Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 5-та тема

• 130 638
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Синът ми е на 15десет вече,може би  затова казаха 18 годишна възръст.На времето за слагането на макаричките професор Едрев ни взе 300 лева.Той оперира но след това и за миг не погледна детето докъто излиза от упойка и контролни прегледи.Бегов се отнесе много мило и не е искал пари.Ние му дадохме за благодарност,но аз лично съм възхитена от този човек.Относно макаричките да помагат,но при нас се образуваха въпросните джобчета и сега се къпем с памуци и вазелин,а лятото се мокрим до главата.Така ще е до 18 годишна възраст докъто не се затворят от самосебеси тъпанчетата или не се направи пластика.

# 571
  • София
dens, както писах, джобчетата не са причинени от конкретен лекар  Peace И, да, в Транспортна болница прегледите и операциите са платени. Там не може да се ходи с направление по ЗК.
Успех с д-р Бегов!

ПП. Аз не обичам милите и безплатни лекари. Винаги будят недоверие в мен и обикновено съм права. Последната ми случка беше с Рангачев Simple Smile

# 572
Дъщеря ми също бе оперирана от д-р Бегов и също беше безплатно. Но не това е важното в случая. Исках само да кажа относно горния коментар, че аз също не обичам прекалено милите доктори, не им вярвам особено. А д-р Бегов може да се нарече по всякакъв друг начин, но не и мил.  Mr. Green Напротив, понякога е доста груб, но си е такъв. В същото време обръща нужното внимание на децата и си върши работата. Мен лично ме спечели точно с това. Дори първият път когато заведох дъщеря ми при него, помислих че тя може да се стресне от тона му, но и тя го хареса. Та така.  Hug

# 573
Относно платените лекари,щом става въпрос за здраве парите са без значение,но в случея в Транспортна болница когато професор Едрев ни оперира,после не дойде да види детето ...Относно Бегов той е малко груб,но е изключителен професионалист.

# 574
Моята 3та сливица ми я махнаха на 6 години и от тогава не съм боледувал !

# 575
Искама да ви попитам правите ли нещо, като детето започне да спи и хърка когато спи? Аз му пръскам Куикс, но май няма мн ефект.....за съжаление пак нещо ни се е възпалила третата сливица, уж ни се беше оправила и сега пак........?

# 576
момичета, да ви питам, някой пробвал ли е да излекува тази трета сливица с хомеопатия или друг алтернативен метод, или винаги се стига до операция...ние май сме тръгнали да ни се възпалява или уголемява, незнам как е правилното, но за втори път я хваща такава задна хрема, хърка, не спи спокойно, кашля заради секретите, и това нещо продължава повече от месец, независимо какви медикаменти пие, и двата пъти се разболява след ходене на ясла, сега се адаптира и си го обяснявам с това, но защо още и личната лекарка и другата, където си ходим платено не са ми обърнали внимание на това и не са ни пратили на УНГ? а и стрептококи имаме в гърления секрет, което пак е признак..уф , тия лекари #2gunfire

# 577
  • София / Пловдив
момичета, да ви питам, някой пробвал ли е да излекува тази трета сливица с хомеопатия или друг алтернативен метод, или винаги се стига до операция...

Две години удържахме положението с физиотерапия. Но на третата нищо вече не помагаше. Пробвали сме и хомеопатично и консервативно лечение - пак стигнахме до операция. Поне при нас тя беше единственото решение.

Намери добър УНГ лекар, който да следи детето. Опитайте всички възможни варианти на лечение, преди да мислиш за оперативна намеса. Успех!

# 578
  • Варна
Големи проблеми ни създава тази трета сливица. Вече сме със синузит от него бронхит. Антибиотика не помогна, снимката не е добра, минаваме на по-агресивно лечение. Хомеопатията при нас не повлия и все се чудя как някои хора се лекуват от всичко с бабешки методи. Crazy Сомовнушението е голяма работа.

# 579
Направихме операция на дъщеря ми и махнахме третата сливица. Всичко мина повече от добре  Hug . През цялото време детето беше супер спокойно. Не мога да повярвам, че го пиша, но в отделени УНГ в Русе работят много добри хора - като се започне от санитарки, сестри и лекари. Повече от доволни сме с щерката от вниманието и грижите.   bouquet Специални благодарности на д- р  Лечев   bouquet

# 580
Галка, разкажи малко повече- колко е голяма, какви бяха оплакванията и т.н., ако искаш на лични. Ние ходим при Мустаков, той работи ли всъщност още в отделението? Той не позволи да извадим на каката, ама малката....май няма да ни се размине

# 581
Здравеейте лично  на нас много ни помогна инхалацията с луга и редувахме капане на коларгол но руски и промивка с масло от туйя само че това е руска рецепта и маслото и коларгола ми ги доставиха от там

# 582
Някой ходил ли е при д-р Улевинов за третата сливица? Доволни ли сте? А, операции да сте чували дали прави?

# 583
  • София
Ходили сме Simple Smile Мога да ти дам и рецептата, която раздава на всички- поне няма да даваш пари за преглед  Grinning
Аз не съм доволна.

nkosev, тези рецепти ми се виждат много добри  Peace Лугата наистина е вълшебно нещо, коларгола- също. Но както казваш сам...проблемът е в качеството им. Поморийската луга едно време беше добра, но сега, като гледам опаковките и не смея да я ползвам  Rolling Eyes
Аз имамм туя в двора, но и те са разни модели...от каква туйя (така ли се пише?!?) е това, което ползвахте? Да взема да потърся рецепта после...

# 584
Някой ходил ли е при д-р Улевинов за третата сливица? Доволни ли сте? А, операции да сте чували дали прави?

Не съм доволна изобщо от него. Ходили сме 2 пъти и няма да стъпя повече при него. Не искам да изпадам в подробности...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт