Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
Елфи,всяка година се отчитаме в Европа парк Laughingи дори един ден преди да разбера че съм бременна също та значи и Ивко е бил там Mr. Green Но един съвет от мен...трябва да е малко по топло и да работят водните атракции..и тогава е супер Peace
За националната среща ако е юни не можем,но ако е след 10 юли,тогава да PeaceВие давайте дати аз ще следя и ще се напасвам Wink
Един може би не за тук въпрос...искам да си направя удължаване на ноктите..или там както се казва,някой правил ли си е ..да ми даде малко светлина  по въпроса  bouquet
ето такова нещо искам

# 211
  • Пловдив
Елфи,всяка година се отчитаме в Европа парк Laughingи дори един ден преди да разбера че съм бременна също та значи и Ивко е бил там Mr. Green Но един съвет от мен...трябва да е малко по топло и да работят водните атракции..и тогава е супер :peac

аааааа ние това го знаем и всичко си работеше и съответно яко се намокрихме на рафтинга,лодките и т.н.времето беше топло и хубаво
на едната лодка продаваха несешутц та се оборудвахме

благородно ви завиждам,че ви е толкова близко

# 212
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491683.new#new
Ето я анкетката, отворена съм към вякакви предложения.  Peace
Миме, учител съм по български и руски език.Ще подам документи и за учител по руски, и за български език и литература, пък каквото сабя покаже. Иска ми се да поработя малко по специалността, а и Калина ще е първи клас, така че ще е хубаво да съм си повече време вкъщи.
Теди, какво ще кажеш за една варненска срещичка в петък? Гледах вчера, че Гери питаше във Фейсбука.

# 213
  • в гората
 Най-накрая да се доредя и аз да пиша малко тук.Малкия много беснее напоследък, когато е вкъщи само тича , а щом излезем се тръшва да го нося Sad.Преоткрихме си количката, дето си мислехме, че едва ли ще я ползваме пак.
 И, след като вчера бях на лекар, вече официално мога да се впиша в редиците на бременните мами  Mr. Green.Засега терминът ми е 18 ноември.В общи линии се чувствам точно, както и първия път - лошо ми е, парцаливо ми е, но не е нетърпимо.

# 214
m@m@,Честито HugЛека бременност и здраво бебче  bouquet
Искрено ви се възхищавам на  смелостта  да имате две или повече деца..на всички бременни PeaceИмате  много кураж...аз не се наемам  newsm78

# 215
m@m@, честито, нека да е лека и безпроблемна и една прекрасна девойка през ноември Heart Eyes
Вчера точно си мислех, че има затишие, но може би е било пред нов ураган от бременни мами.

Аз от утре се връщам на работа, чувствам се ужасно и не знам кога ще ми мине Outta Joint

# 216
ВИДЕ ЧЕСТИТОООООО,ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И ЕДНА СЛАДКА МАЛКА  ГОСПОЖИЦА ТИ ЖЕЛАЯ НА ФИНАЛА.
Ей как ми става хубаво от такива новини Heart Eyes
Цвети,мерсаж за анкетката  bouquet

# 217
  • Пловдив
m@m@ ,прекрасна новина-лека и безпроблемна бременност,с една сладка беборана накрая

# 218
m@m@, честито! Лека и безпроблемна бременност и прекрасно бебе на финала!   bouquet

# 219
m@m@, честито и от мен! Скоро ще бъдеш м@м@ на дв@м@.  Mr. Green
Миме, няма за какво.   bouquet
Деси, по принцип говорехме за юни, заради бремелинките- Мимето, Дидерончо и Мечи, които тогава няма да са влезли в 9 месец. Ще добавя "след 10 юли" заради тебе.  Peace Hug

# 220
  • в сърцето на един мъж...
Мама, честито! Лека и безпроблемна до края! Praynig
Аз гласувах с друго, ама това е защото не ми е проблем датата и хотела. Така че каквото решите всички Mr. Green

# 221
  • в гората
m@m@, честито и от мен! Скоро ще бъдеш м@м@ на дв@м@.  Mr. Green

Joy ха-ха-ха, това ми хареса може да се възползвам от идеята и да се прекръстя   bouquet .

Момичета, благодаря за пожеланията  Hug!Аз да си призная май повече се надявам на още едно момченце, малко ме плаши идеята да отглеждам момиче и да се чудя как да я опазя от мъжете някой ден  Blush .

# 222
m@m@, Честито! Лека и безпроблемна бременност! А това за опазването не го мисли отсега Peace
Мен пък ме е страх да дърпам пишки...ама това как прозвуча само Joy Joy Joy добре че знаете за какво говоря..

# 223
  • Sofia
Виде, честитооо!!!!! Пожелавам ти една лека и прекрасна бременност и сладко бебче на финала!  Hug Hug Hug

Момичета, знам, че сме го дискутирали 100 пъти,ама не помня  Embarassed Какво давате за вечеря? Аз каквото и да дам, Венцо цъфва в 4 часа да яде. А вечер не иска по-голямо количество, пък и аз повече от 300 г не му давам наведнъж, да не му се разшири стомаха. Това е отскоро, преди си спеше по цяла нощ...

Деси, сватята е веща в ноктопластиката, тя ще те светне Wink)

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 21:42 от cutesmallcat

# 224
м@м@,честито!!! Лека бременност и сладко пухче ...или пък две на финала!

Мен пък ме е страх да дърпам пишки...

Joy  Joy  Joy
Човек да ти се чуди как сте направили Раличка... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт