Re: Кое име да избера

• 3 222
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз гласувах за Любомира  Peace

# 16
Леле, аз съм единствената, която е гласувала в анкетата за Любена.  Simple Smile  Любомира ми е малко тромаво, за ефирна госпожица... Любена е леко нестандартно, но познато българско име, харесва ми.
Може само Люба.
Любена ми звучи като синоним на обладана  Embarassed Знам,че ударението е другаде,ама понеже на мъжкия вариант е на "ю"-то... Rolling Eyes
Кръстете я Люба и поканете Кулезич за кръстница  Mr. Green

# 17
И аз си мисля, че Люба/Любов е по-добре.
Любомира ми е дълго.
Любена...не знам, не ми допада.
Любина имах съученичка от по-долен випуск. Thinking

# 18
Още един глас за Люба.
Предложените не ми харесват.

# 19
Момичета, благодаря ви и на мен не ми допадат много, ама мъжо е загубил баща си преди доста години и явно за него е важно. За първото ни детенце нямаше никакви претенции за име пък сега...
Аз ще се опитам да договоря компромисен вариянт Лора. Най-ми допада с тази буквичка, но ако не успея, няма да му се разсърдя, ще свикна с името и това е.

# 20
Люба/Любов, според мен, от първа ръка  Mr. Green

Никой не казва Любка  Laughing - винаги са ми казвали Люба или Любче (вкъщи). Лора е прекрасно, просто е съвсем друго име.

# 21
А как се казва баща му-Любомир или Любен?На мен повече ми харесва Любена,по-нестандартно е,но харесвам и класическият женски вариант-Люба.Не ми допадат имена завършващи на "мира"и "слава".

# 22
Племенницата ми се казва Любомира и така си я наричаме,няма галени имена,само аз и казвам Буба,защото много сладко ми звучи WinkУспех и леко раждане Hug

# 23
А,защо не - Любослава!На галено - Люби!

# 24
Със буквата Л ми харесва Леонарда , ако имам още един син съм решила да е Леонардо.

# 25
След Леонардо и Рафаел(о) ще е ред на Донатело  Wink

# 26
Гласувах за Любомира .
С Л ми харесват Лара,Лана,Линда и Лина.

# 27
Любена от твоите.
Любов Любослава Любима Любляна, Любослава,

# 28
Любов.

# 29
нито едно от двете не ми харесва...