Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 564
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
Привет!
Първо да се похваля, че от снощи официално сме на кисело мляко. Както не искаше да хапне повече от 2 лъжички, снощи преди сън изяде 250 гр и тази сутрин също. Дано да продължи така.

За хепатита - ние плануваме идния месец да имунизираме децата за хепатит А. Понеже е месец без имунизация на Ванеса, та за това. В тази връзка, Котето ме озадачи с това, че ваксината не е ефикасна при деца под 2 години. Педката ни тъкмо за Ванеса най-настояваше, понеже вече пипа навсякъде и яде всичко, до което се докопа. Ще говоря пак с нея. Ние с милото ще си поставим комбинирана.

Като заговорих за ваксини - през юни ще слагаме 3-тия Пентаксим. Ще си го купуваме ли пак или ще ни го дават по здравна каса? Нали уж влезна в имунизационния календар, или това не важи за нашите деца?

Другото, което ме тревожи откакто се стопли са хвърчащите гадинки. Много се притеснявам да не я ужили някоя, а и не знам как да реагирам. Миналата година по това време бяхме с предната количка и Ванеса гледаше към мен. Отделно през повечето време спеше навън и можех да и слагам комарника. Сега с тая количка, не я виждам постоянно и много ме е страх. Въпросът ми е - какво трябва първо да се направи, трябва ли да нося нещо с мен (като Урбазон напр., който не знам дали ще мога да поставя..)? Ясно, че ще потърся лекар, но в някои случаи минутките са от голямо значение...

Стискам палци Йоан и майката на Теди да са по-добре днес!  Praynig

# 316
Пентаксима влезе в имунизационния календар за децата, родени след април 2010, т.е. за нашите не важи.

Миме, все забравям - аз сини дрехи ще дам, ама ти розови от къде ще намериш ми е чудно  hahaha Joy

# 317

Миме, все забравям - аз сини дрехи ще дам, ама ти розови от къде ще намериш ми е чудно  hahaha Joy

Мисля, че червеното, ако го изпереш с малко Аче няколко пъти, ще постигнеш някакъв ефект  Joy

# 318
Виде,честито и от мен! Много лека и спокойна бременност то пожелавам и накрая да гушнеш най прекрасното бебе!
Деси,много положителна енергия и от нас.Дано се оправи бързо малката душица Hug
Коте,ние миналата година се сдобихме с мравки и мъжа ми чете някъде,че много помага мента.Взимаш течна мента и я смесваш с вода и слагаш там,от където мислиш,че идват.Само да ти кажа,че много силно мирише,но помага Naughty
Гея,милото детенце Hug Ама както казват хората юнак без рана не може.И тук детските площадки са покрити с дървени стърготини,много странно защо newsm78 Кико ходи и ги събира и естествено в устата ooooh!. За секунда не мога да се обърна,че си е напълнил устата с дървесина hahaha

# 319
Здравейте момичета,не съм писала много отдавна но искам да споделя нещо с вас.Днес след 6 месеца чакане ми се обадиха от Фонд инвитро че съм одобрена за 3 опита.Много се надявам Криско да си има една сестричка GrinningДа връзвам малко панделки newsm44 newsm44 newsm44
да ви почерпя за хубавата новина
Целувки и поздрави на всички Hug

# 320
..........
Ламтурниче,браво на теб. PeaceЗа главоболието е нормално,казват,че когато организма изхвърля токсините боли глава,за това пий повече вода.Аз също издържах до 22ч и хапнах малко салатка с една чаша червено винце и направо се опих. EmbarassedА Деси 06 какво ли направи,няма я да каже дали е спазвала.. newsm78
..........

Хм, мен глава не ме боля ,значи никакви токсини не съм отделила  Rolling Eyes

m.mega Честито мила  Hug Дано да се получи още от първия път  Praynig Пък може и двечки да излязат  Mr. Green

Гея цункай милата душица от мен   love001

4erveno6iika на свекито ти правиха ли и химиотерапия ?

Супер дечица виждам днес на снимките  Heart Eyes

Ох тези дни май много съм изтъпяла  ooooh! От половин час се дзверя пред екрана и и не се сещам какво щях да пиша .......
Лека нощ на всички пък дано утре се сетя  Whistling
  bouquet

# 321
Здравейте момичета,не съм писала много отдавна но искам да споделя нещо с вас.Днес след 6 месеца чакане ми се обадиха от Фонд инвитро че съм одобрена за 3 опита.Много се надявам Криско да си има една сестричка GrinningДа връзвам малко панделки newsm44 newsm44 newsm44
да ви почерпя за хубавата новина
Целувки и поздрави на всички Hug
Страхотна новина!Дано още първия път вържите розовите панделки  Praynig Успех!

# 322
  • Пловдив
Днес се събрахме 7 майки+1 татко на Млазежкия и беше много хубаво

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 11:32 от Elfita

# 323
 newsm51 Красота  love001

# 324
Tеди, изследванията показаха, че няма метастази и решиха, че ще и правят само лъчетерапия. Дано да не си спестяват лечението на неин гръб само.  Confused

Лори, бълхите няма да ги пребориш със сол или пипер  Wink , трябва си отрова някаква ако са много. Ако не са много след като исчистиш и изпереш (килими, одеяла и др., където могат да се запазят яйцата им) би трябвало да изчезнат, стига да няма животни вкъщи. Ако има животни почни обезпаразитяването от тях и когато третираш животинките ги изкарвай навън, за да не изпадат гадините в стаята. Бълхите търсят топлинка - коте, куче и т.н, които са по принцип с телесна температура по-висока от нашата.

Ние с милото днес имаме годишнина - 10 години от както сме заедно. Почерпете се за наше здраве!

# 325
Моите дЯца са се заели днес да ме побъркват. Незнам ще оцелея ли психически или ще се наложи да се изселвам я в Раднево, я в Сливен.   Twisted Evil Айде, в Сливен ще съм рахат, ще подкупя Ками да ми мята кенчета бира през оградата на затвора.  Twisted Evil
Лори, пих вода, аз по принцип пия много (вода, де  Mr. Green), а вчера изпих над 2 литра със сигурност, плюс два чая и голяма чаша фреш. Ще се пробвам със сигурност и на 28, но ако пак така ме цепи главата- дотам ще съм. Снощи направо бях неадекватна- хапнах и си легнах, ни телевизия, ни компютър, даже книга не можах да чета. А днес кантарът не мърда, не го е срам. Ох, харесах си днес един бански и си казах, че ще го купя, ако сваля 3 килограма от любовните дръжки. Crazy
Брей, този постинг го пиша от три часа следобед и чак сега забелязах, че още не съм го пуснала.  Blush
Меги,  Hug честито! Аз надцаквам момичетата с пожелание за тризнаци. Mr. Green
Червеношийка, още 10 пъти по 10 и все така да се обичате!   bouquet

# 326
Червеношийка, честито! Да доживеете правнуците ви да станат абитуриенти и след толкова години все още да се обичате!
Криско е страхотен с новата прическа, вече е съвсем като голямо момче. Grinning

Елфи, страхотни са снимките от разходката. Позавидях ви малко, че аз днес се отдадох на по-скоро полезна дейност, макар и да попазарувах малко. Wink

М.Мега, честито! Дано още първият ви инвитро опит е успешен и да се сдобиете с едно малко слънце от пол по избор!

Аз приспах Яна в 22,00 часа, успях лееекинко да пооправя къщата след малката терминаторка, измих чиниите от вечеря, сипах си една студена биричка, палнах си една цигарка и с огромно удоволствие поседях на терасата, пийвах си биричка, пуших си цигарката и гледах как самолетите се снишават за кацане или излитат от летището в далечината. И почувствах страхотно удоволствие от нещо толкова дребно - минутите на тишина и спокойствие, тъмнината, самолетите, бирата и цигарата. Сякаш времето беше спряло, тези 10 минутки си бяха единствено и само за мен.

Наздраве и лека и спокойна вечер от мен, пожелавам и на себе си, и на вас да имаме много малки щастливи мигове и да умеем да им се радваме! Hug

# 327
Здравейте и от мен Hug
Пращам нашите стиснати палци за Йоан и Деската fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedДано бързо мине и да се приберат у дома скоро Hug
Теди,дано  при майка ти всичко да е наред Hug
Лори,аз съшо бях на линия за диетата..и то даже три дни Mr. Greenреших че ще опитам да карам на вода и  фреш...е получи се Laughing сега изпих една чаша.....  и да си призная май ме хвана....отивам да лягам....
Червонишийка..още много по 10 заедно и влюбени ви желая  bouquet

# 328
Ето сетих се какво щях да пиша  Whistling

Лори за бълхите аз съм ползвала няколко пъти едно лекарство, което купувам от ветеринарния магазин.Не помня как се казва , но мога утре да отида и да проверя. Разтваря се в литър вода и се третира животното , а във вашия случай можеш да го сложиш в едно шише с пръскалка и да напръскаш обилно всички стаи. На мен ми се е случвало два пъти да ми се напълва къщата с бълхи и все така се справям - изчезват веднага  Peace

4erveno6iika

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 00:26 от wondertedy7

# 329
  • в сърцето на един мъж...
М.Мега, честито! Дано от раз да се получи и да връзвате панделки Hug
Червеношийка, още много години заедно и да сте все влюбени и щастливи!  bouquet
Ели, много са готини бебоците! Heart Eyes
По принцип когато няма метастази е по-добре да се прави лъчетерапия. Ако има метастази или е в по-напреднал стадий се съчетава и с химиотерапия.
Моята щерка е решила да затвърди черната серия - тая вечер падна и си прехапа езика Confused Що кръв изтече ooooh! Аман вече Sad

Общи условия

Активация на акаунт