АВГУСТовските деца ще бъдат най-желаните цветя - тема 9

• 26 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мустела няма, защото имали проблем с вносителя за Бг, или поне на мен така ми обясниха.  Аз си взех това: http://www.easyparapharmacie.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref= … g=lg_fr&num=3  , защото съм ползвала антицелулитния им и имаше ефект, около 27 лв. е Peace

# 691
  • По широкия бял свят
moli84, пластмасови са.

# 692
Аз наскоро се бях хванала да попрочета за шишетата и напоследък се тръби много,че ако е пластмасово то трябва да е без Бисфенол А.Но тъй като и аз съм новак в тея истории се рових из разни такива кометари за шишета.Личен опит нямам така че... HugА щях да ви питам и най-вече мамите със стаж.Мислите ли,че има нужда да се купува помпа за кърма?Доста се чудих и накрая май стигнах до извода,че по-добре да е под ръка,че ако някога ще потрябва то ще е по-скоро в началото,когато организмът още не може да се настрои с режима Simple Smile Та се чудех на прав път ли съм?Целувки и благодаря на който ми даде насока в чуденката!
Малка почерпка от мен,че днес съм именничка(от няколко години знам Simple Smile),а утре правим 2 годинки като семейство с мъжлето! Хубав ден момичета!Моите хормони днес ме правят по-скоро в сълзливо настроение,дано да ми мине:) Hug за всички и погалвания по коремчетата!

# 693
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!! На 2 Май се чества  Св. цар Борис - Михаил  покръстителя на българите!!! Лунен сън, бъди жива и здрава  smile3525

# 694
Честит ти двоен празник, Лунен сън !!!Всичко най-хубаво ти желая и много приятни мигове в семейния живот!!!

Относно помпите - с първата бременност си купих и в последствие се оказа много полезна. В момента, в който усетех, че ми се запушват каналите я вкарвах в употреба. Така предотвратих евентуален мастит, пък и аз така и не се научих да се цедя с ръце. Хубаво е помпата да се вземе още в родилния дом, защото е възможно да ви слезе голямо количество кърма, гърдите до се препълнят и да се образуват бучки.

# 695
Честит иман ден, Лунен сън!
Аз още отсега съм си поръчала помпа, пък дано да е полезна, ще видим Simple Smile

# 696
   Честит имен ден! Много здраве, щастие и сладко бебче  bouquet
  Относно помпите и аз съм се замислила. Но ми е чудно каква точно е разликата между тези от 80лв. и тези от по 20лв.?

# 697
Привет!
Лунен сън честит празник и от мен!
Аз също разбрах за проблема с вноса на Мустела. Живея в Красна поляна и в две от кварталните аптеки има шампоана от глава до пети, млякото и др. Продуктите на Бюбхен също са добри за бебоци и това е алтернативен вариант.
Всички мами около мен с бебета и деца ползваха пластмасови шишета. В родилното наистина видях, че хранят децата със стъклено шише, но за вкъщи си взех на Авент. После много ми допаднаха шишетата на Nuk и смятам за новото бебе да взема от тях. Аз не съм ползвала стерилизатор. Изварявах бибата и шишето в тенджерка на котлона. Но за претопляне микровълновата не я заменям за нищо.
Помпа ще взема обезателно. Предишната ми беше от най-обикновените тип спринцовка и доста се измъчих. Може би сега ще се спра на Авент или Чико.
Маринче това, че не е хубаво бременна да пресажда цветя зареди бактерии и микроби не го разбрах, но ми се струва несериозно. Все едно да не играя в пясъчника със сина си или да не измия калните обувки, да не чистя у дома защото се вдига прах и гълтам микроби и др.

# 698
Благодаря ви мацки за пожеланията!Да ви се връщат тъпкано!
Значи и аз си затвърждавам позицията за помпа-реших да си взема Авент втора ръка на цена 30лв.,ползвана много малко.От мои познати и колежки знам,че са най-доволни от нея,но някак си не ми се дават 80лв за чисто нова.Благодаря за помощта -Целувки много!

# 699
Бори, честит празник миличка!
Жива и здрава, много усмивки, много красиви моменти, много обич и топлинка. И разбира се - август да гушкаш най-сладкото малко съкровище на света!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 700
Лунен сън, честит имен ден!!!  bouquet
Да си жива и здрава, много щастлива, обичана и живот и здраве да гушкаш най-сладкото и пухкаво бебче!!!

# 701
  • Ямбол
Да се отчета, днес бяхме в клиниката във Ветрен и официално си имаме дама!!! Здравичка, палава и сладка Магдаленка!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 702

прочтох на няколко места из интернет, че не би трябвало да има никакви проблеми с пластмасовите шишета, ако се сменят редовно т.е. на 3-4 месеца.. струва ми се правдоподобно, защото ако наистина бяха канцерогенни най-вероятно щяха да са абсолютно забранени за употреба (ако не в българия, то поне по-цивилизования свят...)! Simple Smile

# 703
  • Miami
Добро утро
Честито на патеричка на празнувалите тия дни   bouquet

За помпата - аз си бях купила някаква за около 20 лв и си я носех в родилното. Беше ми от полза там. После се научих да се цедя на ръка и ми беше по удобно така. И аз съм чувала, че авентските помпи за много добри, но не мога да дам мнение от личен опит. Сега пак ще си взема по-евтина помпа, но в никакъв случай не тип спринцовка. Пробвах такава и изобщо не ми беше удобна. От този тип http://family-bg.com/prX_2920.htm?osCsid=vi3bujctfnmge6lr5fqvsqc486 също няма да си взема, казах ми че не било удобно това гуменото дето се стиска.
Моята беше подобна на тази http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3824 , само че друга марка.

# 704
И аз мисля да си взема някаква помпичка за кърма, но вероятно ще се спра на по-евтините варианти.Надявам се да попадна на нещо сравнително добро.
Исках да ви питам имате ли сърбежи по коремчето и гърдите? Ама ,такива зверски, все едно някаква алергия имате? Аз полудявам, сърби ме абсолютно навсякъде, ръце, крака, корем, гърди...всичко.По едно време си мислех, че имам обриви, ама няма такова нещо, само като се чеша продължително време се зачервява мястото.Не знам-нормално ли е, какво, но това просто не е истина.Все едно имам въшки по кожата ConfusedНякой със същия проблем и евентуално решение newsm45

Общи условия

Активация на акаунт