Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 617
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Права си!И аз доста лоши неща изчетох за него но след дъжд качулка.Както и да е ,дечицата да са ни здрави. Каквото и да направим ние единични бройки като мен и теб не можем да променим тая скапана държава  newsm45И и такива като него smile3513пълно е с тях smile3516

# 76
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
С огромно съжаление само мога да го потвърдя. Това е подхода във всяка област, за която се сещам-здравеопазване, детски градини...
Аз за съжаление тогава не успях да намеря много инфо за него. Затова и сега като прочетох и за вашия случай отново ми кипна. Реших да споделя, защото това са НАШИТЕ ДЕЦА. Това не са опитни мишки... Ужасна гавра е да се експериментира по този брутален начин с тях!
Моята лична ги нарече МАФИЯ и мисля, че това най точно ги описва! Пари-добре, но нека си знаем възможностите...

# 77
  • София
Мами, чета и ми кипва. Защо не подадете оплакване в НЗОК? Докато си траем, тези т. нар. лекари ще продължават с абсолютно безотговорното си поведение, печелейки на гърба на нашите деца и тяхното страданието.

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 01:38 от catty m

# 78
Защото гарван-гарвану око не вади NaughtyДа знаете колко беше смешен като му дадох парите и се обадих да дойдат да ни вземат защото ни изписваха smile3532Помисли си, че съм го натопила,припоти се и се оглежда и ослушва като шушумига.Дойде в стаята да пита на кого съм се обаждала ooooh!Тогава беше момента Banghead newsm77 ама нали все заради децата си траем smile3505

# 79
  • UK/София

Онзи ден извадиха на сина ми сливиците.Сега сме в голям спор с мъжа ми, дали може да му даваме прясно мляко.Моля майките на децата с извадени сливици да кажат дали са давали прясно мляко!

# 80
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Според мен не давайте мляко. Мляко не е хубаво да се дава и при възпалено гърло, защото благоприятства развитието на бактерии.
"Защото гарван-гарвану око не вади "-ТАКА Е!!! При прегледите при други лекари, те казват ами той е добър специалист...и ако не прочетеш за още 100 случая като вашия си казваш лош късмет... ooooh!

# 81
  • София / Пловдив
....

....и е трябвало поне 3 мес да пием нещо противоалергично.А  на вас  Thinking

Защо три месеца? Ужасно дълго, ако детето по принцип няма проблеми с алергии някакви.
След операцията на 3-тата сливица, УНГ докторът ни предписа само няколко дни антихистамини. И то защото започна да киха много след упойката и от нослето да тече бистър секрет, типични признаци за алергия. Но мина много бързо всичко. Та затова питам защо 3мес.?
Неможе детето да няма някаква алергия .Причината за трета сливица винаги е някаква алергия Naughty

Не всички алергии се отразяват на третата сливица.
Излишно е да се пие антихистамин толкова дълго време, освен ако няма основателна причина за това.

# 82
Аобре,днес пак сме си със зелени сополи...........
Ще направя изследването ,то е ясно.но след това накъде.
След това ,което чета вече наистина нямам доверие на този човек. Sad,много станахте .
Наистина накъде?
Обиколихме 3 лекари ,като поускам още един талон на джипито..........
Тодоров от ИСУЛ ,за друг незнам този Франгов къде приема?
Егати одисеята. #Crazy

# 83
Ами да ви се оплача. Вече един месец откакто и извадиха третата сливица, която беше проблемна и постоянно възпалена. Е днеска вече сме отново на антибиотик зелени секрети се стичат надоло към гърлото. Е кво е това чудо незнам. Нали уж затова извадиха сливицата а сега пак сме болни от същото и като си я имах ме  newsm78 newsm78 newsm78 При нас май няма оправия. Съвсем съм се отчаяла. Cry Cry Cry

# 84
Elyam писах ти на лични координатите на Френгов
Ами да ви се оплача. Вече един месец откакто и извадиха третата сливица, която беше проблемна и постоянно възпалена. Е днеска вече сме отново на антибиотик зелени секрети се стичат надоло към гърлото. Е кво е това чудо незнам. Нали уж затова извадиха сливицата а сега пак сме болни от същото и като си я имах ме  newsm78 newsm78 newsm78 При нас май няма оправия. Съвсем съм се отчаяла. Cry Cry Cry
А вие къде вадихте сливицата,само не казвай и ти при ЦОЛОВ newsm78

# 85
....

....и е трябвало поне 3 мес да пием нещо противоалергично.А  на вас  Thinking

Защо три месеца? Ужасно дълго, ако детето по принцип няма проблеми с алергии някакви.
След операцията на 3-тата сливица, УНГ докторът ни предписа само няколко дни антихистамини. И то защото започна да киха много след упойката и от нослето да тече бистър секрет, типични признаци за алергия. Но мина много бързо всичко. Та затова питам защо 3мес.?
Неможе детето да няма някаква алергия .Причината за трета сливица винаги е някаква алергия Naughty

Не всички алергии се отразяват на третата сливица.
Излишно е да се пие антихистамин толкова дълго време, освен ако няма основателна причина за това.
Може и да си права, мила .Аз само казвам какво ми е казал доктор и то двама newsm78

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 11:38 от galikrasi

# 86
  • София

Онзи ден извадиха на сина ми сливиците.Сега сме в голям спор с мъжа ми, дали може да му даваме прясно мляко.Моля майките на децата с извадени сливици да кажат дали са давали прясно мляко!

Според мен може. Помня, на майка ми като ги махнаха, че смао прясно мляко можеше да пие. Само не трябва да е горещо или студено.

# 87
Elyam писах ти на лични координатите на Френгов
А вие къде вадихте сливицата,само не казвай и ти при ЦОЛОВ newsm78
пу

Не е при Цолов. Във Варна я вадих ме при тукашното светило Габровски. Умът ми не го побира защо пак е болна и пак с жълто зелени храчки изкарва от устата си и пак стичащи се гнойни секрети назад. Спуках се да и давам имуностимулатори ефекта нулев. След две седмици престой на градината резултата е същия. А уж щеше да боледува по рядко и щеше да и минава по бързо и нямаше да се налага антибиотик. Отчаянието ми е на границите на предела. Така е от 3 годишна вече е 5. Всички казваха че проблема е сливицата сега я няма а положението не е променено. Какво да правя и аз незнам. Сега като я заведох да я види доктора викам нали проблема беше сливицата сега я няма а положението същото а той ами имунитета и бил отслабен дрън дрън вече незнам на кого да вярвам. Взех да си мисля, че тая операция беше излишна. Съжалявам, че ви се оплаках ама направо не съм вече на себе си.

# 88
  • София
mimi_msm, не мисля, че е била излишна операцията. Но вярвам, че с тази поредица боледувания и прием на Аб, децата ни наистина са с много слаб имунитет, да не говорим, че и след самата операция пада имунитета. Сама казваш,ч е нещата при вас са от 2 години, а операцията е била едва преди месец. Само за сравнение, че 3 месеца беше вкъщи сина ми и за 3 дена на ясла пак лепна вирус и вече 2 седмици е в нас. Пуснахме го близо 2 месеца след операцията. Мисля да му взема витамини пак. Искрено се надявам, че от есента положението ще е различно. Май до тогава ще се опитаме да го гледаме вкъщи и лятото на село, че да укрепне. Стискам палци детето да се оправи бързо. А, и още нещо - едва преди седмица хъркането почти спря, до тогава си хъркаше почти както преди операцията.Имам чувство, че му помогнаха хомеопатичните хапченца за хремата, които му изписа личната при сегашното разболяване (на Немския хопеопатичен институт да, има тема и във форума, мисля да взема от техните витамини).

# 89
mimi_msm, не мисля, че е била излишна операцията. Но вярвам, че с тази поредица боледувания и прием на Аб, децата ни наистина са с много слаб имунитет, да не говорим, че и след самата операция пада имунитета. Сама казваш,ч е нещата при вас са от 2 години, а операцията е била едва преди месец. Само за сравнение, че 3 месеца беше вкъщи сина ми и за 3 дена на ясла пак лепна вирус и вече 2 седмици е в нас. Пуснахме го близо 2 месеца след операцията. Мисля да му взема витамини пак. Искрено се надявам, че от есента положението ще е различно. Май до тогава ще се опитаме да го гледаме вкъщи и лятото на село, че да укрепне. Стискам палци детето да се оправи бързо. А, и още нещо - едва преди седмица хъркането почти спря, до тогава си хъркаше почти както преди операцията.Имам чувство, че му помогнаха хомеопатичните хапченца за хремата, които му изписа личната при сегашното разболяване (на Немския хопеопатичен институт да, има тема и във форума, мисля да взема от техните витамини).
Дано е верно това което казваш но вече наистина съвсем ми се изпариха стимулите. А какви са тия витамини. Аз сега наблягам на пчелните продукти мед, прашец давам клоастра и някаква слънчева енергия. Всяка сутрин и правя фреш от портокали или мандарини и я карам да си хапва и зеленчуци. Дано и ние есента вече да сме с нова песен.

Общи условия

Активация на акаунт