Първо да се похваля, че от снощи официално сме на кисело мляко. Както не искаше да хапне повече от 2 лъжички, снощи преди сън изяде 250 гр и тази сутрин също. Дано да продължи така.
За хепатита - ние плануваме идния месец да имунизираме децата за хепатит А. Понеже е месец без имунизация на Ванеса, та за това. В тази връзка, Котето ме озадачи с това, че ваксината не е ефикасна при деца под 2 години. Педката ни тъкмо за Ванеса най-настояваше, понеже вече пипа навсякъде и яде всичко, до което се докопа. Ще говоря пак с нея. Ние с милото ще си поставим комбинирана.
Като заговорих за ваксини - през юни ще слагаме 3-тия Пентаксим. Ще си го купуваме ли пак или ще ни го дават по здравна каса? Нали уж влезна в имунизационния календар, или това не важи за нашите деца?
Другото, което ме тревожи откакто се стопли са хвърчащите гадинки. Много се притеснявам да не я ужили някоя, а и не знам как да реагирам. Миналата година по това време бяхме с предната количка и Ванеса гледаше към мен. Отделно през повечето време спеше навън и можех да и слагам комарника. Сега с тая количка, не я виждам постоянно и много ме е страх. Въпросът ми е - какво трябва първо да се направи, трябва ли да нося нещо с мен (като Урбазон напр., който не знам дали ще мога да поставя..)? Ясно, че ще потърся лекар, но в някои случаи минутките са от голямо значение...
Стискам палци Йоан и майката на Теди да са по-добре днес!

Кико ходи и ги събира и естествено в устата
. За секунда не мога да се обърна,че си е напълнил устата с дървесина
Да връзвам малко панделки

За главоболието е нормално,казват,че когато организма изхвърля токсините боли глава,за това пий повече вода.Аз също издържах до 22ч и хапнах малко салатка с една чаша червено винце и направо се опих. 

Красота
, трябва си отрова някаква ако са много. Ако не са много след като исчистиш и изпереш (килими, одеяла и др., където могат да се запазят яйцата им) би трябвало да изчезнат, стига да няма животни вкъщи. Ако има животни почни обезпаразитяването от тях и когато третираш животинките ги изкарвай навън, за да не изпадат гадините в стаята. Бълхите търсят топлинка - коте, куче и т.н, които са по принцип с телесна температура по-висока от нашата.