже ли?...

Имам и още едно питане по съвсем друга тема - появиха ни се мравки  Shocked И се чудя с какво да ги моря. Сипвам сол и май бягат, ама не може да седи така къщата, защото на Венцо много интересна му се вижда тая работа (а и вкусна очевидно) и само рови в солта.
Знаете ли някакви други хитрини, незастрашаващи малкото калпазанче?

# 303
Инче, за хепатита нищо не знам, не мога да помогна, за съжаление  Hug
За мравките - Biokill, има го в аптеките, бели флакони със зелен надпис, против много насекоми е и е много ефикасен. Пръскаш им пътечката, действа и след като изсъхне, а и няма да е интересин за Венцо. Успех   love001

# 304
  • в сърцето на един мъж...
Да се оправя бързо Йоан Praynig
Теди, ако всичко е хванато навреме, ще се оправят нещата Hug Стискам палци майка ти да е добре Praynig
Коте, дано всичко се нареди и при вас и да нямате проблеми Hug
Мила днес отрази едно жестоко падане на площадката в парка Sad В момента носа й е жестоко одран, тече кръв, има сини по челото и имаше кръв в носа Cry Спря ми сърцето Cry И сега спи неспокойно и проплаква от време на време Cry

# 305
  • София
Коте, стискам палци да нямаш причини за тревога!
Гея, горката Мила, но както знаем юначка без рана не може. Бързо да минава одраното носле!

И снимки от днешната разходка

Дзяк                                      хайде на пързалката                        кой ме снима

искам на люлките                                                                   героите са уморени

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 01:29 от mrm

# 306
Добро утро!!

Стискам палци и аз за маминката на Теди и малкия Йони Praynig
Коте, дано да не е хепапит Hug
Виде, честита бременност и от мен! Да е лека и безпроблемна  Hug
 От няколко дни само чета когато имам нет и време. По- късно ще пиша повече! Приятни разходки днес на всички! Laughing

# 307
Инче,не е задължително да се заразите от хепатита.Сега е рано за изследване.Като минат няколко месеца може да отидете цялото семейство да се имунизирате.Преди година и половина заведох Сашо и Боян в кабинета в центъра по заразни и пазразитни болести и сложиха на Боян ваксина срещу хепатит А,а на татко му комбинирана срещу А и Б.Преди години бях контактна и не се заразих,така че не е задължително.Стискам палци!

Гея,как е малката душица днес?

# 308
Коте, нали тъкмо две ваксини им биха на децата за хепатит? Едната е веднага след раждането, другата някъде май около годинката беше  newsm78 За Венци не се притеснявай, но за теб и големия Венци няма гаранция по принцип. Чакаш инкубационния период да мине. Моят зет се оказа, че е изкарал хепатит без много да се усети (то нали симптомите са малко едни никакви) и то точно когато бях бременна с Руси го установиха. Пък ние по това време (те още си бяха в БГ) все бяхме заедно, той мляска Дарко непрекъснато и т.н. Дано педито те успокои днес  Praynig

Гея, как точно успя така да се нареди Мила  ooooh! Как сте днес?

Толо, малко сме се повторили, но сме писали заедно Simple Smile

# 309
  • Sofia
Добро утро!

Ками, мерси за закуската Simple Smile

Силве, Галче, мерси за успокоението  Hug Нашия тати е боледувал от хепатит А и тогава нито едно от децата не се е разболяло.  newsm78 А той се е усетил чак като е бил ярко жълт  Grinning
Днес ще кажат какъв точно хепатит е, но всички предполагаме, че е А, просто другите е чудно откъде би ги хванал.
Галче, на малките бият ваксина за хепатит В. За хепатит А до 2 години на детето се счита, че ваксината е доста неефикасна и затова се препоръчва около 2 годинки и нагоре да се бие.
Абе аз откакто гледам рекламата за ваксината за А все си мисля как трябва да се ваксинираме и нищо не ни коства, но сега като минат тука вълненията и инкубационния период, ще ваксинирам мен и децата задължително  Peace

Хубавото е,че Венци с този си дядо се вижда веднъж на високосна и не е бил в контакт близък, но то като има да става, ще стане... Дано ни подмине! Praynig

Гея, милото детенце Sad Ама как успя така да си разбие лицето? Падна отвисоко или се приплъзна? Дано бързо го забрави тя, а ти да се успокоиш!  Hug

Мечи, знам го Биокил аз, ама не става, защото Венци пипа навсякъде и ме е страх, че ще си лапне ръцете след това. Ако само аз ходя след него е добре, ама от време на време и някой мъж реши да го "погледа" и няма да ти казвам какви неща съм му вадила от устата  Confused
Отивам да му обръщам внимание, че вече ме навиква яко Simple Smile

# 310
  • пак там
Коте, намери откъде излизат мравките, разтвори малко лимонтозу във водичка (силен разтвор да стане) и намажи. Мравките използват киселината си като оръжие, и като намиришат друга силна киселина - бягат. Ние така на два пъти си отървахме.

# 311
Продължаваме с положителната енергия към Йоан с Деси и майчето на Теди Praynig

Това с лимона за мравките ми се вижда ок PeaceДано има резултат Коте и дано ви подминат тревогите с хепатита и никой не се разболява у вас Praynig

Гея надявам се Мила вече да е добре Hug

Криско е мнооого сладък и пораснал и честита нова прическа Heart Eyes

# 312
Mилия Йоан, дано да се пребори скоро с болестите!  Praynig
Теди, стискам палци за майка ти. Свекито мина по този път миналия месец и в първите дни беше срината психически, но сега се съвзе и от ден на ден е все по-добре. Важното е да се държи емоционално и да я лекуват както трябва. Пожелавам ви много сила и вяра в добрия изход от нещата!  Hug
Коте, пробвай с лимонтозу. Аз съм против отровите, когато има малки деца. А и мравките са толкова упорити....Сестра ми с години си ги отглежда всяко лято и най-накрая май ги ликвидира някак, но беше много тръдно. Те уж изчезват и след няколко седмици пак се появяват.
Мерси на всички за комплиментите за Криско! Стани ни малко неудобно... Embarassed
мрм, страхотна компания сте заформили,целувки за всички малки сладурчета!  Heart Eyes

# 313
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, по-добре е, ама носа й е все едно се е борила с тигри Confused А как падна - бяхме вчера на детска площадка и  тук повечето са с едни ситни дребни камъчета /да ги питаш що такова нещо има на детска площадка, ама нейсе/. Батко й се катери по пързалката от пред назад и обратно. Дойде баща им след работа и те и двамата щастливи, че го виждат, той уж ще пази Мила и върви подире й. Батко й тръгва да се качва на пързалката, като вика баща си, нашия оставя Мила, без да я държи и се обръща да си говори с Алекс. И Мила съответно тръгва напред, попада в дупката, която е издълбана от крачетата на децата пред пързалката и се забива с право мерене в камънаците. И това стана пред очите ми, просто докато се завъртя да кажа, не я оставяй и да я хвана и тя беше паднала. Ревове, кървища... Та така Sad Направо място не мога да си намеря от вчера и се чудя с какво да я мажа, за да не остане белег Sad
Теди, Йони Praynig

# 314
Привет  от мен! Hug
Сигурно вече всички са на разходки в това хубаво време,а аз съм се хванала да чистя и пера основно,защото освен мравки имаме и бълхи #Cussing out И аз като Котето пробвах със сол и има ефект,но ще опитам и с лимонтозу.А с бълхите ми кажете какво да правя,направо не знам от къде толкова рано ни нападнаха. #Crazy
Десика, кураж и много стиснати палци за Йони. baby_neutral baby_neutral baby_neutral
4erveno6iika Криско изглежда много пораснал с новата прическа. Hug
mrm много са сладки дечицата на снимките,страхотна разходка сте си направили.Паднала е игра на парзалката Simple Smile
Ламтурниче,браво на теб. PeaceЗа главоболието е нормално,казват,че когато организма изхвърля токсините боли глава,за това пий повече вода.Аз също издържах до 22ч и хапнах малко салатка с една чаша червено винце и направо се опих. EmbarassedА Деси 06 какво ли направи,няма я да каже дали е спазвала.. newsm78
Теди,стискам палци за майка ти.Всичко ще е наред.

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 16:40 от lori_v

Общи условия

Активация на акаунт