Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 680
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, интересуваме и мен доктора в Русе, по- близо ми е от Пловдив. Дали е същата процедурата? Това което пише Етаниел много ме обнадеждава, ще ви следя момичета, пишете задължително.

# 526
Здравейте!
Следя ви от известно време и много се надявам да ме ориентирате към  добър УНГ специалист.Имам дъщеричка на 3г. и започна да боледува много от както тръгна на градина и от тогава почти не е спирала да кашля,до момента е правила 3 пъти възпаление на дясното ухо от които двата пъти сме пили антибиотик.На 24.12 се събуди със силни болки в ухото и след даден от моя страна нурофен и капки за уши тя не спря да плаче в продължение на 3 часа и така тръгнахме по спешни кабинети от поликлиниката ни препратиха в ИСУЛ след 4 часа чакане пред спешния кабинет и вдигнати почти 40градуса температура се запътихме в Торакс от там лекара ни каза,че трябва да пие вода и да си духа нослето и ,че температурата ни е най малкия проблем и ни изпрати да си ходим без лекарства.Добре че намерихме позната педиатърка в правителствена болница и след като я прегледа каза, че Евстахиевата тръба и е запушена и ни изписа антибиотик.И след това дълго обикаляне и нерви се прибрахме благополучно в 16и30 следобяд.Затова много ви моля дайте ми име на УНГ лекар от който сте доволни и ви е помогнал.Стана много дълго за което ви се извинявам и ще чакам отговор.

# 527
  • София / Пловдив
Още в първия пост на темата има имена и координати на специалистите, обсъждани тук  Peace

# 528
  • София
Здравейте и от мен, за съжаление и моето синче на 5 г. и 3 месеца е с проблем, но и на трите сливици.

Тази година ноември месец изкара една скарлатина доста леко и след нея започнаха проблемите. Започна едно хъркане през нощта, едно задавяне, стичащ се секрет от нослето назад и личната само ми викаше пръскай физ. разтвор. Като видях,че с нищо не му помагам отидох на УНГ в нашата поликлиника и докторката каза, че е с увеличена трета сливица 2-ра степен и понеже беше петък вечер ни каза да отидем при нея за изследване на секрет от нослето. Да ама не тази нощ беше ужасна , заболя го ухото и плака цяла нощ. На сутринта видях един кафеникав секрет и в ИСУЛ на спешен кабинет. Изписаха ни антибиотик и уж се оправи не хъркаше, спеше спокойно до преди 1 седмица. Водихме го при същата лекарка и тя каза, че няма стичащ се секрет, но и трите сливици са му огромни. Да си пие Ксизала /да ама той го пие 2 месеца и нищо не подобрява/. Иначе детенце си е лудо, храни се и то по- много, а е доста слабичък 17 кг. Не се буди от това хъркане въобще, но аз постоянно го следя, защото пък ако спра да го чувам се стряскам дали диша  Shocked.

Сега съм решила да го заведа при д-р Френгов . Някъде беше написано, че приема в кв. Павлово. Някой дали знае точният адрес?
бул.Цар Борис ||| No227-МЦ Св.Георги

# 529
Като гледам май никой не е правил нищо при док. Френгов. Събирам информация за него

# 530
ани-р, цитат от първа страница:
Д-р Френгов, оперирал най – много „форумски” сливици: 0888 370 960 свободен прием: понеделник, сряда и петък от 14.30 до 17ч.
Прегледите при него са само след предварително записан час.

Би могла доста да прочетеш за него, ако се върнеш назад. Peace

# 531
  • София
shtarkovska  много благодаря за адреса.   bouquet
Доста ни е далеч но ще отидем.
В края на седмицата ще му звънна на мобилният телефон да си запазя час. Бях прочела, че той предпочитал да преглежда в МЦ в кв. Павлово, защото в Транспортна болница му е много натоварено.
На мен ми го препоръча една позната, която е ходила при него. Много се чудих между Френгов И Райнов ИСУЛ, но с думите на познатата наклониха везните към Френгов, макар че винаги има доволни и недоволни  Laughing.

# 532
  • София
shtarkovska  много благодаря за адреса.   bouquet
Доста ни е далеч но ще отидем.
В края на седмицата ще му звънна на мобилният телефон да си запазя час. Бях прочела, че той предпочитал да преглежда в МЦ в кв. Павлово, защото в Транспортна болница му е много натоварено.
На мен ми го препоръча една позната, която е ходила при него. Много се чудих между Френгов И Райнов ИСУЛ, но с думите на познатата наклониха везните към Френгов, макар че винаги има доволни и недоволни  Laughing.
Ние сме ходили и при Райнов.Мисля,че той също е добър специалист.При него обаче има страшно много хора,въпреки че се записва час.В кабинета пуска наведнъж няколко човека,които чакат докато преглежда.Прегледа е по-набързо и не обяснява много.Аз лично от Френгов съм по-доволна,прегледа е доста обстоен и обяснява подробно.Ако имате проблеми с ушите обаче е по-добре да отидете в Трансп.болница.Там има апаратура.

# 533
  • София
И аз съм от фенките на Френгов. Има си недостатъци, но е най-доброто (след Едрев) за момента. Обичам подробните и педантични лекари.

# 534
  • София
Мерси момичета, мисля , че нямаме проблем с ушите. И аз обичам много подробните лекари.
 Сега и заплатата да дойде да съм спокойна за прегледа  Laughing.

# 535
  • София
И аз съм от фенките на Френгов. Има си недостатъци, но е най-доброто (след Едрев) за момента. Обичам подробните и педантични лекари.

Само да спомена, че ние сме пациенти на д-р Ботева, също в Транспортна, също обеснява и отговаря на въпросите и най-важното вдига си телефона било то в празник или почивен ден.

# 536
Здравейте,трябва ми добър УНГ в София,не съм от тук,прочетох много добри мнения за д-р Френгов,но звънях на един от посочените негови телефони-мобилен,но никой не вдигна,дали може някой от вас да ми даде актуален,благодаря много

# 537
  • София
Здравейте,трябва ми добър УНГ в София,не съм от тук,прочетох много добри мнения за д-р Френгов,но звънях на един от посочените негови телефони-мобилен,но никой не вдигна,дали може някой от вас да ми даде актуален,благодаря много
моб.тел.0888370960

# 538
  • София
И моята дъщеря ходи при д-р Ботева. Преди наколко години и правиха парацентеза и на двете уши. След като я лекува 1 година и пи един единствен път антибиотик овладяхме положението и проблеми не сме имали. Уникален човек е и специалист. Когато ние водехме детето обаче не работеше със здравна каса и прегледите бяха платени.

# 539
  • София
И моята дъщеря ходи при д-р Ботева. Преди наколко години и правиха парацентеза и на двете уши. След като я лекува 1 година и пи един единствен път антибиотик овладяхме положението и проблеми не сме имали. Уникален човек е и специалист. Когато ние водехме детето обаче не работеше със здравна каса и прегледите бяха платени.

Да, все още е само платено, мисля, че по принцип кабинета УНГ не работи със ЗК. Но операциите се правят по ЗК. Ботева ли ви прави парацентезата? С упойка ли беше или без?

Общи условия

Активация на акаунт