Меги, стискам палци всичко да мине като по вода! Само за кураж ще споделя, че близка моя приятелка след 5 опита инвитро, много болка, сълзи и тревоги, си осинови прекрасно момченце и след 6-тия опит вече е бременнна
Сега стискаме палци и се молим всичко да приключи по най-добрия начин. Тя е абсолтния пример, че волята, любовта и целеустремеността побеждават във всякакви случаи. 
Червеношийка, безметежно бъдеще ви желая!

Мама Пети, много хубаво си ги описала тези 10мин. и направо се пренесох при теб. И аз се старая максимално да се наслаждавам на моментите тишина и спокойствие (като сега с кафето, пред лаптопа, докато слънцето спи).

Гея, горкото пате! Нещо не й върви на Мила тази седмица, хайде дано другата да е по-късметлийска.
Ламтурник, докато се смях на твой гръб за преселването в Сливенския градски се сетих за един филм, който може би ще ти допадне. "Shutter island" с Лео ДиКаприо (и аз не ги долюбвам русолявите, ама след излагацията в Титаник и Шекспир, момчето успешно се позиционира и се справя завидно добре ). Тежичък е филмът, но е завладяващ и с доста изненадващ край. Не помня дали сме го обсъждали, но аз го препоръчвам горещо

Последно имам едно питане: ще имам гости за вечеря и едното семейство са вегитарианци (а половинката от семейството си е направо веган
Усмихнат ден!

. Сигурно пак нещо не доглеждам с мойте технически способности