Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 521
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Днес всичко  мина добре, махнахме я най- после. Детето се държа много геройски и плака само, като излезе от упойката. То не че я болеше толкова, колкото искаше да си ходи и отказа да поспи в болницата. Държаха ни към 2 часа, минаха много бързо, прегледа я лекарят после и каза утре пак да я заведем да я види. Поспа на обяд 3 часа Shocked, събуди се и похапна малко, мамалига и правила свеки. Казаха по кашави храни и без кисело, дори сокове или млека. До 20:00 бяхме на разходка, скача, бяга все едно нищо не е било и така Wink Продължаваме с Ксизала и Коралгол и изписа за носа, само тези лекарства. Не е вдигала температура, не се е опаквала, че я боли гърлото и не съм давала Панадол. Не е кашляла, абе добре е чук-чук Wink

# 166
Здравейте, и на нас ни предстои махане на носната сливица. След години колебание вече се решихме ,че ще я вадиме! Ходили сме в Транспортна болница в София при д-р Френгов който я определи като 2 степен хронично уголемена.Каза ни да решаваме дали ще я вадим и да му се обадиме ако решим. Един познат лекар на мъжа ми му препоръчал да заведем детето за операция в МВР болница за да я махнат с лазер при проф. Бенчев. Сега сме в дилема какво решение да вземем: с лазер в МВР болница или в Транспортна по класическия начин! Търсих назад в темата , но не открих мнения за лазерната операция или за този проф. Бенчев. Единствената ми надежда е ако тук някой има опит или знае нещо за безкръвните операции да сподели . Четох някъде във форума ,че не са за предпочитане, но неразбрах защо! Много ви моля ако някой знае подробности да сподели, може и на лични! Предварително благодаря!
За проф.Бенчев-братовчедка ми се оперира при него,махна й сливиците,много е доволна,но пък тя е на 25год.Тя го похвали,но за съжаление не съм чувала нищо за безкръвните операции?Никой ли не знае нищо по въпроса???

# 167
  • Асеновград
Здравейте момичета, днес седнах и прочетох по старите теми за 3-та сливица.
Направо се плаша все повече, като чета: как децата се чувстват след операцията, повръщат, кашлят, абе ужас.
Имаме насрочен ден четвъртък, а аз съм почти на косъм да е откажа.
По принцип съм голяма паника, щом се отнася за малката, направо ще откача от притеснение.

# 168
  • София
Направо се плаша все повече, като чета: как децата се чувстват след операцията, повръщат, кашлят, абе ужас.
По принцип съм голяма паника, щом се отнася за малката, направо ще откача от притеснение.

Всички сме паники по отношение на децата си. Ако положението при вас е наложително, просто я махнете. Страха е голям за родителя, но е за доброто на детето. Чак толквоа страшно след операцията не е. За мен страшното беше преди  и по време на нея, докато не ми го върнаха. Като цяло децата понасят сравнително леко подобна операция. Стискам палци  Hug Hug Hug

# 169
  • Асеновград

Всички сме паники по отношение на децата си. Ако положението при вас е наложително, просто я махнете. Страха е голям за родителя, но е за доброто на детето. Чак толквоа страшно след операцията не е. За мен страшното беше преди  и по време на нея, докато не ми го върнаха. Като цяло децата понасят сравнително леко подобна операция. Стискам палци  Hug Hug Hug

HugМоже би си права.
Благодаря, имам време до четвъртък, ооо направо ми идва да се разплача.

# 170

Мими недей така. Стегни се детето сега има нужда от теб не му предавай паниката си. Аз да не ти кажа какво ми беше нищо неможеше да ме успокои. Добре че и една приятелка дойде с мене и мъжо. Вземи си валидол, глог мента и валериан аз така направих. Сутринта изсмуках един валидол а после и едно хапче от ментата и валериана и някой неща ми бяха доста притъпени иначе нямаше да издържа на напрежението. А това след упойката повръщане, мятане и т.н минава за около пет десет минути и после Рали заспа като къпана като се събуди все едно нищо не е било. Стискам ти палци знам какво ти е но се дръж заради детето.  Hug Hug

# 171
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Мими кураж и от мен! Аз се пека на същия огън в момента. Опитвам се да си давам кураж и да игнорирам притеснителните мисли в главата си...Не се получава обаче Tired Ние живот и здраве сме за следващия четвъртък...

# 172
  • Асеновград
Мими кураж и от мен! Аз се пека на същия огън в момента. Опитвам се да си давам кураж и да игнорирам притеснителните мисли в главата си...Не се получава обаче Tired Ние живот и здраве сме за следващия четвъртък...

Ще пиша в петък, как сме, само да ми падне този товар.
Благодаря на всички сладурки за хубавите думи и куража който ми давате.
Снощи пак не можах да спя почти цяла нощ. Тайничко от мъжът ми си поплаках, гледам да не го притеснявам. Cry
Пред малката се държа съвсем нормално, тя не подозира нищо, но вътрешно ще откача.
Утре ще взема да пийна и аз едно валирянче.
Благодаря ви  Hug

# 173
Знае ли някой, как може да се свържа с д-р Улевинов от Алескандровска болница?
Телефоните , които намирам тук не отговарят.

# 174
  • Асеновград
Днес мина успешно и нашата операция.
Цялата процедура беше 10-15 мин.(за мен най дългите в живота ми). После беше малко зор, докато излезне от упойката. Плачкаше милата много, беше жадна направо ужас.Горе -долу 1ч.
И това е, след още 2ч. си бяхме вкъщи.
Татко и  и купи кустенурка и сега е една радост , не мога да повярвам че всичко свърши.
Успех на всички на които им предстои тази операция.

# 175
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Мими, много се радвам, че всичко е минало успешно  Hug
Бъдете много здрави и оттук нататък нека болест ви забрави!!! Heart Eyes Мислех си днес за вас и много се радвам,че всичко е ок! Heart Eyes

# 176
  • Асеновград
Мими, много се радвам, че всичко е минало успешно  Hug
Бъдете много здрави и оттук нататък нека болест ви забрави!!! Heart Eyes Мислех си днес за вас и много се радвам,че всичко е ок! Heart Eyes

Благодаря ти миличка Hug
Дано всички дечица да са здравички, защото тогава и ние родителите сме щастливи.

# 177
Браво Мими от тук нататък само здрави дечица. Всичко вече е минало. Моето пак е на градина от днес. Дано вече не се разболява, че ми писна с тия болести.

# 178
  • Асеновград

Днес се сетих за вас.
Мина ли ви операцията?

# 179
Здравейте на всички!
И на нас ни предстои операция на 3-та сливица.
Направихме изследванията - всичко  е добре.
Във вторник  25.05 влизаме в болницата, в сряда я оперират и в четвъртък ни изписват.
Операцията ще бъде в Пета градска при доктор Бегов.
Дано всичко да мине добре. Сърцето ми се е свило.....
Притеснявам се и как ще я удържа три дни в една стая......
Ох, после ще пиша какво е станало. Стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт