Хей, ЛОМ, обади се

• 25 150
  • 139
  •   1
Отговори
# 45
  • Германия
Пардон, бях изгубила темата от погледа.  Embarassed Чета миналогодишните постинги и се сещам, че точно когато тук сте се оплаквали от жегата съм си била в БГ и в Лом и изобщо...
Питанка към ломските мами- да препоръчате читав педиатър в града? Да имам подръка , ако недай си Боже стане нужда Rolling Eyes

# 46
Малко със закъснение забелязах новия постинг.
Пепеляшка, тук педиатрите са общо 5-6 . Всеки си има някакви недостатъци. Един обсъжда пациентите си пред целия град , друг лекува хрема с АБ, повечето не можеш да ги откриеш в неработно време...
Преди 8 години , когато дъщерями си счупи главата и получи комоцио точно на празника на Лом - 17 септември.В 22 часа звънях на всички лекари , които познавам , за да ми дадат съвет задължително ли е още на момента да постъпим в болница. Никои не ми вдигна, а се обаждах и на детски на общопрактикуващи и на хирурзи , чиито номера имам. Накрая звъннах на гинеколога си- той единствен вдигна и по негово настояване ни приеха в детко отделение.
Та за лекари - не бих се наела да дам препоръка.Относително доволна съм от нашия семеен педиатър - д-р Йотова, но когато преди 8 години ми трябваше спешно - си беше изключила телефона. Ако искаш може да ти дам мобилните на всички детски лекари в Лом и нека и другите майчета споделят мнения.

# 47
  • Германия
Е какво пък, поне имате там телефони за спешни случаи, тук ако се наложи трябва да търча задължително в спешното отделение и който е на смяна, той лекува (може и зъболекар да ти се падне, но пък е длъжен да се консултира с педиатър в най-близката клиника).

# 48
Е, има си някои предимства  здравната система тук.
Мисля тия дни да напиша всички телефони на  лекари, които имам. Може да са от полза.

# 49
Да се включа и аз,вече на родна земя..но предимно с оплаквания..за педиатрите-но комент..ние сме при д-р Александрова...тя ме е "отгледала"мен,но...сме го закъсали от към алерголог,кожен,детски гастроентеролог..и вс.подобно....
Иначе...Лом си е Лом...колкото и лошо да се поддържа и развива...си е в сърцето ми...........
 Hug Hug Hug

# 50
Олеееее,колко е хубаво да има Ломска темичка тук,в този прекрасен форум Flutter Айде дано се разпише темата.Виждам че не е писано достаааа отдавна

# 51
Айде и аз да се разпиша тук.Скоро ще се местим в Лом-по точно в Трайково,и ще ви следя редовно! Тъй като ще ходя често до Лом ще се радвам да се запознем и срещаме!!! Hug

# 52
Zaharina,предварително,добре дошла в Лом.

# 53
Благодаря,ще те помоля да споделиш телефоните на педиатрите.Исках да те попитам има ли млечна или детска кухня в Лом?Преди 4 години си спомням че имаше-от нея хранех моят син ,като бяхме при бабата на гости.

# 54
Благодаря,ще те помоля да споделиш телефоните на педиатрите.Исках да те попитам има ли млечна или детска кухня в Лом?Преди 4 години си спомням че имаше-от нея хранех моят син ,като бяхме при бабата на гости.
Има детска кухня аз храня синът ми от там Simple Smile (ЦДГ "Червената шапчица " Simple Smile))

# 55
Благодаря Петя за информацията,а и да те попитам има ли голям наплив на дечица в яслите и градините,или спокойно могат да ти приемат детето?

# 56
Привет  bouquet ни

# 57
мисля че няма не съм ходила да проверя все още Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 58
  • Провинция
Момичета, някоя от вас може ли да ми намери телефона на фризьорката,която работи в "Модeнa"(мисля,че така се казваше салона й, който се намира в тях.Жената се казва Лили,млада,симпатична.Салона се намира на центъра почти по една уличка на горе,мисля,че беше улицата горе долу срещи Обшината,ако не се лъжа.Преди много време бях ходила при нея,но не съм от Лом, и сега ще имам ходене на там,но ми трябва телефона й,за да си уредя час и да ми дообясни къде се намираше салона й.

# 59
Здравейте мили ломчанки/чани : )) Наистина много се нуждая от помоща ви и ще съм много благодарна ако ми помогнете. Наскоро си направих татуировка, но разбрах че това е било грешка и много съжалявам.. Имам чувството, че изпадам в някаква депресия.. когато я погледна не мога да спра да плача.. Чувствам се ужасно.. Можете ли да ми препоръчате място в Лом, където мога да я премахна тъй като е все още не е зараснала мисля че все още има надежда да я премахна .. Благодаряви предварително!!

Общи условия

Активация на акаунт