Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 131 954
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • София
всъщност на всички нас как я махаха - бъркаха ни с едно като отварачка и плюеш кръв в едно легенче. Още си го спомням, беше гадно, но травма не ми е останала  newsm78
Но пък мойта е доста страхлива и без упойка няма шанс за операция

# 346
Здравейте, до сега не съм писала във вашата тема и все пак се нуждая от консултация. Във вторник на 2,11,2010 синът ми премина операцията по вадене на трета сливица чак
в събота се оправи. Но носът му започна да излъчва неприятна миризма и се запушва. На сте ри мар от вчера е преди това не смеех да му слагам да не би да го дразни.
И така какво се прави при лош дъх и преди го имаше но сега след операцията се засили.

# 347
  • София
Здравейте, до сега не съм писала във вашата тема и все пак се нуждая от консултация. Във вторник на 2,11,2010 синът ми премина операцията по вадене на трета сливица чак
в събота се оправи. Но носът му започна да излъчва неприятна миризма и се запушва. На сте ри мар от вчера е преди това не смеех да му слагам да не би да го дразни.
И така какво се прави при лош дъх и преди го имаше но сега след операцията се засили.

Утре при  доктора да го види и да ви каже.

Относно упойката при вадене на сливиците - аз все още си спомням моето вадене на третата сливица, преди 30 години. Направете ли сметка дали е било с "твърде слаба болка" и не травмиращо.

# 348
  • София
Записвам се в темата.
Очертава ни се и на нас проблем с третата сливица.

# 349
Ние днес минахме операцията, в транспортна без особени проблеми. Даже си и дивяхме след като излезнахме от упойка.

# 350
Днес се оказа, че в крайна сметка нищо, сливицата не е голяма, щом боледува толкова често ще му я вадят.
Операцията ще е на 24ти в Токуда при д-р Кюлев.
Понеже нямам време да изчета всичко искам да помоля, ако има и други, които са правили операция в Токуда при Кюлев да ми разкажат малко повечко.
Благодаря

# 351
Записвам се да чета при вас, мразя здравния, но ще трябва да го преживея. И двете ми щерки спят с отворена уста. Малката отскоро, каката- винаги. С голямата три пъти съм тръгвала с багажа да я вадим и все ни спират, в Русе, д-р Мустаков, защото тя напрактика не боледува, проблемът ни е само нощното дишане, през деня проблем няма. В резултат на това вече се сдобихме с брекети. Пак говорих с д-ра да вадим, той казва, че вече е голяма, в тази възраст организма нараствал,а третата сливица оставала същата по размер, в резултат на което ще спре да пречи. Да ама това още не е станало.

Малката пък от няколко дни е така, много често прави задна хрема, притеснява ме това капене на АБ капки. Вие какви капете? На нас ни изписват Гаразон и Макситрол най- често.

Какво значи тимпанометрия? На голямата сме правили аудиограма само, Мустаков каза че е в нормите, не знам вече, ще се побъркам. Толкова си приличат двете, та чак боледуват от еднакви болести   Mr. Green

# 352
  • Някъде в облаците

Нормално е!  PeaceДок, който извади на дъщеря ми третата сливица ме предупреди - поне 10-12 дни, че ще е така. Поради факта, че там, където е била сливицата - докато се свие лигавицата - малко или много ще задържа храна. Пръскахме Тантум верде - 15 дни. След това всичко е о.к. Peace

# 353
Искам да попитам някой тук ходил ли е при д-р Наталия Борисова в Ботевград и какви са му впечатленията, разбрах че нямала клинични пътеки и сега за една операция взимала около 200 лв?

# 354
  • София
Искам да попитам някой тук ходил ли е при д-р Наталия Борисова в Ботевград и какви са му впечатленията, разбрах че нямала клинични пътеки и сега за една операция взимала около 200 лв?

Какво означава "нямала клинични пътеки"? Махането на третата сливица минава по пътека, стига доктора/болницата да има сключен договор със ЗК.

# 355
Момичета, четох за някакви капки- Лимфомиосот, давали се за намаляване на сливиците, т.е. на отока им, понякога дори изсъхвала третата сливица от тях. Та мисълта ми е дали сте ги ползвали, има ли ефект от тях? Моята дъщеря не боледува много, ангини пък никога не е правила, затова не ми се пристъпва към вадене, мисля да пробвам с тях. Какво ще кажете?

# 356
Здравейте- И така наистина доктор Ламбов от Бургас ни каза че е нормално ужасния аромат и траел до 14 дни. Вече взе да ни минава. От цялата работа май аз най много се стресирах.
Но мина вече всичко е ок. До края на месеца ще си стои в къщи и по малко навън на въздух със сестра си да играе. Още не смея да го събирам с други деца при такова болнаво време.
И междувременно да ви почерпя вчера бяхме рожденици. smile3510

# 357
  • София / Пловдив
Момичета, четох за някакви капки- Лимфомиосот,..............мисля да пробвам с тях. Какво ще кажете?

При дъщеря ми специално Лимфомиозот-ът не даде никакъв ефект.
Но не пречи да пробваш, водят ги хомеопатични.

# 358
В София от кой доктор сте доволни от ваденето на третата сливица и сте минали по клинична пътека?

# 359
Рая,нас асмо това ни оправя.Синът ми е с алергичен ринит и алергичен конюктивит.Често му се подуват сливиците и прави оток и в нослето.Само лимфомиозот ни помага.Нашия УНГ каза,че ако извадим сливицата ще премине в астма.

Общи условия

Активация на акаунт