Пее и играе Февруарското дете, а майка му за сън реве

• 31 566
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро, красавици

Меги, стискам палци всичко да мине като по вода! Само за кураж ще споделя, че близка моя приятелка след 5 опита инвитро, много болка, сълзи и тревоги, си осинови прекрасно момченце и след 6-тия опит вече е бременнна  Party Сега стискаме палци и се молим всичко да приключи по най-добрия начин. Тя е абсолтния пример, че волята, любовта и целеустремеността побеждават във всякакви случаи.  Hug

Червеношийка, безметежно бъдеще ви желая!  Heart Eyes Heart Eyes

Мама Пети, много хубаво си ги описала тези 10мин. и направо се пренесох при теб. И аз се старая максимално да се наслаждавам на моментите тишина и спокойствие (като сега с кафето, пред лаптопа, докато слънцето спи).   Sunglasses

Гея, горкото пате! Нещо не й върви на Мила тази седмица, хайде дано другата да е по-късметлийска.

Ламтурник, докато се смях на твой гръб за преселването в Сливенския градски се сетих за един  филм, който може би ще ти допадне. "Shutter island" с Лео ДиКаприо (и аз не ги долюбвам русолявите, ама след излагацията в Титаник и Шекспир, момчето успешно се позиционира и се справя завидно добре ). Тежичък е филмът, но е завладяващ и с доста изненадващ край. Не помня дали сме го обсъждали, но аз го препоръчвам горещо  Peace

Последно имам едно питане: ще имам гости за вечеря и едното семейство са вегитарианци (а половинката от семейството си е направо веган  Shocked). Дайте, моля, идеи за бърза и все пак представителна рецепта (засега единственото, което ми хрумва са равиоли с гъби   Rolling Eyes ).

Усмихнат ден!

# 331
Добро утро и от мен. Да ви е слънчев и спокоен деня!
Марте, ако ядат сирене, може да им направиш лазаня със сирена и сметана/има и растителна, даже тази за готвене май е такава/ или талиятели куатро формаджи/дано да съм уцелила италианското име, стават много бързо/. Или пък пържени тиквички, само че като ги нарязваш, направи го по дължина, а не по ширината на тиквичката, после ги завий на ролца с мус от сирене или пък извара с подправки.

Виж на този сайт дали няма някоя хубава и бърза рецепта, има идейни неща. http://fiestatv.tv/

# 332
 Тони, честит рожден ден. Да си все така красива и мила. Много да те глезят и обичат двамата ти мъже и след 4 месеца една прекрасна принцеса да ви зарадва.

М.Мега честито и от мен. Дано още първият да е успешен.
 Много положителна енергия и от нас за Йони и майката на Теди.
 Аз да вметна и тук за националната среща - половинката се нави. Така че сме 99% сигурни. Мислим да сме от петъка до неделята, че си е далече и за 1 ден не си залужава. А дано да не ни мине котка път.

# 333
Благодаря момичета Hug

# 334
  • Sofia
Тони, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, прекрасни мигове с любимите мъже, а след 4 месеца, сладко сладко хубаво бебче!

М.Мега, честито! Дано много бързо начинанието е успешно и да гушнете вързопче, две, три...колкото искате! Стискам палци и чакам новини  Hug Hug Hug

Червеношийка, честито и на вас! Много се впечатлявам от такива постижения Wink
Пожелавам ви още дълги дълги години да се обичате!
Криско е мнооого голямо момче с новата прическа и супер сладък! А и с къдричките е голям бонбон! ПОказвай ни го по-често.

После ще дописвам, вика ме принца.....иска придворния шут да се яви по служба Simple Smile

# 335
  • София
Тони, честит рожден ден! Много щастие, любов и късмет ти пожелавам!

М.Мега, браво, стискам палци да стане от 1-вия опит!
Червеношийка, честита ви годишнина, още много х10 в любов и разбирателство!

Злокобният остров и на мен много ми хареса! Въобще комбинацията Скорсезе + Леонардо ми е любима.
Мишката не спря да буйства днес, Евгени да ме нервира от вчера,а навън ще вали. Въобще очертава се хубав ден. 

# 336
Мили момичета много ви благодаря за пожеланията, много мило ми стана Hug
Сега да ви почерпя, за порастването ми с 1 годинка Laughing

М.Мега, честито! Пожелавам ти и стискам палци още първия опит да е успешен!
Червеношийка, честита годишнина! Още много по толкова години да сте заедно и да се обичате!

Хубав ден майчета и бебчета и много  Hug

# 337
Тони, да си здрава, щастлива и обичана още дълги години!

Знам, че сигурно има много разочаровани, но не мога да споделя радоста си - приети сме в ОДЗ, шансът беше малък, граничнага група - голяма, но явно е станало чудо!!!

# 338
 Пете, честито   bouquet
 Аз само да питам как разбирате дали сте приети? Че на мен ми дава че входа към системата в нета е заключен за актуализация и не мога да вляза, а пише, че данните ще са публикувани на 24  newsm78. Сигурно пак нещо не доглеждам с мойте технически способности  Whistling

# 339
Писче, отиваш директно в линка на ОДЗ-то. Оттам гледаш списъците. Ако имаш проблем, казвай, ще погледна вместо теб.

# 340
Божеее, не мога да повярвам, станало е чудо- приели са ни в детска ясла (не тази, която искам, но няма значение вече)!  newsm44

ТОНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива и най-гордата мама на света! Желая ти здраво бебче и послушен батко!

Чевреношийка, още 10х10 да се обичате и разбирате!  Heart Eyes

М.Мега, честито! Пожелавам ти всичко да мине успешно и прекрасно здраво бебче  stork-girl

Силве, много искам среща! Нека и другите мами да предложат дата и да се събираме!  Peace

Ели, МРМ, страхотни снимки на страхотни бебета!  Party

Гея,  spoko

Продължавам да стискам палци за бързо оздравяване на Йоан и много сили на Деси!  Praynig
Теди, за майка ти също стискам палци!  fingerscrossed

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 15:01 от dideroncho

# 341
Честит рожден ден на Тони, честита годишнина на Червеношийка, честито на приетите дечица в градините, честито на м@м@ и М.Мега!   bouquet

Много се натъжих за Йоан. Представям си какво им е на цялото семейство. Бързо да оздравява и само хубави неща за напред!

Гея
, и вие сте минали през сериозна "школа". Мими си е прехапвала езика и знам какво е...

Дано има само хубави новини вече и никакви болести!!!

Ние се завърнахме от семейното "зелено у-ще", което всъщност се оказа невероятно преживяване. Толкова добре и отпочинала отдавна не се бях чувствала. Исках да разказвам и показвам повече, но нямам настроение като прочетох...
Тези дни ще го направя. Хубава вечер на всички!

# 342
Момичета Криси ми е болен и трябва да пие антибиотик,току що му го дадох но той го повърна.Какво да правя сега,да дам ли пак или чак утре сутрин вече?

# 343
Момичета Криси ми е болен и трябва да пие антибиотик,току що му го дадох но той го повърна.Какво да правя сега,да дам ли пак или чак утре сутрин вече?

Ако го е повърнал веднага, му дай пак - малко по - малка доза. По - добре така, от колкото чак сутринта. Peace

# 344
Здравейте момичета,
ние вече сме вкъщи, но продължаваме да се лекуваме.
Йоан два дни нямаше температура, но днес пак вдигна и то 38,8, вече не знам какво да правя? Тези лекарства не помагат ли???

Поне обривът мина, сега се надявам и пневмонията да отшуми.

Благодаря на всички за стиснатите палци, а на всички с прекрасни новини честито.

Общи условия

Активация на акаунт