Гал, беше на ескурзия и затова не пише, а сега има доста работа по подреждането на къщата, но надявам се да се разпише със снимки.
Да те питам какъв албум си взе? Аз вече 3 доставка получих и събрах 150 снимки, а не мога да си намеря албум с размер 13 на 15 см мин. Все едни сватбарски ми предлагат

Да те питам какъв албум си взе? Аз вече 3 доставка получих и събрах 150 снимки, а не мога да си намеря албум с размер 13 на 15 см мин. Все едни сватбарски ми предлагат 

Даже днес гледах един пияница, излизаше от кръчмата до нас- ами точно същата походка! Фонтанелата ще му я пипна утре- отдавна не съм гледала дали е затворена

Ревал е час и половина
Точно беше заспал, като се върнахме и още похлипваше насън.....
Така, че и батковците ще бъдат грижовни - не го мислете от сега. 

. Само че, утре няма да имаме ток от 9 до 17,00 и няма да имам скайп. Телефона ми го има Елфитка. Ако се разберете за час, ми пратете стреличка да се обадя. Фокси, аз мога да дойда с такси и до вас, да те взема и да ходим заедно пеша,че района там ми е непознат и не знам как ще се ориентирам. 

Нищо,другата седмица като се оправи времето...
,но не успя да ме грабне така,както Тетрадката или Писмо в бутилка.Не ми се разтуптя сърчицето и даже не си и поплаках така качествено,както на Тетрадката.. Но иначе е хубав и наистина си заслужава да се гледа.

!
!